Sveikutės Na bet ir prišnekėjot - pusę valandos skaičiau Vakar anksti mane MB nuo kompo nukrapštė, tai tiek čia visko praleidau...
Labai noriu pasveikinti NUGALĖTOJĄ Pati darbelio idėja tikrai verta komplimentų...jau vien todėl, kad taip rūpiniesi šitokia gausybe vaikučių ir padedi auklėtojoms
Scrap8 pritariu dėl konkurso taisyklių pakoregavimo...gal kitoms daugiau noro bus sudalyvauti ir daugiau vilties laimėti Nes dabar tai kažkaip atrodo, kad lauramama ir sekančiam laimės Talento nepaslėpsi gi...
žirafos sese, o man labai patiko tavo darbelis...kažkaip išskirtinis buvo...ir kažkodėl suintrigavo mane...
Na, jau daug apkalbėti darbeliai čia buvo...sunku šį kartą buvo išsirinkti...todėl visoms norėčiau pirmiausiai padėkoti, kad suteikė galimybę susipažinti
Tik nežinau, ar sekančiam konkursėlyje dalyvausiu...kažkaip sunkiai man sekasi pagal temą daryti, nes esu toks žmogus, kad geriausiai sekasi tai, ką iš tikro noriu tą momentą daryt... ir savo darbuku tikrai nesu patenkinta...tik kad jau buvau pažadėjus sudalyvaut, tai teko pažadus įvykdyti Kažkaip jaučiu, kad kol vaikučių neatsiras, tai rimtai SB neužsiiminėsiu
O gal kada pabandysim ir kitokio pobūdžio konkursėlius surengti? Kažkuriam bloge mačiau, kad duodami dizaino nurodymai konkurso dalyviams (pvz. panaudoti 10 gėlyčių, 3 apskritimus ir pan). Ir visi daro savo norima tema, bet pagal dizaino reikalavimus...gal visai įdomu būtų?...kaip manot?...
QUOTE(justess22 @ 2008 07 04, 10:15)
Kažkuriam bloge mačiau, kad duodami dizaino nurodymai konkurso dalyviams (pvz. panaudoti 10 gėlyčių, 3 apskritimus ir pan). Ir visi daro savo norima tema, bet pagal dizaino reikalavimus...gal visai įdomu būtų?...kaip manot?...
Man atrodo, kad Scrapukės bloge, prie jos mėgstamiausių SB blogų - HMITM.
aš čia pažiūrėjau vienam iš ebay Anglijoj tų bradsų, tai užtikau šitą parduotuvę:
http://stores.ebay.c...6QQftidZ2QQtZkm
Tik nežinau, ar ten brangu, ar pigu
QUOTE(justess22 @ 2008 07 04, 09:15)
O gal kada pabandysim ir kitokio pobūdžio konkursėlius surengti? Kažkuriam bloge mačiau, kad duodami dizaino nurodymai konkurso dalyviams (pvz. panaudoti 10 gėlyčių, 3 apskritimus ir pan). Ir visi daro savo norima tema, bet pagal dizaino reikalavimus...gal visai įdomu būtų?...kaip manot?...
Čia gautųsi kaip kompozicijos išdėliojimo konkursiukas Būtų įdomu
nu merginos, as taip ilgai miegu, paskui kol viska perskaitau , jau nesisviecia man i plepuciu trejetuka patekti
jeeee, patekau i penketuka, aciu visoms balsavusioms uz mane , taip smalsu buvo kiek balu surinkau, jau buvau suplanavus prie scrap8 kabinetis, kad paslapti isduotu
Arminux laaabai simpatiskas darbelis, malonu susipazinti ir sekmes pas dantiste , gaila kad mano "stebuklingas paputimas" padeda tik mano mazajai panelytei tai gal papusciau ir nebeskaudetu
nu merginos nebespeju su jumis kiba senatve pareina
jeeee, patekau i penketuka, aciu visoms balsavusioms uz mane , taip smalsu buvo kiek balu surinkau, jau buvau suplanavus prie scrap8 kabinetis, kad paslapti isduotu
Gaila, kad jums Gogolis nepatiko.
man patiko net laaabaiArminux laaabai simpatiskas darbelis, malonu susipazinti ir sekmes pas dantiste , gaila kad mano "stebuklingas paputimas" padeda tik mano mazajai panelytei tai gal papusciau ir nebeskaudetu
nu merginos nebespeju su jumis kiba senatve pareina
Relija pažiūrėk čia http://stores.ebay.c...9QQftidZ2QQtZkm
aš iš čia siunčiausi, bet buvo dar vienas, kur jų įvairovė mane pribloškė dar pasiknisiu, gal rasiu
tiesa, jau aparačiuką prisijaukinai?
aš iš čia siunčiausi, bet buvo dar vienas, kur jų įvairovė mane pribloškė dar pasiknisiu, gal rasiu
tiesa, jau aparačiuką prisijaukinai?
QUOTE(eMAr @ 2008 07 04, 10:24)
aš čia pažiūrėjau vienam iš ebay Anglijoj tų bradsų, tai užtikau šitą parduotuvę:
Ar tik ne iš šios firmos ir pirkau kaina buvo 1.99 o litais su visu parsiuntimu ir tarpininkavimu gavosi pakelis 12 lt
Papildyta:
Pirkau tokius. Visi kainavo 60 lt
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 04, 10:52)
Ar tik ne iš šios firmos ir pirkau kaina buvo 1.99 o litais su visu parsiuntimu ir tarpininkavimu gavosi pakelis 12 lt
brangokai gavosi aš tai, kai kelis daiktus perku, tai iškart siuntėjo reikalauju, kad mažintų siuntimo kainą vat ir dabar prisirinkau visokių, na tai paskaičiavus už siuntimą gavosi apie 70 usd, bet susitariau už 23 usd
ai, nu tau dar tarpininkavimas dasidėjo
Reiškiasi, iš Amerikės pigiau, tik vat, kaip tas siuntimas ten prisiskaičiuoja Aišku, svarbu neviršyti apmuitinamos sumos. Man tai keistas tarpininkavimas, ypač kai iš kokios UK siunčiasi Muitų nėra, o ir už siuntimą labai jau mažiau nesigauna.
Šiandien gavau iš Dekovit parduotuvės siuntinuką. Tikrai verta pasižiūrėti į bracus. Jie puikūs.
QUOTE(eMAr @ 2008 07 04, 10:56)
Reiškiasi, iš Amerikės pigiau, tik vat, kaip tas siuntimas ten prisiskaičiuoja Aišku, svarbu neviršyti apmuitinamos sumos. Man tai keistas tarpininkavimas, ypač kai iš kokios UK siunčiasi Muitų nėra, o ir už siuntimą labai jau mažiau nesigauna.
nesutinku pigiausia iš Kinijos ar Australijos be to, visad galima paprašyti, kad mažą vertę parašytų, tada muitininkai nesikabinėja (vis tiek tokių dalykų nesupranta) o jei greituoju paštu, tai išvis jiems dzin, gali siųst, ką nori ir kiek nori, tik kainą užrašyk nedidelę, nieks nesiknis ir nežiūrės.
QUOTE(remini @ 2008 07 04, 10:02)
nesutinku pigiausia iš Kinijos ar Australijos be to, visad galima paprašyti, kad mažą vertę parašytų, tada muitininkai nesikabinėja (vis tiek tokių dalykų nesupranta) o jei greituoju paštu, tai išvis jiems dzin, gali siųst, ką nori ir kiek nori, tik kainą užrašyk nedidelę, nieks nesiknis ir nežiūrės.
Nu žinok, esu bandžius prašyt, ne visi pasirašo