Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

apie busimus konkursus: pasitariau su MB ir papasakojau apie musu konkursa, balsavima tai jis i mane pasiziurejo lyg stupid.gif kad as nepadarau bloge apklausos balsavimui o pati renku meilus balsu ir juos sumuoju (nezinojau kad yra tokia galimybe).
Taigi, bus nauja tvarka sekanciui konkursui. Ikelsiu po darbeliais apklausa, ir galesite balsuoti absoliutisku anonimu, dar reikes nustatyt termina iki kada apklausa priims balsavimus. Tai galesite matyt bent kada prisijunge kas daugiausiai balu surenka ir nereikes laukti mano skelbimo smile.gif
ir...taip pat del naujos temos darysim tokia pacia apklausa: duodsiu du variantus: temos laimetoja (lauramama) paskelbs savo varianta, ir as paskelbsiu antra varianta, tai turesite kelis pasirinkt ir balsuot uz norima.
Atsakyti
Liuks thumbup.gif iš ties bus patogiau balsuoti bigsmile.gif
Atsakyti
Scrap8 busimi pasikeitimai skamba thumbup.gif

Tosk
As jau sedziu prie naujo darbelio
kokia tu saunuole,o pas mane jokiu kol kas minciu nera, o kai si savaitgali dar ir visi namie sedes blink.gif , tai jauciu ir neatkeliaus doh.gif
Linutukai... Kaip tu issiuvinejai pavadinima?????
nu gi issirinkau srifta, MB atspauzdino, as ji pasidejau ant darbelio, subadziau, o tada jau siuvinejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kaip ligoniukiu savijauta 4u.gif

Papildyta:
tiesa scrap8 graziu saliutu mirksiukas.gif , jai kartais ziuresit lens.gif
Atsakyti
user posted image
cia radau dar viena preke (skaidrus lapas SB) su scrap-aholic uzrasu--daug didesnis negu mano emblema.
Kur jus visos dinge--po konkurso cia tik svirpliai girdisi g.gif
Atsakyti
Scrapuke jei neklystu tai LT ilgasis savaitgalis - sventes 4u.gif
Atsakyti
jo, pas mus ilgasis savaitgalis, bet jau oras doh.gif schmoll.gif
o aš darbelį darau blush2.gif jau tiek pridariau su savo nuotraukom, kad dabar paimiau mb nuotraukytę ir dėlioju... tik man kažkaip su spalvom sudėtinga ax.gif buvau jau išsirinkus, bet paskui pažiūrėjau kokias spalvas man parinks ta programėlė, kur nuorodą Scrap8 davė. nu tai, visai net ne į tą pusę kaip norėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 05, 07:34)
jo, pas mus ilgasis savaitgalis, bet jau oras  doh.gif  schmoll.gif
o aš darbelį darau  blush2.gif jau tiek pridariau su savo nuotraukom, kad dabar paimiau mb nuotraukytę ir dėlioju... tik man kažkaip su spalvom sudėtinga  ax.gif buvau jau išsirinkus, bet paskui pažiūrėjau kokias spalvas man parinks ta programėlė, kur nuorodą Scrap8 davė. nu tai, visai net ne į tą pusę kaip norėjau  doh.gif

jo su vyriskais puslapiais sudetingiau biggrin.gif , o mano visa seima tik vyrai, o taip norisi mergytes kad galeciau gelytes ir juosteles visur kaisiot (todel karts nuo karto Tosk pavydziu tongue.gif )

O as patvarkiau blog'a ir maunu su seima pusryciaut. Vakar visa diena zoo-sode pravaiksciojom.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 05, 15:44)
jo su vyriskais puslapiais sudetingiau biggrin.gif

va va ax.gif jau pastebėjau doh.gif užtat kaip pažadėjau, raideles mokausi gaminti blush2.gif trūksta man kruopštumo ir kantrybės doh.gif

oi, koks burbulas pas Scrap8 blog'e wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remini: 05 liepos 2008 - 14:53
QUOTE(remini @ 2008 07 05, 15:52)
oi, koks burbulas pas Scrap8 blog'e  wub.gif
ir as jau pamaciau, thumbup.gif darbelis ir ne kitaip
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 04, 22:18)
balsuot uz norima.

Pasikeitimai puikūs thumbup.gif aš už

Scrapinu vieną psl. ties raidėm ir užrašu sustojus ...
Nu man kaip visuomet, problema doh.gif
Papildyta:

Scrap8, darbelis su burbuliuku thumbup.gif nuostabus ...
Atsakyti
Vakar mb kaip mestelejo naujiena tokia kaip bombele... uzmuso visas kurybines muzas cool.gif MB uzmate viena darbo pasiulyma ir tai pakeistu gyvenima labai. Tektu kraustytis toli ir pinigu butut zyyymiai maziau. Bet is kitos puses dziaugiuosi mb inciatyva, kad jis gali del seimos pasiaukoti, nes dirbtu maziau. Na labai daug apmastymu dabar....
Atsakyti
Skrapuke nuostabios leliaus nuotraukikės ir puiki mintis thumbup.gif
O aš šiandien pabaigiau dar vieną darbuką. Labai daug dukriuko turiu nerekalingų iki 1 metukų nuotraukėlių, tad sumaniau taip jas šiek tiek sukišti biggrin.gif . Komentarų labai laukiu kaip visada.
user posted image
Ir antras lapukas
user posted image
Tik dar pagalvojau ar nerektų kokio nors prie kiekvienos nuotraukytės mėnesiuko užrašo. Ar nebus per daug. g.gif
Atsakyti