Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

QUOTE(kristi13 @ 2008 07 04, 10:22)
Dabar kišu visus darbelius į įmautes iš ebay nusipirkau. Albumų dar neturiu. Kai labai daug darbelių turėsiu suklijuosiu į albumą eiliškumo tvarka.

Bet kai darbeliai įmautėse, tai neina tada jų pačiupinėti unsure.gif Ir šiaip jei panaudotos kokios iškilios detalės (gėlytės, karoliukai ir pan.), tai ta įmautė tokia iškilusi atrodo ir man atrodo, kad nelabai gražiai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 04, 09:13)
Ir dar visoms noriu prisipažinti esu tikra savanaudė  cray.gif . Labai, labai stipriai užpavydėjau lauramamai, relijai, Miglotai, Tosk ,remini, ir linutukei, kad papuolėt į penketuką  blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif . Na tikras suvalkiečių bružas. Na va dabar ant širdies gera pasidarė. Galit apmėtyti supuvusiais pomidorais pomidorai2.gif  pomidorai2.gif  lotuliukas.gif

Nieko čia baisaus, kad ir supavydėjai. Gal tai, kad nepatekai į penketuką bus stimulas ateityje daryti dar gražesnius darbelius. 4u.gif
Aš tai tiesą sakant nieko nesitikėjau, nes man pačiai mano darbelis schmoll.gif Gal dėl to, kad aš jį per kančias pabaigiau. Pirminis variantas nepatiko. Sugalvojau perdaryti. Bet nuotraukos buvo jau sukarpytos. Nunešiau dar kartą padaryti. O tada gi sunegalavau - įsigijau furunkulą iš niekur nieko doh.gif Tada lėkiau pas tėtį į Uteną (nes jis chirurgas). Žodžiu, visas savo menkas sb atsargas palikau Vln. Teko suktis su tuo, ką po ranka radau. Nuotraukas suklerusiu printeriu atspausdinau. Todėl ir kokybė prasta. Tai va. Bet džiaugiuosi, kad vis tiek gražių žodžių išgirdau. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif rodos prasigiedrijo (tikėkimės, kad tokį ilgą savaitgaį lietaus bus kuo mažiau rolleyes.gif )

babyface - o kaip tau lapai su žiedukais? tokiu atveju galima juos bet kada įsegti ir išsegti mirksiukas.gif

Arminux , laikykis console.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 07 04, 10:29)
babyface - o kaip tau lapai su žiedukais? tokiu atveju galima juos bet kada įsegti ir išsegti  mirksiukas.gif

O tai čia būna kažkokie specialūs lapai, ar reikia tiesiog lape skylutes pramušti? Gal ir nebloga mintis, tik reiktų tada įsigyt skylamušį su matuokliu, kad būtų galima lygiai ir viename aukštyje skylutes pramušti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 07 04, 08:33)
O tai čia būna kažkokie specialūs lapai, ar reikia tiesiog lape skylutes pramušti? Gal ir nebloga mintis, tik reiktų tada įsigyt skylamušį su matuokliu, kad būtų galima lygiai ir viename aukštyje skylutes pramušti  smile.gif

Būna tokie albumai (storo popieriaus greičiau kartono lapai) su žiedukais,

user posted image
user posted image

čia kada merginos apie tuos žiedukus diskutavo ir iš Scrap8 turgaus buvo galima įsigyti ax.gif

O dėl vienodų skylių tai Crop a diles / big bite thumbup.gif Arba galima bandyti su skylamušiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 04 liepos 2008 - 08:46
QUOTE(aasta @ 2008 07 04, 09:11)
Pritariu jums merginos. Nžn ar ką sugalvočiau temai, pvz. metamorfozės.  smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(babyface @ 2008 07 04, 09:11)
Merginos, o jūs visos dedat savo SB darbelius į tokius permatomus vokelius ir tada segat į albumą?  g.gif O jei darbelyje panaudota kokių gėlyčių, juostelių, tai negražiai atrodo po celofanu... O jei nenaudojat tų įmaučių, tai kaip įsegat lapus į albumą?
Nes pabaigusi savo tą albumą, kuriame jau lapai suklijuoti, tai norėsiu įsigyt tokį, kur galima pačiai susisegti, kad nereikėtų darbelių nuosekliai daryti... Nes kol nepadarai vieno darbelio, negali daryti kitų, kad paskui neliktų kokių tuščių lapų vidury  biggrin.gif
Jei kas turit kokių foto su savo albumais, pasirodykit wink.gif

aš turiu albumą su tais vokeliais ax.gif tai žinok ten tas celofanas toks kietesnis ir tikrai netrukdo nei gėlytės nei niekas... viskas gražiai susideda ax.gif na man tai labai patinka. gal vakare nufotkinsiu parodyt... oi ne, turbūt nebūsiu vakare doh.gif bet jei įdomu, vėliau galėsiu parodyt savo albumą kaip ten viskas atrodo mirksiukas.gif
nes manau, kur be tų maišelių, tai paskui kliūna gėlytės ir kiti iškilimai... gali netyčia kąnors ir nuplėšti doh.gif nors nesu tikra, bet taip įsivaizduoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 04, 09:22)
Dabar kišu visus darbelius į įmautes iš ebay nusipirkau. Albumų dar neturiu. Kai labai daug darbelių turėsiu suklijuosiu į albumą eiliškumo tvarka.
Va tokias įmautes nusipirkau MIC firmos

Labas rytas, ir aš trumpam čia įšokau papliurpti, MB davė tik pusvalandį, tai aš čia greit tada lotuliukas.gif
O, naujas turtelis thumbup.gif Dabar aš kaip tik užsiimu brads, eyelets ir t.t. medžiokle, tai tavosios super mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2008 07 04, 09:41)
Būna tokie albumai (storo popieriaus greičiau kartono lapai) su žiedukais,
user posted image
čia kada merginos apie tuos žiedukus diskutavo ir iš Scrap8 turgaus buvo galima įsigyti  ax.gif
O dėl vienodų skylių tai Crop a diles / big bite  thumbup.gif  Arba galima bandyti su skylamušiu  g.gif

O aš va tokį albumą jau suplanavau pasidaryti pati. Turiu visas priemones, žinoma, nevisos priemonės bus acid-free, bet pirmajam albumui bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 04, 09:53)
  Dabar aš kaip tik užsiimu brads, eyelets ir t.t. medžiokle

Relija, tu pažiūrėk senas-naujas brads, eyelets ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 07 04, 09:58)
Relija, tu pažiūrėk senas-naujas brads, eyelets ir t.t.

Jo jo jo, jau žiūrėjau, bet interneto platybėse tokių yra blink.gif ...
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 04, 10:02)
Jo jo jo, jau žiūrėjau, bet interneto platybėse tokių yra  blink.gif ...

Tiesiog pagalvojau, gal tau ant greitųjų reikia.
Atsakyti
relija pasikeitė thumbup.gif
e-bay buvau radus toooooooookį puslapį su brads ir eyelets, kad galva sukasi... bet dabar turbūt neatgaminsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 04, 10:11)
relija pasikeitė  thumbup.gif
e-bay buvau radus toooooooookį puslapį su brads ir eyelets, kad galva sukasi... bet dabar turbūt neatgaminsiu  doh.gif

aasta ačiū visvien mirksiukas.gif
O dėl to psl. remini, tai jei atgamintum... 4u.gif

Oi, viskas, MB už nugaros stovi, turiu lėkt - pusvalandis jau praėjo deja taip greit unsure.gif
Iki vakaro
Atsakyti