Help
Kaip su šiom raidelėm elgtis.
Lyg ir ne štampukai, lyg ir ne šablonai ...
Štai dar vienas:
http://engraciascrap.blogspot.com/
http://engraciascrap.blogspot.com/
Scrap-8 - lietuviškai widower būtų našlys blush2.gif Tai tas vaikinas būtų SB našlys biggrin.gif
mokausi is jusu.
Scrap8.......... wub.gif Mes su dukryte ką tik pamatėm tavo įdėtus 2 naujus SB bloge.... wub.gif Dar ilgai man šypsena nenulips nuo veido.... Kaip gražu.... wub.gif Mano silpnybė SB yra etiketės, pašto ženkliukai ir pan. - kaip gerai juos panaudojai. thumbup.gif tavo darbeliuose visuomet yra simbolių, viskas tarpusavy surišta. thumbup.gif Dukrytė pasakė, kad "leliukas verkia, nes norii miegučio" - tai tiesa? biggrin.gif
smagu kad patiko , o leliukas verkia todel kad buvo nuvarges ...ilgai as ji kankinau su aparatu ir manau jis issigando kad per arti su juo priejau (matai kiek seima kenti del to SB)
--o del tavo konkursinio, kas verta, tai buvai patekus i mano top 5-nepriklausant ar buciau zinojus rysi tarp Gogolio ir taves ar jokio rysio nebutu (labai kruopsciai viska padarei, isdestei, dizainas super buvo)... bet zinojau kad tikriausiai 1 ar 2 vieta negaus kadangi siuzetas nera kaip pasakius "universally appealing"--nevisus patraukia ar domina (nepyk ). Ka tuo turiu omeny, tai pavyz. sakykim relijos darbelis: skaitant jos uzrasyma, linguoji galva sutikdama, tai jauti lyg zodziai manes pacios galejo but parasyti, ar man jie parasyti, nuotrauokos irgi..galejo but mano akies, ar galiu isivaizduot pati darant toki darbely su akies foto (kuria beje turiu ).
Darant SB spaudai yra tokia taisykle kad zmones ilgiausiai ziuri i tokius darbelius, kurie parodo zmoniu israiskas, emocijas, sventes, netgi musu gyvulelius, bet...nelabai domina politines, istorines, asmenybes...tikiuosi neisizeidei
Papildyta:
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 07, 06:10)
lygtai matau ten Thicker Stickers: tai 3D kempininiai lipdukai. Paprasciausia uzklijuok kaip lipduka, pavadinimui tiktu. Tokiu turiu ir man labai jie patinka.
Scrapuke, taip ir maniau
Tik man prisisapnavo ar kažkuri buvo pamokėję įdėjus, kad vieną pusę užklijuoji ant norimo popieriaus pvz raudono, apipjaustai, o kitą klijuoji ...
Jei šiuo atveju mano darbeliui juoda netinka spalva
Tik man prisisapnavo ar kažkuri buvo pamokėję įdėjus, kad vieną pusę užklijuoji ant norimo popieriaus pvz raudono, apipjaustai, o kitą klijuoji ...
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 07, 14:25)
Scrapuke, taip ir maniau
Tu turi mintyje šią pamokėlę?
http://www.youtube.c...feature=related
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 07, 06:46)
pamokele parodo kaip apdengti kartona/chipboard su popierium ir ispjaustyti. Ji taip padare kadangi nepatiko jai spalva panaudujus rasala-oranzinis rasalas ant kartono rudai atrode, o ji norejo ryskiai ornazines spalvos. O tos kartonines raides, viena puse nusiplesa ir prisiklijuoja.
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 07, 13:56)
Šitas puslapiukas jau seniai mano Favorituose. Kažkada kažkas jį jau čia rodė.
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 07, 14:22)
--o del tavo konkursinio, kas verta, tai buvai patekus i mano top 5-nepriklausant ar buciau zinojus rysi tarp Gogolio ir taves ar jokio rysio nebutu (labai kruopsciai viska padarei, isdestei, dizainas super buvo)... bet zinojau kad tikriausiai 1 ar 2 vieta negaus kadangi siuzetas nera kaip pasakius "universally appealing"--nevisus patraukia ar domina (nepyk ). Ka tuo turiu omeny, tai pavyz. sakykim relijos darbelis: skaitant jos uzrasyma, linguoji galva sutikdama, tai jauti lyg zodziai manes pacios galejo but parasyti, ar man jie parasyti, nuotrauokos irgi..galejo but mano akies, ar galiu isivaizduot pati darant toki darbely su akies foto (kuria beje turiu ).
