Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

QUOTE(kristi13 @ 2008 07 08, 15:22)
O panašiai kada siuntinukas gali pasiekti Lietuvą?

rugpjūčio pabaigoj berods g.gif
Atsakyti
Manau toks susitikimas idealiausias būtų. Ir prekes apžiūrėtumėme, ir susipažintumėme. 4u.gif
Atsakyti
Va va,ir as apie ta pati,geriausia butu susitikt tada,kai atkeliaus prekes,tada malonumas+nauda butu drinks_cheers.gif Aisku visos gali ir siaip daryt meet'uka,bet mum dar atvaziuot iki Vilniaus 100 km reik,tai neprivazinesi kas karta
Atsakyti
Tada grand meeta darysim rugpjūčio pab. pas lauramamą. bigsmile.gif Nes ji kelis kartus kvietė. biggrin.gif
Atsakyti
Na va, Lauramamos nėra, o mes jau pas ją į svečius braunamės. g.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 07 08, 15:43)
Na va, Lauramamos nėra, o mes jau pas ją į svečius braunamės.  g.gif

Oi, merginos, tik nereaguokit į viską rimtai. Aš juk juokauju dėl lauramamos. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 08, 16:31)
Oi, merginos, tik nereaguokit į viską rimtai. Aš juk juokauju dėl lauramamos. wink.gif

as jusu lauksiu thumbup.gif ka tik grizau
lekiu apsitvarkyti, i miesta ir tada skaitysiu ka priraset, kazka maciau apie prizus, negaliu as sakyti ko noreciau - nekorektiska mano atveju, nes laimejau si karta mirksiukas.gif Siaip man bet kas labai idomu, staigmenos man labai patinka. Ir labai dziaugiuosi,kad galvojat rimtai del pasiulymo pas mane mytui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 08, 11:19)
as jusu lauksiu  thumbup.gif ka tik grizau
lekiu apsitvarkyti, i miesta ir tada skaitysiu ka priraset, kazka maciau apie prizus, negaliu as sakyti ko noreciau -  nekorektiska mano atveju, nes laimejau si karta  mirksiukas.gif Siaip man bet kas labai idomu, staigmenos man labai patinka. Ir labai dziaugiuosi,kad galvojat rimtai del pasiulymo pas mane mytui  bigsmile.gif

nu grizau is SB prizu supirkimo--visa maisa pripirkau thumbup.gif . Pagrinde stampuku visokiausiu, ir lauramamai paruosiu labai unikale preke...jei nusipirkai ta statybom fena embossinimui tai tau labai pravers sis dalykelis biggrin.gif Idesiu i pasta siandien tai gaudyk uz savaites.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 08, 19:40)
nu grizau is SB prizu supirkimo--visa maisa pripirkau  thumbup.gif . Pagrinde stampuku visokiausiu, ir lauramamai paruosiu labai unikale preke...jei nusipirkai ta statybom fena embossinimui tai tau labai pravers sis dalykelis biggrin.gif Idesiu i pasta siandien tai gaudyk uz savaites.

bigsmile.gif idomu net! MB man nupirko ta fena ir labai man jau norisi isbandyti ax.gif
Papildyta:
Jau tema aiski, manau. Gal skelbiam g.gif ?
Papildyta:
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 08, 14:30)
O dėl meetuko aš bandysiu prisiderinti bet kurią dieną, kuri bus patogi daugumai. Tik aš, greičiausiai, būsiu su pricepu. Nes mano pupa be manęs gyvent negali. O aš be jos.  ax.gif  Nebent tai būtų išeiginė diena, tada pupa pasiliktų su tetuku. Tarp jų irgi aistringa meilė.  biggrin.gif

kadangi meetas su skrapinimu praktiskai neimanomas, nebent tolimoje ateityje, tai pricepas - privalumas.Man regis jau kita savaite as savaji is mociutes pricepa parsivesiu.Jau kaip pasiilgau wub.gif
Taip kad viena kambari atiduosim pricepams, o kitame gersime arbata, kava, ar ka nors smarkiau mirksiukas.gif
Atsakyti
rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif skamba viliojanciai ax.gif
Atsakyti
Hmmm...O kazin is skrapukes kada mes siuntini planuojam gauti g.gif Jauciu kad reiks daryt du grandmytus.Nes vienas siuntinys manau liepos pabaigai tikrai bus.

Atsakyti
clap.gif Jau pradedu laukti meeto thumbup.gif
Papildyta:
Aš kaip suprantu Scrapukes siuntinys atkeliaus tik rugpjučio pabaigoj
Atsakyti