Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

ax.gif ax.gif kaip as pavydziu toms kas jaucia nostalgija vaikystei verysad.gif , as tai kaip tik schmoll.gif , aisku yra keletas tikrai geru prisiminimu, bet siaip visumoje tai nedaug, as tai dziaugiuosi kad kita tema laimeno blush2.gif , nors dar nezinau ka darysiu, bet vis geriau nei kad netureciau ka padaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 08, 22:42)
ax.gif  ax.gif kaip as pavydziu toms kas jaucia nostalgija vaikystei  verysad.gif , as tai kaip tik  schmoll.gif , aisku yra keletas tikrai geru prisiminimu, bet siaip visumoje tai nedaug, as tai dziaugiuosi kad kita tema laimeno  blush2.gif , nors dar nezinau ka darysiu, bet vis geriau nei kad netureciau ka padaryti  doh.gif

verysad.gif gaila. As labai daug geru prisiminimu turiu ir nuotrauku palyginus nemazai.Ir tokiu, kurios atspindi to laiko dvasia, nors buvau tikrai labai labai maza, bet taip samoneje istrige dalykai, kad tokie sentimentai wub.gif , neveltui tai yra prisiminimai is vaikystes mirksiukas.gif
Papildyta:
g.gif na Remini ir avatara islauze. As jos tuo avataru taip zavejausi, bet sitas irgi nieko rolleyes.gif
Papildyta:
Na gerai, matau,kad issiilgusi pati su savim vis tiek snekuosi, tai labanakt bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 08, 23:04)
Na gerai, matau,kad issiilgusi pati su savim vis tiek snekuosi, tai labanakt  bye1.gif
nevisai su savim, bet labanakt, nes mane nuo kompo krapsto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 07 08, 13:33)
Labas dienas!mes ir i meet'a noretume. Ale as galvojau kad rengsim,kai sulauksim savo lobiu,kad galetume pasigrozet ir pavydet viena kitos grobiu lotuliukas.gif

Puiki mintis, taip ir darysim, tik iš scrapukės tai aš nieko negausiu....Bet manau, priimsit. ?

QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 08, 14:30)
O dėl meetuko aš bandysiu prisiderinti bet kurią dieną, kuri bus patogi daugumai. Tik aš, greičiausiai, būsiu su pricepu. Nes mano pupa be manęs gyvent negali. O aš be jos.  ax.gif  Nebent tai būtų išeiginė diena, tada pupa pasiliktų su tetuku. Tarp jų irgi aistringa meilė.  biggrin.gif

Gražiai pasakei wub.gif

QUOTE(lauramama @ 2008 07 08, 21:02)
Taip kad viena kambari atiduosim pricepams, o kitame gersime arbata, kava, ar ka nors smarkiau  mirksiukas.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(lauramama @ 2008 07 08, 22:04)
Beje, siandien visaip vystem galimybes atidaryti SB prekiu ir ne tik bizneli LT  g.gif

Puiki mintis, labai lauksiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 08, 23:19)
Puiki mintis, labai lauksiu  thumbup.gif

beje, neliksi tik stebetoja tongue.gif , prasau jungtis su mintim ir del SB parduotuves ir del meeto nors ir nesi uzsisakiusi is skrapukes, bet nuo siuntinio is JAV nepasiplausi smile.gif
Papildyta:
Matau dvi naujokes... pagavau... junkites prie musu - busit aukos labai geraja prasme thumbup.gif Neberupes darbas, uzmirsit namus, varysit vyrus is proto, tirpdysit saskaitas tongue.gif
VŽ, negaliu ramiai nueiti miegoti, po komandiruotes kaip ir pavargusi, bet antru kvepavimu... velgi sneku su savim... paguoda tai,kad-su protingu zmogum, nieks nepriestarauja bent tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 08, 23:32)
velgi sneku su savim... paguoda tai,kad-su protingu zmogum, nieks nepriestarauja bent  tongue.gif

lotuliukas.gif lauramama, neik miegot, jei nesimiega, palaikysi man kompaniją. wink.gif Nes man šian deadline neleidžia miegot - darau draugei pažadėtą vestuvinį atviruką. smile.gif
Atsakyti
Tai sakai, lauramama neįma miegas ir pasikalbėti nori? Na, kadangi tavo kalbintos naujokės nesikalba - aš su mielu noru.
Dėl meet'o, tai aš vis išmetu minti, bet tie kur vyksta ekspromtu, man nelabai tinka, bo aš turiu šiek tiek pasiplanuoti laiką... O dėl to iš Jav - tai ir kalbos nėra, būtinai dalyvausiu, tik prisimerkus laukiu sąskaitėlės dydžio, nes šiek tiek įsivažiavau su tais popieriais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 08, 23:59)
lotuliukas.gif  lauramama, neik miegot, jei nesimiega, palaikysi man kompaniją. wink.gif Nes man šian deadline neleidžia miegot - darau draugei pažadėtą vestuvinį atviruką.  smile.gif

