Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

OI MERGAITES ir as noriu pabandyt :wub:jusu darbeliai tiesiok dieviski thumbup.gif
kiek temeles permeciau akimis kaskaip neradau kur rasti nusipirkt priemoniu siam pomegiui Vilniaus mieste (liktais buvo mineta 'EUROPA'' Vilniuje )
Atsakyti
[/B]su citatom man kazkas nepavyko...manau suprasit, per daug taisyt 4u.gif[B]
[/QUOTE]Scrapinu vieną psl. ties raidėm ir užrašu sustojus ..
Nu man kaip visuomet, problema [/QUOTE]
o gal si nuotrauka neisprovokuoja tokio issamaus aprasymo. Yra tokiu foto kur ilgiausius paragrafus galiu rasyt, ir yra tokiu kur nieko nesugebu parasyt, ir tai tik grazi nuotrauka kuriai gal tik pavadinimo ir datos reikia mirksiukas.gif

[/quote]Scrap8, darbelis su burbuliuku nuostabus ...
Skrapuke nuostabios leliaus nuotraukikės ir puiki mintis
ir as jau pamaciau, darbelis ir ne kitaip
oi, koks burbulas pas Scrap8 blog'e 

4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif dekui visom

pabaigiau dar vieną darbuką. Labai daug dukriuko turiu nerekalingų iki 1 metukų nuotraukėlių, tad sumaniau taip jas šiek tiek sukišti . Komentarų labai laukiu kaip visada.
man labai graziai ziurisi. Atskiru datu manau nereikia, ir taip daug margumo. Uztektu kur parasyti kad pirmu metuku nuotraukos o zinot kad sita nuotrauka 4 men. o ana 6 men nei prideda nei atima nuo darbelio ivertinimo.

dziaugiuosi mb inciatyva, kad jis gali del seimos pasiaukoti, nes dirbtu maziau. Na labai
daug apmastymu dabar...[QUOTE]

nors ir pajemu bus maziau, galbut labai net apsimoka kad praleis daugiau laiko su seima. Musu seimoj panasi situacija buvo pries metus. MB paliko darba gaudamas kita kuris daug didesne alga siule, bet...labai toli vaziuoti, daznai ant plento tenka sedeti su kitom masinom taip uzgrusta buna. Dabar taip gailisi kad eme ta nauja darba- atima daug laiko nuo seimos. Grizta daug veliau, pavarges ; Pavakarieniaujam ir vaikai iskart i lova- net su tevu nepazaide verysad.gif Taigi...pinigai ne viskas.[B][B]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 05 liepos 2008 - 16:47
kristi13 - vaje, koks žavus margumynas gavosi bigsmile.gif Jame matau tokių pasakiškų wub.gif užfiksuotų tavo mažylės akimirkų kurios tiesiog prašosi atskirai aprašomos ir apipavidalinamos thumbup.gif
Jei nuspręstum vis tik palikti taip kaip yra, tai norėtųsi nors vieno - didesnio lapo, ant kurio būtų sudėtolios nuotraukytės taip, kad liktų daugiau pačio krašto iš visų pusių mirksiukas.gif Ir galbūt kiekvienai nuotraukytei pritaikyti būtent jai derančios spalvos rėmėlį - dabar jis visur vienodas.

almara - sveika įsijungusi į ScrapAholikių Klubą mirksiukas.gif Visų reikalingų priemonių SB galima įsigyti lietuviškose internetinėse rankdarbių priemonių parduotuvėse( jų sąrašiuką rasi pačiame pirmame temos puslapyje) dalį kanceliarinių prekių parduotuvėse o visą kita galima siustis iš užsienio arba teirautis pačių SB mergaičių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 05 liepos 2008 - 16:51
Kristi 13 saunuole thumbup.gif Mano galva, nereikia daugiau jokiu papuosimu, nes gautusi misraine. Tiesiog nuotraukos pacios savaime atlieka savo darba.

QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 05, 20:11)
nors ir pajemu bus maziau, galbut labai net apsimoka kad praleis daugiau laiko su seima. Musu seimoj panasi situacija buvo pries metus. MB paliko darba gaudamas kita kuris daug didesne alga siule, bet...labai toli vaziuoti, daznai ant plento tenka sedeti su kitom masinom taip uzgrusta buna. Dabar taip gailisi kad eme ta nauja darba- atima daug laiko nuo seimos. Grizta daug veliau, pavarges ; Pavakarieniaujam ir vaikai iskart i lova- net su tevu nepazaide verysad.gif Taigi...pinigai ne viskas.[B][B]

