Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 07, 22:28)
Tavo pasiulyta tema tai vaje kiek nuotrauku turiu  bigsmile.gif  , ir netgi noriu eit pirmyn su tavo pasiulymu, bet...zadejau pati pateikti antra varianta, bet jei lauramamos patiks labiau, tikrai nepyksiu biggrin.gif

O lauramama jau pasiule tema? blink.gif Kazka jau praleidau turbut blink.gif Juk sake, kad kai gris is atostogu, tada ir paskelbs tema, bet paziurejau jos zinute, kuria parase neperseniausiai, tai ten nieko kaip ir neuzsiminta apie konkurso tema...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 07 liepos 2008 - 20:34
QUOTE(babyface @ 2008 07 07, 13:33)
O lauramama jau pasiule tema?  blink.gif Kazka jau praleidau turbut  blink.gif Einu dar karteli zinutes permesti akim  biggrin.gif

ne, man per az atsiunte o as turiu ikelti i bloga su antru, savo variantu,..neuzilgo padarysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 07, 21:28)
Tavo pasiulyta tema tai vaje kiek nuotrauku turiu  bigsmile.gif  , ir netgi noriu eit pirmyn su tavo pasiulymu, bet...zadejau pati pateikti antra varianta, bet jei lauramamos patiks labiau, tikrai nepyksiu biggrin.gif
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 07, 21:35)
ne, man per az atsiunte o as turiu ikelti i bloga su antru, savo variantu,..neuzilgo padarysiu 4u.gif

nu numete intriga kaip bomba ax.gif , laukiam laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
ikeliau i blog'a ta apklausa, tad eikit ir balsuokit thumbup.gif
Atsakyti
Che, che... Man reikia pagalvoti ax.gif Tikiuosi rytoj kazkuri tema gules arciau dusios bigsmile.gif
Atsakyti
chu..... user posted imagepagaliau ir man baigėsi ilgasis savaitgalis.... Prieš tris valandas išlydėjom paskutinius svečius, apsikuopėm, MB į lovą, o aš jūsų labai pasiilgau - tai sakau aplankysiuuser posted image

Kaip visada - daug priplepėta biggrin.gif ir žinoma, daug gerų naujienų. Scrap8 blog'e jau pamygau už man patikusią temą.

kristi 13 tikra šaunuolė, kas švenčia, o kas dirba thumbup.gif drinks_cheers.gif

Na, o aš pasitikrinu el.paštą ir į lovą. Iki rytojaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif matau,po truputi grizineja merginos po ilgojo savaitgalio. Mes tai su seimyna vazinejom po Aukstaitijos nacionalini parka,daug ka aplankem,pasikrovem jegu thumbup.gif
Paziurejau blog'e temas...hmmm...Turbut vel teks praleist konkursa doh.gif ko tai pradedu kompleksuot,kad vaizduote kazkur isgaravo doh.gif nesigalvoja niekas,jokios vizijos schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara gimusi: 07 liepos 2008 - 22:08
Paziurejau blog'e temas...hmmm...Turbut vel teks praleist konkursa doh.gif ko tai pradedu kompleksuot,kad vaizduote kazkur isgaravo doh.gif nesigalvoja niekas,jokios vizijos schmoll.gif

o ko gi kompleksuoji? 2 temos pasirinkimui ir tai, nebutinai apie save turi daryt, ar bijai kritikos ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Scrap8 blog'e klausei ar ten mano akys. Tai atsakymas: taip. Ir ne tik akys, bet ir visos kitos veido dalys biggrin.gif Ten prieš kelis metus daryto projekto fotkės. Tada naudojau kitokiam tikslui, bet kadangi savo foto turiu labai mažai - labai tiko dabar mirksiukas.gif

lauramama, kai jau prasidės darbinga nuotaika - parašyk kas girdėti apie siuntinukus. Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Pavakarieniavom su MB savo namuose pagaliau po ilgojo savaitgalio ne namie ir vel prisokau pas jus, nes nu negaliu kaip pasiilgau heart.gif
Tai prasom mergikes rinkites tema greiciau nes man abi jau tokios wub.gif , kad abiem daryciau SB.
As tik labai bijau tu standartu kuriuos kaip kazkas uzsimine dizainui apibrezti noretu.Nu prie geriausiu noru as tu brads ir gelyciu neprinaudosiu g.gif Nu nebent del lapo kompozicijos gal ir bandyciau pataikyti, nu bet del detaliu skaiciaus ir konkretumo niekaip schmoll.gif
As net nukopint niekad nesugebedavau minciu, man vis savaip gaudavosi ar del to kad nesugebu ar del to kad eigoje kazka savaip sumastydavau, o jei apsiribosim tai as su konkursais vargiai doh.gif susidorosiu verysad.gif
Papildyta:
Del siuntinio - negavau dar jokio laiskelio is jos.Kantrybes.Uzklausiu siandien kas ir kaip.Tik nenoriu jai ikireti,nes tokiu kaip as pas ja apstu.Kaip tik ir merginos gris is atostogu, nes zinau, kad kai kurios dabar neapmoketu savo saskaiteles.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 07, 23:12)
o ko gi kompleksuoji? 2 temos pasirinkimui ir tai, nebutinai apie save turi daryt, ar bijai kritikos  ax.gif 4u.gif

oj ne,kritikos tai nebijau (vis tiek paklausau kas ka sako ,o padarau savo lotuliukas.gif )is savo vaikystes praktiskai neturiu nuotrauku (ypac kur visai mazyte,labiau nuo darzelio ir tai tokios "masines",o apie kitus nenoreciau daryt,o kita tema...nezinau,kaip tai niekas i galva neateina,bet dar pagalvosiu,mazu ateis kokia gera mintis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 07, 23:25)
Del siuntinio  - negavau dar jokio laiskelio is jos.Kantrybes.Uzklausiu siandien kas ir kaip.Tik nenoriu jai ikireti,nes tokiu kaip as pas ja apstu.Kaip tik ir merginos gris is atostogu, nes zinau, kad kai kurios dabar neapmoketu savo saskaiteles.

Viskas aišku, šiaip jokio nerimo nėra, tiesiog smalsu biggrin.gif Rašyk kada manai reikia ir viskas. Ačiū

Dabar jau tikrai labanakt
Atsakyti