apie busimus konkursus: pasitariau su MB ir papasakojau apie musu konkursa, balsavima tai jis i mane pasiziurejo lyg kad as nepadarau bloge apklausos balsavimui o pati renku meilus balsu ir juos sumuoju (nezinojau kad yra tokia galimybe).
Taigi, bus nauja tvarka sekanciui konkursui. Ikelsiu po darbeliais apklausa, ir galesite balsuoti absoliutisku anonimu, dar reikes nustatyt termina iki kada apklausa priims balsavimus. Tai galesite matyt bent kada prisijunge kas daugiausiai balu surenka ir nereikes laukti mano skelbimo
ir...taip pat del naujos temos darysim tokia pacia apklausa: duodsiu du variantus: temos laimetoja (lauramama) paskelbs savo varianta, ir as paskelbsiu antra varianta, tai turesite kelis pasirinkt ir balsuot uz norima.
Liuks iš ties bus patogiau balsuoti
Scrap8 busimi pasikeitimai skamba
Tosk
kaip ligoniukiu savijauta
Papildyta:
tiesa scrap8 graziu saliutu , jai kartais ziuresit
Tosk
As jau sedziu prie naujo darbelio
kokia tu saunuole,o pas mane jokiu kol kas minciu nera, o kai si savaitgali dar ir visi namie sedes , tai jauciu ir neatkeliaus QUOTE
Linutukai... Kaip tu issiuvinejai pavadinima?????
nu gi issirinkau srifta, MB atspauzdino, as ji pasidejau ant darbelio, subadziau, o tada jau siuvinejau kaip ligoniukiu savijauta
Papildyta:
tiesa scrap8 graziu saliutu , jai kartais ziuresit
cia radau dar viena preke (skaidrus lapas SB) su scrap-aholic uzrasu--daug didesnis negu mano emblema.
Kur jus visos dinge--po konkurso cia tik svirpliai girdisi
Scrapuke jei neklystu tai LT ilgasis savaitgalis - sventes
jo, pas mus ilgasis savaitgalis, bet jau oras
o aš darbelį darau jau tiek pridariau su savo nuotraukom, kad dabar paimiau mb nuotraukytę ir dėlioju... tik man kažkaip su spalvom sudėtinga buvau jau išsirinkus, bet paskui pažiūrėjau kokias spalvas man parinks ta programėlė, kur nuorodą Scrap8 davė. nu tai, visai net ne į tą pusę kaip norėjau
o aš darbelį darau jau tiek pridariau su savo nuotraukom, kad dabar paimiau mb nuotraukytę ir dėlioju... tik man kažkaip su spalvom sudėtinga buvau jau išsirinkus, bet paskui pažiūrėjau kokias spalvas man parinks ta programėlė, kur nuorodą Scrap8 davė. nu tai, visai net ne į tą pusę kaip norėjau
QUOTE(remini @ 2008 07 05, 07:34)
jo, pas mus ilgasis savaitgalis, bet jau oras
jo su vyriskais puslapiais sudetingiau , o mano visa seima tik vyrai, o taip norisi mergytes kad galeciau gelytes ir juosteles visur kaisiot (todel karts nuo karto Tosk pavydziu )
O as patvarkiau blog'a ir maunu su seima pusryciaut. Vakar visa diena zoo-sode pravaiksciojom.
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 05, 15:44)
jo su vyriskais puslapiais sudetingiau
va va jau pastebėjau užtat kaip pažadėjau, raideles mokausi gaminti trūksta man kruopštumo ir kantrybės
oi, koks burbulas pas Scrap8 blog'e
QUOTE(remini @ 2008 07 05, 15:52)
oi, koks burbulas pas Scrap8 blog'e
ir as jau pamaciau, darbelis ir ne kitaip
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 04, 22:18)
balsuot uz norima.
Pasikeitimai puikūs aš už
Scrapinu vieną psl. ties raidėm ir užrašu sustojus ...
Nu man kaip visuomet, problema
Papildyta:
Scrap8, darbelis su burbuliuku nuostabus ...
Vakar mb kaip mestelejo naujiena tokia kaip bombele... uzmuso visas kurybines muzas MB uzmate viena darbo pasiulyma ir tai pakeistu gyvenima labai. Tektu kraustytis toli ir pinigu butut zyyymiai maziau. Bet is kitos puses dziaugiuosi mb inciatyva, kad jis gali del seimos pasiaukoti, nes dirbtu maziau. Na labai daug apmastymu dabar....
Skrapuke nuostabios leliaus nuotraukikės ir puiki mintis
O aš šiandien pabaigiau dar vieną darbuką. Labai daug dukriuko turiu nerekalingų iki 1 metukų nuotraukėlių, tad sumaniau taip jas šiek tiek sukišti . Komentarų labai laukiu kaip visada.
Ir antras lapukas
Tik dar pagalvojau ar nerektų kokio nors prie kiekvienos nuotraukytės mėnesiuko užrašo. Ar nebus per daug.
O aš šiandien pabaigiau dar vieną darbuką. Labai daug dukriuko turiu nerekalingų iki 1 metukų nuotraukėlių, tad sumaniau taip jas šiek tiek sukišti . Komentarų labai laukiu kaip visada.
Ir antras lapukas
Tik dar pagalvojau ar nerektų kokio nors prie kiekvienos nuotraukytės mėnesiuko užrašo. Ar nebus per daug.