Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

QUOTE(kristi13 @ 2008 07 06, 17:08)
Štai dar vienas mano darbelis teismui  ax.gif  ax.gif  ax.gif .

Ar man tik taip atrodo, ar isties zodzio "DRAUGES" pirmoji raide D tokia neryski? Man kazkodel noretusi ryskesnio pavadinimo ax.gif
Atsakyti
Kristi13 thumbup.gif Tik gal pavadinimo raideles apvesk su kokiu raudonu plamasteriu, nes is tiesu pirmosios pasiklysta fone 4u.gif Labai patiko kaip isdestei biggrin.gif
Atsakyti
Štai dar vienas mano darbelis teismui

raides buciau darius ant tokio melyno popieriaus kaip geles, dabar susilieja su fonu.
Man dar labai truksta kazkokio fundamento (gal irgi kokio melyno popieriaus), po nuotraukom...pastebek palikai ta "tuscia aptverta zona" apacioj nuotrauku ir tarp uzrasymo dezutes. Man atrodo nuotraukos ant tokio balto fono "skraido", tad po ju jei butum pakisus koki tamsesni popieriu duotu jom fundamenta.
Grazus darbelis 4u.gif
Atsakyti
Scrap-8 - lietuviškai widower būtų našlys blush2.gif Tai tas vaikinas būtų SB našlys biggrin.gif

Aš tai manau, kad kainas būtų tikslinga surašyti pačiame albume smile.gif Bet kuriuo atveju, pirmesnis visada laimės hihihi.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Aš jau vėl Vilniuje, bet ir šį kartą Kaunas manęs nenuvylė. wub.gif

Visų pirma ir aš noriu pasisakyti UŽ puikius Scrap8 pasiūlymus-pakeitimus naujiems konkursams. Tu išties gerai sugalvojai, taip bus įdomiau! drinks_cheers.gif

Kristi, labai patinka tavo SB apie drauges: ir pagrindinis lapas, ir dizainas, ir spalvos, viskas patinka, tik man labai bado akis tai, kad kaip Scrap8 vadina - nuotraukos plaukioja... Tikrai joms trūksta kažkokio pagrindo. Ir pavadinimo raideles reiktų paryškinti. Visumoj thumb_yello.gif

Juste, Linutuk, Tosk, dėkui jums. oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif Na, kaip sakoma, gyveni ir mokaisi. Tam čia ir susirinkome. biggrin.gif
Papildyta:
Scrap8.......... wub.gif Mes su dukryte ką tik pamatėm tavo įdėtus 2 naujus SB bloge.... wub.gif Dar ilgai man šypsena nenulips nuo veido.... Kaip gražu.... wub.gif Mano silpnybė SB yra etiketės, pašto ženkliukai ir pan. - kaip gerai juos panaudojai. thumbup.gif tavo darbeliuose visuomet yra simbolių, viskas tarpusavy surišta. thumbup.gif

Dukrytė pasakė, kad "leliukas verkia, nes norii miegučio" - tai tiesa? biggrin.gif
Atsakyti
kristi13 man spalvos labai wub.gif , o dėl pačio pavadinimo, tai jį reiktų paryškinti kaip kad merginos pastebėjo.

Štai ką užtikau šį vakarą Mokytojų namų kiemelyje, tiksliau MB biggrin.gif juokinga kai Vilniuje gyvenu, o tą gražuolę tik šiandien pastebėjau lotuliukas.gif Nuotraukos nekokios kokybės doh.gif , bet tikrai matoma biggrin.gif

user posted image

user posted image

Beje, šiandien PASAULINĖ BUČINIO (-IŲ) DIENA biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 06 liepos 2008 - 21:55
sedziu jau trecia kart po 10 minuciu ir vis nespeju perskaityt.. ot plepes, o man vis eurus nuskaiciuoja uz interneta biggrin.gif

atostogos gerai, tik nukepiau ziauriai, reikes gal koki puslaì sugalvot kaip per 2 dienas imanoma taip nusiskrudint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 07 06, 22:52)
Vilniuje gyvenu, o tą gražuolę tik šiandien pastebėjau  lotuliukas.gif 

thumbup.gif Super karvytė, nedaug jai liko, dar truputį pasitreniruos ir dangų pasieks laugh.gif

QUOTE(Miglota @ 2008 07 06, 23:29)
reikes gal koki puslaì sugalvot kaip per 2 dienas imanoma taip nusiskrudint  biggrin.gif

Nedraugauji su NIVEA tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 06 liepos 2008 - 22:59
QUOTE(babyface @ 2008 07 06, 16:23)
Ar man tik taip atrodo, ar isties zodzio "DRAUGES" pirmoji raide D tokia neryski? Man kazkodel noretusi ryskesnio pavadinimo  ax.gif

QUOTE(Tosk @ 2008 07 06, 16:28)
Kristi13 thumbup.gif  Tik gal pavadinimo raideles apvesk su kokiu raudonu plamasteriu, nes is tiesu pirmosios pasiklysta fone 4u.gif Labai patiko kaip isdestei biggrin.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 06, 19:34)
raides buciau darius ant tokio melyno popieriaus kaip geles, dabar susilieja su fonu.
Man dar labai truksta kazkokio fundamento (gal irgi kokio melyno popieriaus), po nuotraukom...pastebek palikai ta "tuscia aptverta zona" apacioj nuotrauku ir tarp uzrasymo dezutes. Man atrodo nuotraukos ant tokio balto fono "skraido", tad po ju jei butum pakisus koki tamsesni popieriu duotu jom fundamenta.
Grazus darbelis 4u.gif

QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 06, 21:40)
Kristi, labai patinka tavo SB apie drauges: ir pagrindinis lapas, ir dizainas, ir spalvos, viskas patinka, tik man labai bado akis tai, kad kaip Scrap8 vadina - nuotraukos plaukioja... Tikrai joms trūksta kažkokio pagrindo. Ir pavadinimo raideles reiktų paryškinti. Visumoj  thumb_yello.gif

QUOTE(irmulia @ 2008 07 06, 22:52)
kristi13 man spalvos labai  wub.gif  , o dėl pačio pavadinimo, tai jį reiktų paryškinti kaip kad merginos pastebėjo.

Visos esat teisios žodis DRAUGĖS tikrai galėjo būti ryškesnis o kad nuotraukytės plaukioja pastebėjau tik po jūsų komentarų, kai gerai įsižiūrėjau lens.gif. Kaip sakant mokaisi, mokaisi iš savų klaidų.
Atsakyti
Štai ką radau. Pas ją labai gražūs mini albumai wub.gif
http://patmiaou.canalblog.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 07 liepos 2008 - 13:02
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 07, 13:56)

Labai gražūs albumiukai......, tikrai mieli....... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 07, 14:56)

Perziurejau, tai radau idomiu detaliu, bet dauguma man tokie perkrauti darbeliai smile.gif Visko daug daug biggrin.gif
Atsakyti