Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

QUOTE(aasta @ 2008 07 08, 12:33)
Aš tai l.l.laukiu meeto. Nes kai kurios jau buvo susitikusios, tai taip jums baltai pavydžiu blush2.gif tik man kažkaip paprastą dieną geriau būtų. bet gal kaip nors prisitaikyčiau ir išeigin dieną. 4u.gif

Labas dienas!mes ir i meet'a noretume. Ale as galvojau kad rengsim,kai sulauksim savo lobiu,kad galetume pasigrozet ir pavydet viena kitos grobiu lotuliukas.gif
Atsakyti
si ryt apziurejau SB-kambariu tema ir prajuokino mane. Pamenat, aksciau sakiau kad mano kambary tik truksta saldytuvo ir galeciau ten gyvent, o matau kad kelios moteriskes irenge SB su saldytuvu lotuliukas.gif biggrin.gif

nauja tema: man abi gerai, nors lauramamos labai patiko, tai ja vel pasiulysiu sekancioj temoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 08, 12:13)
baltas rašiklis turbūt yra visų svajonė.  doh.gif

Pasigirsiu blush2.gif turiu ... tik dar neišbandžiau mirksiukas.gif
Atsakyti
matau kad kelios moteriskes irenge SB su saldytuvu lotuliukas.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif Dar tuliko trūksta lotuliukas.gif

nauja tema: man abi gerai, nors lauramamos labai patiko, tai ja vel pasiulysiu sekancioj temoj  ax.gif

thumb_yello.gif jeigu aš būčiau netyčia laimėjusi, aš būčiau siūlusi temą Nostalgija vaikystei. blink.gif Tai toks sutapimas. blink.gif Tik aš būčiau siūlus Kvapas/Skonis, sukeliantis Nostalgiją vaikystei.

QUOTE(Sanrita @ 2008 07 08, 14:16)
Pasigirsiu  blush2.gif turiu ... tik dar neišbandžiau  mirksiukas.gif

Aneeeeeeee??????? bigsmile.gif Išbandai greit ir pasidalini įspūdžiais, ir parašai, iš kur gavai. biggrin.gif

O dėl meetuko aš bandysiu prisiderinti bet kurią dieną, kuri bus patogi daugumai. Tik aš, greičiausiai, būsiu su pricepu. Nes mano pupa be manęs gyvent negali. O aš be jos. ax.gif Nebent tai būtų išeiginė diena, tada pupa pasiliktų su tetuku. Tarp jų irgi aistringa meilė. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 08 liepos 2008 - 13:32
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 08, 14:30)

Tik aš, greičiausiai, būsiu su pricepu. Nes mano pupa be manęs gyvent negali. O aš be jos.  ax.gif  Nebent tai būtų išeiginė diena, tada pupa pasiliktų su tetuku. Tarp jų irgi aistringa meilė.  biggrin.gif

As irgi greiciausiai su pricepu,jei priimsit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 07 08, 14:59)
As irgi greiciausiai su pricepu,jei priimsit doh.gif

tai gal jau pradedam vaikučiams auklės ieškot? tegu užima vaikus, kol mamos bendraus g.gif o tai kai įsismagins mamulės, tai nežinia kuo ten baigsis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 08, 15:07)
tai gal jau pradedam vaikučiams auklės ieškot? tegu užima vaikus, kol mamos bendraus  g.gif o tai kai įsismagins mamulės, tai nežinia kuo ten baigsis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jo jo,ale beda ta,kad manoji su niekuo nepasilieka schmoll.gif ir dar priklausoma nuo mamos,kuri visada turi su savim siltus ir gardzius pietus lotuliukas.gif (t.y. papa)
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 07 08, 15:09)
jo jo,ale beda ta,kad manoji su niekuo nepasilieka schmoll.gif ir dar priklausoma nuo mamos,kuri visada turi su savim siltus ir gardzius pietus lotuliukas.gif  (t.y. papa)

lotuliukas.gif Manoji jau valgo kavinėj, bet irgi su niekuo nepasilieka. schmoll.gif Net su mano sese.
Atsakyti
o tai kiek norinčių į meet'ą atsirastų? g.gif reikia juk ir vietą sugalvoti ax.gif
Atsakyti
Kaip norėčiau sudalyvauti myte, tačiau niekas manęs tenais nenuvež verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 08, 15:16)
Kaip norėčiau sudalyvauti myte, tačiau niekas manęs tenais nenuvež verysad.gif

gal pradžiai darykitės kauniškių meetą? bigsmile.gif O paskui kaip nors padarysim bendrą? Kur nors per viduriuką, kaip Linutukė siūlė. bigsmile.gif
Atsakyti
Gal taip ir reikėtų. g.gif Atsiemant Skrapukės siuntinuką kažkur susitikti. Kartu būtų galima jį išpakuoti ir apžiūrėt. mirksiukas.gif
Tik ar Kauniškės sutiktų.
O panašiai kada siuntinukas gali pasiekti Lietuvą?
Atsakyti