Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

As jau prabalsavau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Del pasiulymo, kad konkursuose butu ir labiau technines uzduotys sutinku thumbup.gif Man nevisai iseina isreiksti papuosimais puslapio minty. Bet vat kad reiktu kazka panasaus y duota schema ar tam tikra priemoniu skaiciu padaryti - TAIP 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 07 07, 16:38)
Del pasiulymo, kad konkursuose butu ir labiau technines uzduotys sutinku thumbup.gif Man nevisai iseina isreiksti papuosimais puslapio minty. Bet vat kad reiktu kazka panasaus y duota schema ar tam tikra priemoniu skaiciu padaryti - TAIP 4u.gif

drinks_cheers.gif pasiulysim visko. Man sunkiausiai tikriausia butu daryti papuosimus pagal nustatyta numeri, bet kaip nustatai parametrus tai kartais gerai kad apriboja pasirinkima (o tai as galiu rasti X variantu vienam puslapiui-daug laiko taip sugaistu).
O schemos- tie "page maps", tai pastebekit kad nereikia 100% kopijuoti, bet ymanoma daug ka apmainyti ar pakeisti: pvyz. jei siulo toj vietoj deti foto, galima deti aprasymo teksta, arba visa dizaina apversti atvirksciai kita puse...galima tik keleta pagrindu pasiskolint, ir adaptuoti jusu skoniui. Smagu buna matyti kiekvienos dalyves interpretacija vienos schemos.

konkurso prizai: rytoj einu pirkti prizu, gal turite kokiu pasiulymu, ko noretumet? kad tilptu i mazesni voka ir daug nesvertu butini reikalavimai. (ten kur eisiu bus daug akriliniu stampuku, alfabetu, juosteliu, medziaginiu gelyciu, rasikliu, rub-onu, lipduku, irt.t --tai gal duokite ideju ar pagal kokia tema pirkti ar spalvas ar pacia preke:4u:
Atsakyti
Sveikos, l.jūsų pasiilgau. O jau naujų darbelių gražumas. doh.gif scrapuke kaip ir kiekvieną kartą tavo darbai žadą atima thumbup.gif Kristi13 man l.patiko. Šaunuolė. Kol mes atostogavom, tu šauniai padirbėjai.

Dėl naujos temos prabalsavau. Lauramama, sveika sugrįžus 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
vajei... na ir temas pasiūlėt g.gif taip sunku išsirinkti doh.gif gerąja prasme mirksiukas.gif
tiesa, o iki kada balsuojam?
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 07 08, 07:25)
Lauramama, sveika sugrįžus 4u.gif

4u.gif

Isvaziuoju siandien i komandiruote, tikiuosi kai grisiu, jau bus aisku nauja tema.
Atsakyti
Aš irgi jau atidaviau savo balsą už labiau patikusią temą thumbup.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu mane siaubingai užvaldė skrapmanija stupid.gif . Jau pabaigiau dar vieną darbuką belieka užrašyti, tačiau neturiu balto rašiklio verysad.gif . Teks kur nors ieškoti. Dabar trupučiuką apstojau, nes atsirado viena bėda-neturiu popieriaus. Na jis tikras deficitas g.gif

Beja aš irgi prabalsavau, tačiau kaip darysiu konkursinį darbuką net į galvą man nešauna. Tiesiog tuščia galva. Na gal kokia mūza kada įpūs.
Papildyta:
Vakar buvau suplanavusi su dukriuku keliauti į kancelerinę parduotuvę popieriaus. Atsikeliu ryte ogi orelis tiesio tragiškas. Teks šiandien keliones pamiršti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 08, 09:24)
Atsikeliu ryte ogi orelis tiesio tragiškas. Teks šiandien keliones pamiršti. g.gif

O pas mus klaipėdoje oras toks pusėtinas: žinoma saulytė nešviečia, bet bent jau nelija thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Na, ir aš parsiradau po ilgojo savaitgalio... buvau praktiškai be kompiuterio visas dienas, tai abstinencija kaulus laužė doh.gif lotuliukas.gif Labai Jūsų visų pasiilgau friends.gif

LINUTUK, jau išsiunčiau tau prisijungimo prie galerijos duomenis per AŽ 4u.gif Labai lauksim, ką įdomaus mums įdėsi mirksiukas.gif Beje, ar kas nors jau skaitėt mano skanuotą žurnaliuką? Gal kam kokių minčių gimė ar ką naujo sužinojot? Smagu būtų išgirsti 4u.gif

lauramama, aš irgi neįpatingai mėgstu griežtai apibrėžtus dalykus, tokius kaip gėlyčių skaičius...bet kai bloguose pažiūrėjau, kokių įdomių darbų galima sumąstyt, tai nuomonę pakeičiau mirksiukas.gif Manau, kad tai kaip ir iššūkis būtų, ir šiaip tiesiog kitoks variantas... o įvairovė juk nėra blogai 4u.gif

kristi13, tai rodyk, ką dar priscrapinai mirksiukas.gif

Jau Prabalsavau už temą...argi būtina tokias geras temas į vieną balsavimą sudėti??? blink.gif Išsirinkt beveik neįmanoma doh.gif
Atsakyti
labas rytas, ir aš pasiilsėjau labai gerai. vakar jau sėdau prie kompoi, bet ilgai žiūrinėjau SB blogus. Daug gražių idėjų prisižiūrėjau........... smile.gif
Labai patiko nurodyti ir dar ir pačios rasti mini albumai........ smile.gif
Labai noriu kažką panašaus pabandyti, bet va.........dabar reiks tikrai popierių siūstis, nes neturiu jo visai......... doh.gif doh.gif doh.gif

kristi 13, rodyk rodyk......
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 07, 22:04)
ikeliau i blog'a ta apklausa, tad eikit ir balsuokit thumbup.gif
jau prabalsavau ax.gif
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 08, 05:10)
konkurso prizai: rytoj einu pirkti prizu, gal turite kokiu pasiulymu, ko noretumet? kad tilptu i mazesni voka ir daug nesvertu butini reikalavimai.  (ten kur eisiu bus daug akriliniu stampuku, alfabetu, juosteliu, medziaginiu gelyciu, rasikliu, rub-onu, lipduku, irt.t --tai gal duokite ideju ar pagal kokia tema pirkti ar spalvas ar pacia preke:4u:
pagalvosiu, bet sunku ka patarti, kaip cia visko reikia ir norisi blush2.gif manau ziurek pagal situacija.......
QUOTE(justess22 @ 2008 07 08, 09:16)
LINUTUK, jau išsiunčiau tau prisijungimo prie galerijos duomenis per AŽ 4u.gif Labai lauksim, ką įdomaus mums įdėsi mirksiukas.gif Beje, ar kas nors jau skaitėt mano skanuotą žurnaliuką? Gal kam kokių minčių gimė ar ką naujo sužinojot? Smagu būtų išgirsti 4u.gif
aciukas, tai kad nieko ten ydomaus gal ax.gif , tiesiog zvalgiausi po ankstesnias temas ir ten nuorodos buvo, pamaniau kad vertos demesio, tai kol jos neisgarave persikeliau i kompa... vienu zodziu negalejau nieko normaliai daryti, tai dariau ka galejau doh.gif
Atsakyti