Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

QUOTE(Arminux @ 2008 07 04, 14:22)
Na einu dabar užkąsti, ir eisiu nufotografuoti savo gėlytes, gal kuri pageidaus, nes gavosi, kad tikrai jų per daug parsisiunčiau,minimaliai turėjau imti po 10 vnt.
o kai teko dar ir muitą susimokėti, tai negaliu sau leisti tokios prabangos ilgai "Sandeliuoti" smile.gif

labai daug muito gavosi? negi negalima buvo susitarti su siuntėju? gal per daug užrašė? g.gif

na gerai, jau baigiu pliurpt ir einu ruoštis namolio thumbup.gif
visoms gražaus vakaro ir gero savaitgalio drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remini: 04 liepos 2008 - 13:43
justess: nebutina turet vaikuciu scrapinti mirksiukas.gif gi gali apie save,pomegius, keliones, savo prosenelius.
del konkursiniu temu: as galvojau ivairias padaryti, pvyz. kaip justess minejo HMIT: 10 gelyciu, 10 brads, ir t.t (pagal kieky); pagal dizaina: pvyz paskyrsiu nuoroda is "Page Maps" SB zemelapiu
user posted image
ir visos pagal ji tures padaryti puslapy; taip pat norejau jum pasiulyt daryti ir po du 12x12 puslapius o tai matau visos daro tik po viena.;
pagal (ne SB) reklamas, kur pasinaudoji sakykim kokiio sijono spalvom ar dizainu ir panaudoji tai SB puslapy; paskui pagal reklamos dizaina kaip sitas
user posted image
visos pagal ji turetu isdestyti SB,
paskui dar galvojau pagal parinkta spalva, ir t.t tai bus labai daug ivairumo thumbup.gif . Tik norejau paklaust, po kokio termino man leisit skelbt nauja tema (noriu kad visos turetu proga ka paskelbt, bet ir pati noreciau kas nuo karto pasklebt) ax.gif

Arminux:
tikiuosi geriau tau dabar, ir malonu susipazint smile.gif
babyface: man imautes, celofanas nemaiso. Palaidi lapai smagu ciupinet bet nusitrina foto kartais ir prissiciupineja zmoniu pirstu antspaudais; gerai su mini albumais bet... 12x12 albumai seimos istoriniai noriu kad isliktu archyviniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 04 liepos 2008 - 14:11
o as tai kaskokios keistos busenos, apdusus ir niekaip neatsigaunu, lyg tai ir miego noriu g.gif , nu bet kad issimiegojau unsure.gif , o gal persimiegojau doh.gif
Papildyta:
Scrap8 ydomiu pasiulymu pametejai mirksiukas.gif ,
Tik norejau paklaust, po kokio termino man leisit skelbt nauja tema (noriu kad visos turetu proga ka paskelbt, bet ir pati noreciau kas nuo karto pasklebt
o gal galime pvz prabalsuoti uz kelis pasiulytus variantus, ir daugiausiai tasku surinka tema bus daromi darbeliai, na pvz, viena tema siulai tu kaip blogo savininke smile.gif , kita tema pasiulo nugaletoja (arba pirmos trys vietos siulo po tena) ir t.t. ir t.t., ir galima dar prigalvoti varijantu
Papildyta:
nu cia tik mano pasvarstymai, bet atsizvelkit kad mano savijauta kaip slapiu maisu per galva gavusios lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 04 liepos 2008 - 14:19
Scrapuke, iš tikrųjų l.įdomus pasiulymai thumbup.gif
Aš šiek tiek apsitvarkiau namus, db lėksiu savaitgaliui pas tėvus.
Atsakyti
Vakar vakare drebejau kaip epuses lapas(nes buvo temperatura 40,vadinasi pamirkiau kojas ezero vandeny,o kai maitinu dar,tai ir sukylo temp),23.30nuejau arbatos pasidaryt,bet gi pro kompa nepraejau,isijungiau paziuret rezultatu doh.gif Vyras atlekia,sako - tau galvoj negerai,mars i lova. Tuoj tuoj,sakau,kol arbata ataus,as cia labai svarbu reikala paziuret turiu doh.gif na vienu zodziu...
Lauramama sveikinu vel paemus pirmaja vieta 4u.gif
Atsakyti
kaip cia tylu unsure.gif , visos issilakste biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 04, 14:26)
labai daug muito gavosi? negi negalima buvo susitarti su siuntėju? gal per daug užrašė?  g.gif

na gerai, jau baigiu pliurpt ir einu ruoštis namolio  thumbup.gif
visoms gražaus vakaro ir gero savaitgalio  drinks_cheers.gif