Darant SB spaudai yra tokia taisykle kad zmones ilgiausiai ziuri i tokius darbelius, kurie parodo zmoniu israiskas, emocijas, sventes, netgi musu gyvulelius, bet...nelabai domina politines, istorines, asmenybes...tikiuosi neisizeidei
Labai dėkui! Iš karto po konkurso išsigandau, kad tikrai niekas neįvertino mano darbelio, bet po Justės, Linutuko ir Tosk komentarų supratau, kad įvertino, tik kažkas jame ne taip. O dabar - po tavo komentaro - viskas sugrįžo į savo vėžias, aš vėl rami, savo jėgomis pasitikiu, DĖKUI tau už tokį komentarą. Labai aiškiai pasakei, kas buvo ne taip.
Galų gale aš ir pati galiausiai balsavau už tuos darbelius, kuriuos, kaip sakiau, pati mielai pakartočiau su savo nuotraukom.
Man tikrai didžiulis įvertinimas, kad tu pati už jį balsavai.
parsivilkau is kaimo, nuo ropojimo po braskes viska skauda, nuo apsivalgymo skrandis nekaip jauciasi, vienu zodziu kas sake kad kaime gerai (gerai kad dar bites draugiskos sikarta buvo )
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 06, 16:08)
skrapinu. Jau ir MB tuoj iš namų išvys
saunule, kad darbuojiesi, man simpatiskas darbelis, na del pavadinimo nesikartosiu, o kol cia merginos apie fundamanta nepradejo snekuciuoti, tai net ir neatkreipiau demesio, vienu zodziu paryskink raideles ir bus QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 06, 21:40)
Sveikutės
Aš jau vėl Vilniuje, bet ir šį kartą Kaunas manęs nenuvylė.
sveika pargryzusAš jau vėl Vilniuje, bet ir šį kartą Kaunas manęs nenuvylė.
QUOTE(irmulia @ 2008 07 06, 22:52)
Štai ką užtikau šį vakarą Mokytojų namų kiemelyje, tiksliau MB juokinga kai Vilniuje gyvenu, o tą gražuolę tik šiandien pastebėjau Nuotraukos nekokios kokybės , bet tikrai matoma
kuo puikiausiai matosi, vaizdelisQUOTE(Miglota @ 2008 07 06, 23:29)
atostogos gerai, tik nukepiau ziauriai, reikes gal koki puslaì sugalvot kaip per 2 dienas imanoma taip nusiskrudint
nu va, tai nenusipirkai kremo nuo sales nudegimo, ajaji. nu bet geras puslapis bent jau gausis , as tai gailiuos kad niekas nepafotkino kai smakras nuo bites ikandimo buvo trigubas , dabar jau belieka dar karteli palaukti kol ikas
Matau Monique atsirado , kur dingai?
Papildyta:
lauramama: tavo az dezute pilna
Papildyta:
lauramama: tavo az dezute pilna
Scrap8, tavo projektas su kūdikio kvapu - fantastiškas
ir idėja labai originali, ir taip gražiai ten viskas surašyta...na angliškai, ir sudėliota:)
aš čia vis įlendu pažiūrėti. seniau buvau labai nekokios nuomonės apie scrapinimą, nes nebuvau nieko gero mačius, bet dabar jau sakau, kad tikrai fantastiškų darbų būna
ir idėja labai originali, ir taip gražiai ten viskas surašyta...na angliškai, ir sudėliota:)
aš čia vis įlendu pažiūrėti. seniau buvau labai nekokios nuomonės apie scrapinimą, nes nebuvau nieko gero mačius, bet dabar jau sakau, kad tikrai fantastiškų darbų būna
Sveikutes, visoms linkejimai is pajurio. Labai geras oras ir laikas buvo mano mini atostogose
Scrap8, tavo projektas su kūdikio kvapu - fantastiškas smile.gif ir idėja labai originali, ir taip gražiai ten viskas surašyta...na angliškai, ir sudėliota:) aš čia vis įlendu pažiūrėti. seniau buvau labai nekokios nuomonės apie scrapinimą, nes nebuvau nieko gero mačius, bet dabar jau sakau, kad tikrai fantastiškų darbų būna didis.gif
dekui
as irgi pradedant SB galvojau kad tai beskonis nuotrauku pjaustymas i sirdeles ir meskiukus , bet SB labai pasikeite nuo velyvu 1980 m stiliaus.
Rasykis i musu buri, mes draugiskos cia
Sveikutes, visoms linkejimai is pajurio. Labai geras oras ir laikas buvo mano mini atostogose smile.gif
nuostabi nuotrauka ir sveika sugrizus. Tavo pasiulyta tema tai vaje kiek nuotrauku turiu , ir netgi noriu eit pirmyn su tavo pasiulymu, bet...zadejau pati pateikti antra varianta, bet jei lauramamos patiks labiau, tikrai nepyksiu