Kuku, as su tavim sunglasses2.gif
Papildyta:
QUOTE(relija @ 2008 07 09, 00:00)
prisimerkus laukiu sąskaitėlės dydžio, nes šiek tiek įsivažiavau su tais popieriais  ax.gif

Nepergyvenk, kaip nors... sukrapstysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Apie mintis dėl pardės.... Oi oi oi, kiek pas mane tokių minčių... Kol gyvenau Vilniuje, kitais dalykais užsiėmus buvau, o va dabar savo mieste visai norėčiau kokį filialą atidaryti.
Tai jei atidarytum Vilniuje parde - aš galėčiau filialą daryti pas save...
Tik va kiek pasikalbu su meno reikmenimis prakiaujančių pardžių( tokių yra gal dvi) savininkais, visi labai liūdnai atsiliepia...ir keičia profilį į kanceliarinių ir raštinės prekių pardes...
Sunku plastikinių langų ir skalbiankių BEKO mieste daryti menus.... Oi sunku....
Atsakyti
Zirafos sese (beje, gal galima jau butu tave zirafiuke vadint -bo labai daug rasyt doh.gif ) gerai apie pestukus pasakei smile.gif
Mes su MB siandien alc.gif. Jis miega, o as niekaip g.gif . Tiesa, as tik biski blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 08, 22:13)
off-topic... Atradau tokio senelio brolio foto is Kanados apie 1950 m. tai rašo "Cia aš su žmona prie caro (masinos=car), o šitoj nuotraukoj mes stovim prie šopo (shop-parduotuves) lango lotuliukas.gif ...tiktai patvirtina MB įsitikinimą kad lietuviu kalba labai lengva ismokti- tik reikia dadeti -as prie angliško žodžio lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Aš šiandien irgi lūžau dėl panašių dalykų, tik ten buvo rusų/vokiečių k. hibridas. Jaunas vaikinukas rusų kilmės vokietukas taip parašė po nuotrauka, kurioje jis nufotkintas su brolio vaikais ir žmona: "Čia aš su žmona nuo brolio ir vaikais". lotuliukas.gif

QUOTE(Sanrita @ 2008 07 08, 22:17)
Zirafos sese, ar tu man jūros tematiką pasiūlei ?  g.gif

Turi omeny tuos skenuotus puslapiukus iš Linutuko žurnalo? bigsmile.gif Tai jie jau sudėti į tą Justės galeriją. Tik dar ne viską sudėjau. karsta.gif

QUOTE(relija @ 2008 07 08, 23:19)
Gražiai pasakei wub.gif

Dėkui. blush2.gif Iš meilės dar ir eiles parašyčiau. lotuliukas.gif

Lauramama, tai tamsta rimtai???? bigsmile.gif O mes visos tilpsim tavo namuose???? Mūsų daaaug. biggrin.gif O dar po kažko stipresnio dar ir šokiai prasidės, tai visai bus gaila tavo namučių. alc.gif bis.gif yahoo.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 09, 00:05)
darytum Vilniuje parde - aš galėčiau filialą daryti pas save...
Tik va kiek pasikalbu su meno reikmenimis prakiaujančių pardžių( tokių yra gal dvi) savininkais, visi labai liūdnai atsiliepia...ir keičia profilį į kanceliarinių ir raštinės prekių pardes...
Sunku plastikinių langų ir skalbiankių BEKO mieste daryti menus.... Oi sunku....

Jei ne paslaptis is kurio miesto taves mytui laukti? Gali i AZ savo svajoniu sodyba pamineti smile.gif .
Beje, jei darom myta, prasom pamastymu daugiau, gal kas kokiu ideju programikei g.gif ar pageidavimu, nes pati suorganizavus galiu ne visus norus patenkinti doh.gif Kuo anksciau pradesi apie tai mastyti, tuo bus idomiau thumbup.gif
Atsakyti