Tai su siuntėju ir tariausi, užrašė 100 dolrių, bet nemuitina jei būna tik 70 dol. o aš ro nežinojau............ doh.gif
Nu nieko nepadarysi, gyveni - mokais...
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 04, 10:39)
Relija pažiūrėk čia http://stores.ebay.c...9QQftidZ2QQtZkm
aš iš čia siunčiausi, bet buvo dar vienas, kur jų įvairovė mane pribloškė  doh.gif dar pasiknisiu, gal rasiu  mirksiukas.gif
tiesa, jau aparačiuką prisijaukinai?  ax.gif

remini
labai ačiū, o jei gali tai dar pasiknisk. Aš pati taip pat knysuosi, labiausiai man tiktų iš Anglijos, bo tada parveš be jokių muitų, tik už svorį nebent....
O aparačiuką jau prisijaukinau. Man tai jis super, toks aišku vaikiškas, bet kol nesubirės - naudosiu išsišiepus biggrin.gif Labai patogu ir bet kokio dydžio įvorę paima thumbup.gif
O plepės nemiega, o savaitgaliui ruošiasi drinks_cheers.gif Pas mus bus trisdešimt žmonių, tai visą fazendą kol paruošim doh.gif na, bet užtat rytoj bus labai smagu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 04 liepos 2008 - 18:43
QUOTE(justess22 @ 2008 07 03, 17:20)
Visos, kurios norit papildyti šį albumą *Skanuotų SB knygų ir žurnalų galerija* , kreipitės į mane - aš turiu slaptažodžius...
atsiusk slaptazodi mirksiukas.gif
Atsakyti
scrap8 tavo pasiūlymai puikūs, aš asmeniškai norėčiau išbandyti visus. Nes kiekvienas vis su kitokiu prieskoniu ir galima išmokti daug specifinių scrapinimo taisyklių, gudrybių... Aš už.
O tie page maps išvis super. Visąlaik jų kopijuoti nenorėčiau, bet kaip mokomoji priemonė - fantastiškai patogi ir informativi.
Nutarta, po savaitaglio tuso, iškart imu tokį vieną ir darau.
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 04, 20:04)
scrap8 tavo pasiūlymai puikūs, aš asmeniškai norėčiau išbandyti visus. Nes kiekvienas vis su kitokiu prieskoniu ir galima išmokti daug specifinių scrapinimo taisyklių, gudrybių... Aš už.
O tie page maps išvis super. Visąlaik jų kopijuoti nenorėčiau, bet kaip mokomoji priemonė - fantastiškai patogi ir informativi.
Nutarta, po savaitaglio tuso, iškart imu tokį vieną ir darau.

Pritariu relijai. Kuo įvairesni konkursai tuo įdomiau bus juose sudalyvauti.
Atsakyti
As jau sedziu prie naujo darbelio 4u.gif

Trumpai apie konkursinius darbelius...
Relija nuostabus darbas, man toks stilius atrodo toks meniskas, niekaip nesugebeciau kazka panasaus sugalvoti.
Lauramama suzavejo ideja, patiko spalvos, visas dizainas.
Zirafos sese darbas be jokiu kabliuku, tobulas. Bet... jis toks... na net nezinau... Jei butum kazkaip pavaizdavus savo rysy, darbas manau butu visai kitaip vertinamas (jeigu ka... as jam skyriau balu ax.gif biggrin.gif )
Sanrita sauniai sukurei teksta sujungta su savo vardu, taciau noretus daugiau gelyciu (cia as vis del papuosimu prisvaigus blush2.gif )
Aasta panaudota knygu macro nuotrauka liuxiska. Tik gal vietoj gelyciu, koky kaip knygu skirtuka ar dar kazka su knygom susijusi panaudociau.
Linutukai... Kaip tu issiuvinejai pavadinima????? Megstu siuvineti ir tai darau jau tiek metu, bet taip.... As taip net ranka graziai neuzrasyciau! Bet kaip pagrindiny lapa, gal buciau rinkusis kitokia spalva, svelnesne.
Remini kokia tu raudona lotuliukas.gif Toks neperkrautas, puikiai isdestytas. Nera prie ko prikibti lotuliukas.gif
Justess ydomiai atlikta, patiko kaip save aprasei. Taciau pavadinimas sukele problemu. Pirma kart skaitant as jy klaidingai perskaiciau. Ir tik tada dasilo kad cia isdestymas kaltas. Tai vienintelis minusas.
Kristi13 tos rausvos juosteles su brads nelabai ziurisi. Geriau ziuretusi toje vietoje natos, kokias tu issiuvinejai. Man natos laaabai patiko, tad jei nesupyksi, as kada nors sia minti pasiskolinsiu is taves ax.gif
Miglota puiki mintis save aprasyti tokiu budu. Tie 3 dalykai apibudina zmogu daug geriau, nei pasirinktas vienas (na ne tai kokia mylimiausia viena knyga, bet cielos 3). Bet... kai apziurinejau darbely, sunku buvo yskaityti teksta, tad tikejau, kad aprasyme pakartosi teksta unsure.gif

Tikiuos niekam neuzgavau su savo pamastymais 4u.gif Cia tik megejos puosti nuomone lotuliukas.gif
Atsakyti