Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

QUOTE(eMAr @ 2008 07 04, 11:03)
Nu žinok, esu bandžius prašyt, ne visi pasirašo  schmoll.gif

kiek aš susidūriau, tai niekad nebuvo problemų ax.gif na nebent oficialios parduotuvės nelabai nori... bet mums buvo ir sąskaitą reikiamai sumai išrašę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 04, 10:07)
kiek aš susidūriau, tai niekad nebuvo problemų  ax.gif na nebent oficialios parduotuvės nelabai nori... bet mums buvo ir sąskaitą reikiamai sumai išrašę  lotuliukas.gif

Na, man ne vieną kartą atsakė unsure.gif Tai kažkaip labai atsargiai užsakinėju, jei iš toli. Nors aišku, buvo bajeris, ateina siuntinukas iš FIlipinų, o ant pašto lapelio parašyta: Šveicarija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eMAr: 04 liepos 2008 - 10:12
nu va ka radau, kaip suprantu per amazon.com galima ir joann parduotuves daigtu uzsisakyti, o amazon siuncia i LT g.gif , ar taip supratau http://www.amazon.co...5...C19E&page=1 apsvieskit tuuula pilieti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 04, 11:14)
nu va ka radau, kaip suprantu per  amazon.com galima ir joann parduotuves daigtu uzsisakyti, o amazon siuncia i LT  g.gif , ar taip supratau http://www.amazon.co...5...C19E&page=1 apsvieskit tuuula pilieti  blink.gif

na su amazon neteko susidurti g.gif niekuo padėt negaliu verysad.gif jei ko reiks apie e-bay, tai prašom, o čia ... nors manau, principas tas pats...
Atsakyti
Aš manyčiau, kad labai didelė tikimybė, kad užsisakant iš amazon teks mokėti muitą rolleyes.gif
Atsakyti
kur visos dingusios? unsure.gif
negi scrapina? tongue.gif o gal jau savaitgaliui ruošiatės?
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 04, 13:44)
kur visos dingusios? unsure.gif
negi scrapina?  tongue.gif o gal jau savaitgaliui ruošiatės?

Gal savaitgaliui ruošiasi smile.gif
Papildyta:
Linkiu jums visoms gero ilgojo savaitgalio!
Atsakyti
aš tai sakyčiau, kad mūsų didžiosios plepsės miega lotuliukas.gif kas gi naktį paskui guosis, kad nemiga kankina lotuliukas.gif
dieną nieks kalbėt nenori, o vat naktimis tai jau pavaro...naktibaldos lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai namuose sėdėsiu ir skrepinsiu. Dukriukas serga tad niekur nelėksim verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Mes tai savaitgali planavom su MB ir dar draugais ir jų dukryte varyti prie jūros saulyte pasilepinti... Bet žiūriu, kad šiandien tos saulytės kaip ir nėra unsure.gif Bet gal iki rytojaus ji išlys ax.gif
Šiandien kažko visai nėra nuotaikytės, sėdžiu darbe, bet darbo nėra, tad SM naršau, bet rašyti noro visai nėra... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 04, 15:00)
Aš tai namuose sėdėsiu ir skrepinsiu. Dukriukas serga tad niekur nelėksim verysad.gif  verysad.gif

Sveikatytės tavo dukrytei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 04, 14:00)
Aš tai namuose sėdėsiu ir skrepinsiu. Dukriukas serga tad niekur nelėksim verysad.gif  verysad.gif

console.gif sveikit
o man tai balių daug nusimato doh.gif jau norisi ir namie pasėdėt, pailsėt, ale niekaip nesigauna verysad.gif jau dulkių sluoksnis koks susikaupė doh.gif o tvarkytis vis nėra kada blush2.gif
Atsakyti
sveikutes, pleputes, nu va gryžau iš dantisto, iš miesto, dusipirkau dar popieriuko, reikės savaitgalį kažką gražaus gaminti, wub.gif wub.gif wub.gif
Dantukui uždėjo vaistų, tai dabar esu rami.........nors naktį gerai miegojau, o tai bijojau, kad reiks sienomis laipioti unsure.gif

Na einu dabar užkąsti, ir eisiu nufotografuoti savo gėlytes, gal kuri pageidaus, nes gavosi, kad tikrai jų per daug parsisiunčiau,minimaliai turėjau imti po 10 vnt.
o kai teko dar ir muitą susimokėti, tai negaliu sau leisti tokios prabangos ilgai "Sandeliuoti" smile.gif
Atsakyti