Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

QUOTE(aasta @ 2008 07 02, 07:28)
Labas rytas, ar pailsėjai? L.gražūs vokai, tokie neperkrauti, subtilūs. O kaip padarei tas raides? Atspausdinai?

Stampavau ir su skylamusiu ismusiau. Sakau gi nieko cia gudro, bet ant staigiuju reikejo kazka sugalvoti. Tai nuo pat ryto darbuojuosi darbe.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 02, 07:45)
Stampavau ir su skylamusiu ismusiau. Sakau gi nieko cia gudro, bet ant staigiuju reikejo kazka sugalvoti. Tai nuo pat ryto darbuojuosi darbe.

Tai tu nori pasakyt. kad cia šiandien darei?
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 02, 07:45)

o kur pirkai apvalius skylamušius? siunteisi?
tiesa, labai faini darbeliai mirksiukas.gif
Atsakyti
labai laukiu kada gi galima bus jau pamatyti konkursinius darbelius ax.gif

laukiam tik relijos, as jau beveik pasiruosus. Visu nuotraukas pamazinau "save for web" kadangi kitaip bloga's paluztu, ir ilgai uztruktu atidaryti kiekviena foto. Dar pridesiu kad nors neminejau taisyklese (bet irasysiu), kad siuskite maximum 3 foto (1 viso puslapio + 2 macro detaliu)-taip bus lygu tarp visu dalyviu mirksiukas.gif
lauramama: musu pirmune first.gif, ne tik pirma vieta gavo anam konkurse, bet ir pirmoji plepute tongue.gif ...sveikinu 4u.gif grazus vokeliai 4u.gif
justess: dekui uz naujus namucius...jaukiai sukurei mum cia net su darbeliu pavyz. kad parodyt jok mes cia ne tik gathering.gif
visu atzalos: nuotaikingos nuotraukos kurios prasosi SB darbeliu 4u.gif
LINUTUK: dar pas tave noriu siuvejos koncultacijos. Siunant ant popieriaus, atreguliuoju siulo itampa ir gerai varo kokia 1/2 ploto, o paskui ar per greit pavaro ar pereina ant tos vietos kur dar antras lapas uzlipdytas ir pradeda siulus laisvus varyti blogoj pusej unsure.gif Skaiciau forume kad siuvant ant popieriaus pataria blogoj pusej pritvirtinti "interface fusing" , tas interface yra kaip koks merliukas ar servetele ant kurios masina siuvant turetu ant ko "uzkibti" blogoj pusej ir tada neprivarys tu palaidu siulu. O ka tu manai? gal yra koks pigus metodas ka as galeciau panaudoti vietoj to "interface"?
Atsakyti
Scrapuke, norėjau pasmalsauti: kaip jūsų šeima švenčia Nepriklausomybės dieną, ar apskritai švenčiate? ax.gif
Atsakyti
lauramama, kada tu suspėjai? blink.gif Tai kas, kad nieko gudraus, bet labai gražūs vokai, stilingi tokie. wub.gif thumb_yello.gif Jau pradėjai naudoti savo lobyną. smile.gif Šaunuolė. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 07 01, 23:59)
Scrapuke, norėjau pasmalsauti: kaip jūsų šeima švenčia Nepriklausomybės dieną, ar apskritai švenčiate?  ax.gif

vat si vakara su MB apie tai ir taremes. Tipiskai, pries vaikus, su draugais svesdavom amerikoniskai: kepdavom hamburgerius ir sasyskas, o patemus vykdavom prie ezero kur fejeverku show buna. Kiekvienas rajonas turi savo fejeverkus kuriu pirkimas prikaluso nuo miesto budzeto. Bet su mazais vaikuciais, ypac kad ju miego laikas bus sutemus kazin ar bus imanoma (be klyksmu neapseisim). Tai nzn ar sode pakepinsim kokius burgerius, ar parke prie namu picnic'a suruosim....su vaikais daug stabdziu atsiranda.
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 02, 08:05)
lauramama, kada tu suspėjai?  blink.gif  Tai kas, kad nieko gudraus, bet labai gražūs vokai, stilingi tokie.  wub.gif  thumb_yello.gif  Jau pradėjai naudoti savo lobyną. smile.gif Šaunuolė.  wub.gif

Kadangi vakar buvau komine, tai siandien teko reikstis. As nuskanavau tris, o is viso 6 bernai, tai sesi dariau, nieko gudro ir negalvojau, nes buciau nespejusi, tuoj eisim firmoj baliu organizuot ir sveikint drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 02, 08:13)
tuoj eisim firmoj baliu organizuot ir sveikint  drinks_cheers.gif

Parašyk vėliau, kaip jūsų bernai sureaguos. smile.gif
Atsakyti
Lauramama na ir duodi, kada tu viską spėji? Aš tai jau antra naktis kaip nebeišsimiegu. Dukriukui Laringitas, tai vis kamuojamės. Pas daktarus nesivežu nes subadys paskui mano mažę kaip rėtį. Tad gydau pati.
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 02, 08:30)
Lauramama na ir duodi, kada tu viską spėji? Aš tai jau antra naktis kaip nebeišsimiegu. Dukriukui Laringitas, tai vis kamuojamės. Pas daktarus nesivežu nes subadys paskui mano mažę kaip rėtį. Tad gydau pati.

Daryk inhaliacijas.Vienintelis geriausias vaistas - inhaliacija su adrenalinu. Mano maziaus pagrindine liga.Bet gi prisiminiau-esi pati medike lyg ir g.gif Tai ka as cia mokau lotuliukas.gif
As vat taip ir gyvenu, visko aprepti neimanoma, bet visko norisi, tai lekiu ir lekiu.Darbe prie kompo, namie taip pat, mazai miegu, nes noriu daug pasidaryti.Savo klecka tevam idavusi, tai turiu daugiau laiko nei jus mamos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 02, 08:36)
Daryk inhaliacijas.Vienintelis geriausias vaistas - inhaliacija su adrenalinu. Mano maziaus pagrindine liga.Bet gi prisiminiau-esi pati medike lyg ir  g.gif Tai ka as cia mokau  lotuliukas.gif

Būtent kai porą kartų persirgom laringitu variau pirkti inhaletorių ir davai namuose su adrenalinu, nes sergam etatiškai vos ne kas mėnesį. Nusibostų trainiotis ligoninėse šitiek kartų.
Atsakyti