Na jis vis tiek, kaip normalus zmones, nemokes dirbti, vistiek bus virsvalandziai. Bet bent jau sekmadieniais nebedirbs, nereiks keltis 4-5val ryto ir pan. Del pinigu, tai issiversim, tik labai teks islaidas apkarpyti (uzdirbtu 2-3kartus maziau). Sakiau mb tikrai gali pamirsti kad gales tureti uzsienines zvejybines keliones 5-6 per metus, na o man teks pamirsti objektyvus is L serijos lotuliukas.gif Man tai nebus toks skausmingas reikalas, as juk visada prekinuosi ispardavimuose lotuliukas.gif Yra dar viena didele problema... Mes kraustytumes kur jo tevas gyvena... MB mamule pasius unsure.gif Ne tas zodis kaip pasius... Bet mes norim kad nors su kazkuo is seneliu maze turetu normalu rysy. Dabar pas mb teva neprilakstyti, jei be sustojimu varyti tai butu kazkur 8val kelio. O man butu - 1,5val kelio iki areuosto (is ten yra tiesioginis reisas y Ryga) ir 1val kelio iki nuostabiu kalnu bigsmile.gif Na bet viskas spresis rugpjuty.
Atsakyti
kristi 13, ir aš siūlau neberašyti nieko, nuotraukos kalba už save...tikrai labai mielai žiūrisi.... mirksiukas.gif

Ir dar noriu pasiteirauti, čia buvo pradėję siūlyti mainus, per daug turimų prekių, bet kalbos taip ir nutilo....taip ir nepabaigėm nuspręsti, darom kažką su mainais ir pardavimu ar ne.....
Aš jau pradėjau ruošti, fotografuoti savo atliekamas gėlytes, bet jeigu niekas neprisijunks, tai gal man nevargti.... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 07 05, 21:43)
Aš jau pradėjau ruošti, fotografuoti savo atliekamas gėlytes, bet jeigu niekas neprisijunks, tai gal man nevargti.... g.gif  g.gif  g.gif

Reikia reikia tavo gelyciu bigsmile.gif Fotografuok ir pasirodyk, ka nori parduoti 4u.gif
Atsakyti
Merginos, prašau pardavimus derinti per až mirksiukas.gif , kad nekiltų bereikalingos aistros kitose temose mirksiukas.gif

Būtų iš ties smagu turėti SB priemonių mainų/apsikeitimo albumą swap'ą bigsmile.gif
Atsakyti
atradau vieno vyro blog'a, save vadina SB-naslaiciu: paziurekit i pradzia jo blog'o:
SB-Widow
Raso: "Prasideda su viena nuotrauka, paskui albumu, paskui randi save remontuojant namus jai SB-kambary statai, po to atsiranda verslo saskaita, naujas printeris, skaitmeninis SLR......Scrapbooking! lotuliukas.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 06 liepos 2008 - 02:17
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 06, 03:15)
atradau vieno vyro blog'a, save vadina SB-naslaiciu: paziurekit i pradzia jo blog'o:
SB-Widow
Raso: "Prasideda su viena nuotrauka, paskui albumu, paskui randi save remontuojant namus jai SB-kambary statai, po to atsiranda verslo saskaita, naujas printeris, skaitmeninis SLR......Scrapbooking! lotuliukas.gif  biggrin.gif  thumbup.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu ir prisizvengiau, reiks veliau dar paskaityti, nes MB nuo kompo krapsto, i kaima vaziuojam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 07 05, 22:02)
Merginos, prašau pardavimus derinti per až  mirksiukas.gif , kad nekiltų bereikalingos aistros kitose temose  mirksiukas.gif 

Būtų iš ties smagu turėti SB priemonių mainų/apsikeitimo albumą swap'ą  bigsmile.gif

irmulia, aš būtent to ir noriu, ir noriu paklausti ar to reikia ir kitoms. smile.gif
Gal ir ne tuoj pat, galim čia juk apie tai pasitarti. mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(babyface @ 2008 07 05, 21:02)
Reikia reikia tavo gelyciu  bigsmile.gif Fotografuok ir pasirodyk, ka nori parduoti  4u.gif

Dėl tavęs, tai tikrai žinau, kad nori, aišku, teisingai irmulia rašo, kad reikia atskiros temelės, kad nebūtų pykčių, nesutarimų ar dar kokių nesusipratimų...
Atsakyti
Apskritai tai aš visomis keturiomis už mainų abumą/swapą, thumbup.gif (pati turiu kuo mainytis), tik kad temoje nefiguruotų kainos ir pan. dalykai kitaip tiesiog tai bus traktuojama kaip komercija. ax.gif

Galima sukrauti visų keičiamų SB priemonių į vieną albumą, pvz. picasa ar fotki mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 06 liepos 2008 - 12:11
Sveikutės. Na ir pas mus tylu. Dėkui už pagyrimus ir patarimus . O aš vis skrapinu. Jau ir MB tuoj iš namų išvys lotuliukas.gif
Papildyta:
Štai dar vienas mano darbelis teismui ax.gif ax.gif ax.gif . Dėl tam tikrų priežaščių užtryniau draugių veidus ir vardus. Nepykit.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 06 liepos 2008 - 15:01