Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

QUOTE(justess22 @ 2008 07 08, 09:16)
LINUTUK, jau išsiunčiau tau prisijungimo prie galerijos duomenis per AŽ 4u.gif Labai lauksim, ką įdomaus mums įdėsi mirksiukas.gif

ar gali ir man atsiųsti? 4u.gif vakar visą vakarą skanavau vieną žurnalą doh.gif
Atsakyti
Prabalsavau ir aš 4u.gif

Domėjausi ar galėčiau prenumeruoti scrapbook žurnalą g.gif kažkaip labai problematiška blink.gif

Noriu prašyti Scrapukės CK žurnalo su jos būsimais darbeliais.
Labai truksta teorinių žinių. Gal kas dar norėtų ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 08, 10:04)
Prabalsavau ir aš  4u.gif

Domėjausi ar galėčiau prenumeruoti scrapbook žurnalą  g.gif kažkaip labai problematiška  blink.gif

Noriu prašyti Scrapukės CK žurnalo su jos būsimais darbeliais.
Labai truksta teorinių žinių. Gal kas dar norėtų  ax.gif 

Tai aišku, kad norėtų smile.gif Labai norėčiau.
Atsakyti
Sveikutės iš ryto 4u.gif biggrin.gif

Man abi pasiūlytos konkursinės temos vertos dėmesio - tikrai galėtų būti du konkursai. biggrin.gif thumbup.gif Bet jei jau taip, teks išširinkti vieną.

Ir interpretacijų konkurso labai laukiu! Čia kažkas rodė nuorodą į puslapį, kur pagal vieną planą reikia padaryti atviruką - tai tikrai įdomių variantų prigamino. thumbup.gif

Scrap8, na dėl prizų - tu praktiškai išvardinai tai, ką būtų galima išsiųsti voke ir ko mums labai reikia. Akriliniai štampukai, rašikliai, rub-ons. wub.gif
Papildyta:
Tiesa, aš labai apsidžiaugčiau gavusi prizą liniuotę su nelygiais kraštais - popieriui plėšyti. Bet čia utopija, nes bijau, kad mano darbelis vėl bus Ne Į Temą. biggrin.gif Na bet stengsiuos padaryti jį universalesnį. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 08, 11:28)
Tiesa, aš labai apsidžiaugčiau gavusi prizą liniuotę su nelygiais kraštais - popieriui plėšyti. Bet čia utopija, nes bijau, kad mano darbelis vėl bus Ne Į Temą.  biggrin.gif  Na bet stengsiuos padaryti jį universalesnį.  blush2.gif
sveikute, o as tai laaaabai noreciau laimeti baltai rasanti rasikli blush2.gif nu gal kada pasiseks lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai štampukai visai nepamaišytų rolleyes.gif Bet kažkaip net nesitikiu, kad galėčiau laimėt... Bet reiks pasistengt kąnors sumeistraut šiam konkursėliui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 08, 05:10)
konkurso prizai: rytoj einu pirkti prizu, gal turite kokiu pasiulymu, ko noretumet? kad tilptu i mazesni voka ir daug nesvertu butini reikalavimai.  (ten kur eisiu bus daug akriliniu stampuku, alfabetu, juosteliu, medziaginiu gelyciu, rasikliu, rub-onu, lipduku, irt.t --tai gal duokite ideju ar pagal kokia tema pirkti ar spalvas ar pacia preke:4u:

Jei kada laimėčiau, tai norėčiau gauti brads, eyelets ir visus kitus, panašius dalykus ax.gif
bei kokių nors superinių štampukų... Oi, o LABIAUSIAI NORĖČIAU: tų dalykėlių, kur sendina popierių ir jo kraštus drinks_cheers.gif . Kaip jie ten vadinasi....? Nepamenu.... lotuliukas.gif
Oi, vž, šiandien atsikėliau - o nuotaika toooookia gera biggrin.gif
Visoms visoms puikios puikiausios dienos ir begalės kūrybinių minčių wub.gif

Justess22 įmesk prašau ir man žurnalų slaptažodį. Ačiū mirksiukas.gif
Papildyta:
Ir jau turbūt nebekeisiu avataro ax.gif Po to konkurso kažkaip pasiutau blush2.gif ir užsimaniau pasikeisti, paskuii dar.... O dabar jau atrodo viskas. Dabar stebėsiu jus visas savo kairia akimi mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Užsisakiau brats'ių....
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 08, 12:06)
Justess22 įmesk prašau ir man žurnalų slaptažodį. Ačiū mirksiukas.gif
Papildyta:
Ir jau turbūt nebekeisiu avataro ax.gif  Po to konkurso kažkaip pasiutau blush2.gif  ir užsimaniau pasikeisti, paskuii dar.... O dabar jau atrodo viskas. Dabar stebėsiu jus visas savo kairia akimi mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Užsisakiau brats'ių....

oho, kokia šnipė lotuliukas.gif
o dėl žurnalų, tai turbūt nelabai supratai ax.gif mes prašėm slaptažodžio, kad įdėt naujų žurnalų, o pažiūrėt gali ir taip mirksiukas.gif pirmam puslapiuke yra nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Sveikut, Linutuk wink.gif Aš jau nuskenavau vieną tavo žurnalą karsta.gif Parašykit man, kaip įkelti į Justės galeriją...

O dar aš visai norėčiau turėti daugiau universalių frazių. Pvz., rubo-ons arba su permatomu pagrindu. Tik ne apie šeimą, nes turiu visą knygutę. biggrin.gif
Tiesa, baltas rašiklis turbūt yra visų svajonė. doh.gif
Atsakyti
ot tai... Čia ta gera nuotaika kalta lotuliukas.gif
Aišku, kad pati viską žinojau.... Tai lekiu žiūrėti, o savo žurnalo dar knygelės dar negavau, tai ir spaltažodžio nereikia... lotuliukas.gif
Papildyta:
Merginos: O KAIP DĖL MEET'O? Kada pvz. jums geriau susitikti? Darbo ar poilsio dienomis? Aš čia planuoju greitu laiku kelis kartus lėkti į Vilnių, tai labai norėčiau susipažinti.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 08, 12:17)
Merginos: O KAIP DĖL MEET'O? Kada pvz. jums geriau susitikti? Darbo ar poilsio dienomis? Aš čia planuoju greitu laiku kelis kartus lėkti į Vilnių, tai labai norėčiau susipažinti.... ax.gif

Aš tai l.l.laukiu meeto. Nes kai kurios jau buvo susitikusios, tai taip jums baltai pavydžiu blush2.gif tik man kažkaip paprastą dieną geriau būtų. bet gal kaip nors prisitaikyčiau ir išeigin dieną. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 06, 22:57)
Nedraugauji su NIVEA  tongue.gif

draugauju su Loreal tongue.gif tik nera kam nufotografuoja, jauciu is situ atostogu manes nei vienoj foto nebus doh.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 07, 17:37)
dabar jau belieka dar karteli palaukti kol ikas  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ekstremale biggrin.gif

Atsakyti