As jau sedziu prie naujo darbelio
Trumpai apie konkursinius darbelius...
Relija nuostabus darbas, man toks stilius atrodo toks meniskas, niekaip nesugebeciau kazka panasaus sugalvoti.
Lauramama suzavejo ideja, patiko spalvos, visas dizainas.
Zirafos sese darbas be jokiu kabliuku, tobulas. Bet... jis toks... na net nezinau... Jei butum kazkaip pavaizdavus savo rysy, darbas manau butu visai kitaip vertinamas (jeigu ka... as jam skyriau balu
)
Sanrita sauniai sukurei teksta sujungta su savo vardu, taciau noretus daugiau gelyciu (cia as vis del papuosimu prisvaigus
)
Aasta panaudota knygu macro nuotrauka liuxiska. Tik gal vietoj gelyciu, koky kaip knygu skirtuka ar dar kazka su knygom susijusi panaudociau.
Linutukai... Kaip tu issiuvinejai pavadinima????? Megstu siuvineti ir tai darau jau tiek metu, bet taip.... As taip net ranka graziai neuzrasyciau! Bet kaip pagrindiny lapa, gal buciau rinkusis kitokia spalva, svelnesne.
Remini kokia tu raudona
Toks neperkrautas, puikiai isdestytas. Nera prie ko prikibti
Justess ydomiai atlikta, patiko kaip save aprasei. Taciau pavadinimas sukele problemu. Pirma kart skaitant as jy klaidingai perskaiciau. Ir tik tada dasilo kad cia isdestymas kaltas. Tai vienintelis minusas.
Kristi13 tos rausvos juosteles su brads nelabai ziurisi. Geriau ziuretusi toje vietoje natos, kokias tu issiuvinejai. Man natos laaabai patiko, tad jei nesupyksi, as kada nors sia minti pasiskolinsiu is taves
Miglota puiki mintis save aprasyti tokiu budu. Tie 3 dalykai apibudina zmogu daug geriau, nei pasirinktas vienas (na ne tai kokia mylimiausia viena knyga, bet cielos 3). Bet... kai apziurinejau darbely, sunku buvo yskaityti teksta, tad tikejau, kad aprasyme pakartosi teksta
Tikiuos niekam neuzgavau su savo pamastymais
Cia tik megejos puosti nuomone
"Paradiset finner du i ditt eget hjerte." Thor Heyerdahl
Mano bloggas