Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

QUOTE(Arminux @ 2008 07 03, 23:46)
Bet šiandiena nuo pietų jau 5 tabletes išgėriau nuo danties skausmo, patikėkit, kankinuosi visą popietę........Rytoj leksiu pas dantistę........ verysad.gif  verysad.gif
Ir gal rytoj jas paruošiu, kad galėtumėt pamatyt......

Vargšiukė console.gif
Papildyta:
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 04, 00:58)
Aš po avataru kai perskaičiau kažkada, pagalvojau, kad ta sodyba dar tebėra svajonėse... Pasirodo, tavo svajonė išsipildė.  flirt.gif

Jo, mes čia jau metai ir du mėnesiai kaip persikėlėm biggrin.gif Iš Vilniaus, bet iki galūtinio svajonės įgyvendinimo dar kokie penki meteliai darbo liko hihihi.gif
Papildyta:
Na, tai nesimiega mums kaip matau...Jaučiu jau reikia lėkt, bo nuo rytojaus pradėsim generalinę tvarką - savaitgalį pas mus didelė fiesta lotuliukas.gif
Labanakt
Atsakyti
Aciu merginos, kad balsavot uz mano darbely 4u.gif Man paciai labai patinka tas sb ax.gif Labai abejojau is pradziu ar prasideti su karoliukais, as niekada nesu net siuvinejimo darbuose naudojus ju. Kaip pritvirtinau sunku ir paaiskinti... Na dali prisiuvinejau, o dali paleidau kaboti tongue.gif

Buvo tikrai malonu pamatyti kaip patobuleje darbai po pirmojo konkurso thumbup.gif Ir tai galiu pasakyti apie visus 4u.gif Ir naujokiu pirmieji darbai stulbinantys thumbup.gif Pabandysiu rytoj daugiau pakomentuot darbelius.

As vis galvoju kokia nauja tema bus. Gal jura ykveps laimetoja vandens malonumu temai - as dar daaaug nuotrauku turiu tai temai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 04 liepos 2008 - 00:12
QUOTE(relija @ 2008 07 03, 22:14)
O kmplimentą iš vienąkart antros vietos laimėtojos priimsi? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nežinau ar taip galima daryti, bet pasakysiu. Aš tau atidaviau 5 balus. Tavo darbas mane iškart užkabino dėl daug priežaščių (apie jas galėsiu papasakoti susitikus biggrin.gif ), bet pažiūrėjus į tavo nuotrauką ir su padidinimo stiklu perskaičius kas tau patinka.... Užsimaniau su tavim susipažinti drinks_cheers.gif
Va taip, taip kad iki pasimatymo mirksiukas.gif

aciu wub.gif o as tau biggrin.gif labai mano stilius blush2.gif o susipazinti butinai reikes.. eidama i susitikima su linutuku ir zirafos sese nezinojau ko tiketis, bet jos tokios saunios pasirode.. dabar jau be baimes eiciau biggrin.gif

QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 03, 22:28)
O aš buvau išėjus pravėdint galvelę iki IKI ir iki Linutuko. Beje, Miglota, aš tik neseniai gavau tavo popierių - marš pasiaiškinti per AŽ, kodėl jo daugiau negu pirkau?  blink.gif  biggrin.gif

tongue.gif

QUOTE(relija @ 2008 07 03, 23:15)
Miglota Tu buvai mano favoritė mirksiukas.gif
Kaip ir rašiau, priežaščių atrodo daug yra dėl ko, bet iš kitos pusės, tik priartėjus prie tavo darbo kažką pajutau... Dar vėliau, viską peržiūrėjus ir perskaičius, - svarsčiau, kaip ką paskirstyti, bet pirmą vietą žinojau iškart. Va, tiesiog. Man tavo darbas pasirodė labai labai kažkoks.... wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu dar karta, sirdis dainuoja wub.gif vaziuosiu i oro uosta visa uzsisvajojus ir issisiepus.. ikvepimo visom ir graziu darbeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai ką Miglota apsidalinom viena kitai lotuliukas.gif ir puiku friends.gif
Gero skrydžio
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Arminux @ 2008 07 04, 00:02)
Taigi pasirodysiu ir aš........mažutis prisitatymas........

malonu susipažinti mirksiukas.gif

ale, žiūriu nesimiega jums čia lotuliukas.gif mane tai mb vis nuo kompo nuvaro verysad.gif aš tik prisėdu minutėlei, tai žiūrėk ir stovi jau už nugaros gun_bandana.gif
bet užtat jau įkalbėjau, kad nupirktų truputėlį sb prekių clap.gif tai šiandien jau užsakinėsiu clap.gif
visoms gražios dienos mirksiukas.gif nors rytas tai kažkoks negražus schmoll.gif
Atsakyti
Merginos, visų darbeliai puikūs. Todėl man, kaip ir jums buvo sunku balsuoti. Lauramama - sveikinu 4u.gif Tavo darbelis man paliko gilų įspūdį.
Aš galiu irgi palaukti, kol Lauramama paskelbs naują temą.
Papildyta:
Arminux l.gražus darbelis. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms. Visos tokios entuziastingos po balsavimų. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .O aš naują SB darbuką kuriu.
ARMINUX gražus tas tavo digital darbelis. Malonu susipažinti biggrin.gif
Atsakyti
Lauramama, labai nuoširdžiai sveikinu tave su laimėjimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Įdomu, kokia bus naujoji tema, nes planuoju ir aš sudalyvauti konkursėlyje, jei kąnors įdomaus sukursiu ax.gif
Atsakyti
Ir man labai įdomu g.gif .Tikiuosi nebus labai sunki. blush2.gif blush2.gif Juk nenoriu pasišiūkšlinti ir nesudalyvauti.
Atsakyti
Pritariu jums merginos. Nžn ar ką sugalvočiau temai, pvz. metamorfozės. smile.gif
Atsakyti
Merginos, o jūs visos dedat savo SB darbelius į tokius permatomus vokelius ir tada segat į albumą? g.gif O jei darbelyje panaudota kokių gėlyčių, juostelių, tai negražiai atrodo po celofanu... O jei nenaudojat tų įmaučių, tai kaip įsegat lapus į albumą?
Nes pabaigusi savo tą albumą, kuriame jau lapai suklijuoti, tai norėsiu įsigyt tokį, kur galima pačiai susisegti, kad nereikėtų darbelių nuosekliai daryti... Nes kol nepadarai vieno darbelio, negali daryti kitų, kad paskui neliktų kokių tuščių lapų vidury biggrin.gif
Jei kas turit kokių foto su savo albumais, pasirodykit wink.gif
Atsakyti
Ir dar visoms noriu prisipažinti esu tikra savanaudė cray.gif . Labai, labai stipriai užpavydėjau lauramamai, relijai, Miglotai, Tosk ,remini, ir linutukei, kad papuolėt į penketuką blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif . Na tikras suvalkiečių bružas. Na va dabar ant širdies gera pasidarė. Galit apmėtyti supuvusiais pomidorais pomidorai2.gif pomidorai2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(babyface @ 2008 07 04, 09:11)
Merginos, o jūs visos dedat savo SB darbelius į tokius permatomus vokelius ir tada segat į albumą?  g.gif O jei darbelyje panaudota kokių gėlyčių, juostelių, tai negražiai atrodo po celofanu... O jei nenaudojat tų įmaučių, tai kaip įsegat lapus į albumą?
Nes pabaigusi savo tą albumą, kuriame jau lapai suklijuoti, tai norėsiu įsigyt tokį, kur galima pačiai susisegti, kad nereikėtų darbelių nuosekliai daryti... Nes kol nepadarai vieno darbelio, negali daryti kitų, kad paskui neliktų kokių tuščių lapų vidury  biggrin.gif
Jei kas turit kokių foto su savo albumais, pasirodykit wink.gif

Dabar kišu visus darbelius į įmautes iš ebay nusipirkau. Albumų dar neturiu. Kai labai daug darbelių turėsiu suklijuosiu į albumą eiliškumo tvarka.

Papildyta:
user posted image
Va tokias įmautes nusipirkau MIC firmos
Atsakyti