Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

QUOTE(Tosk @ 2008 07 01, 21:50)
Nepergyvenk, kai as kita karta gryziu pas tevukus, ir mes galim pasidaryti mini meet“a bigsmile.gif

Oi tai iš Šiaulių krašto būsi.......tai greičiau gryžk, susitiksim būtinai.......... drinks_cheers.gif

kaip gražiai, paprastai galima gėlytes pasidaryti....... thumbup.gif geras tutorialas
Reikės pradžiai su peštuku ir šaukšteliu pasimokinti........
Atsakyti
Bereikalo tiek gėlyčių prisipirkau lotuliukas.gif

Gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 07 01, 15:34)
Mano pusesere turi fotostudija, tad teko su ja daug kalbetis apie nuotrauku daryma ir ju kokybe. Ji niekada pati nespausdina. Kazkur Vilniuj spaustuvese. Nes netik popierius turi ytakos kokybei, bet ir dazai ir technologijos. Ji mane vis bando fotosesijoms prisikviesti. Na sakiau, jei netingi tempti aparaturos pas mano tevus, ir poto gainiotis maze po soda, prasom. Bet studijines nuotraukos ne mano skonio: atsistok cia, galva pasuk taip, ranka uzdek taip.... NUSISYPSOK.... Brrrr doh.gif  lotuliukas.gif

as savo studijine fotosesija labai patenkinta, mes su vaiku ziema fotografavomes pas viena fotografa mini studijoje.. nei vienos pozuotos nuotraukos nebuvo, bet pati be proto pavargau, nes gaudyt ir linksmint vaika labai sunkus darbas biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, priminkit kaip vadinasi knygos-albumo darymas...kazkaip japanese...
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 07 01, 20:34)
Praeitos temos plepiausiu scrapoholikiu 10-tukas biggrin.gif :
1) lauramama - 97 first.gif
2) Tosk - 64 second.gif
3) LINUTUKĖ - 50 third.gif
4) Miglota - 47
5) Scrap8 - 46
6) zirafos sese - 39
7) aasta - 31
8) relija - 30
9) Eglu - 26
10) irmulia - 25; ir babyface - 25.

Ne nu virsune, jauciuosi kaip pati didziausia pliurpa. Ne, nu net susinervijau.Prizadu,kad nebesnekesiu tiek daug verysad.gif , o daugiau dirbsiu angel_sadangel.gif (nurasyta)
Atsakyti
atsiminiau...book binding:)
Atsakyti
verysad.gif angel_sadangel.gif mega_shok.gif man siandien visiskai bloga diena ir dar neteko progos atsigult i lova... kralikai aplink begioja...
Vienos tildo, kitos varo miegot g.gif
Papildyta:
Gerai, labos nakties
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 01 liepos 2008 - 22:20
QUOTE(Arminux @ 2008 07 02, 00:42)
Oi tai iš Šiaulių krašto būsi.......tai greičiau gryžk, susitiksim būtinai.......... drinks_cheers.gif
kaip gražiai, paprastai galima gėlytes pasidaryti....... thumbup.gif geras tutorialas
Reikės pradžiai su peštuku ir šaukšteliu pasimokinti........

As ir esu siauliete mirksiukas.gif Bet tevukai gyvena Ginkunuose. Planuoju rugsejo gale savaitelei parlekti 4u.gif

QUOTE(Miglota @ 2008 07 02, 01:02)
as savo studijine fotosesija labai patenkinta, mes su vaiku ziema fotografavomes pas viena fotografa mini studijoje.. nei vienos pozuotos nuotraukos nebuvo, bet pati be proto pavargau, nes gaudyt ir linksmint vaika labai sunkus darbas  biggrin.gif

Zmones skirtingi ir patinka skirtingi dalykai 4u.gif Man nepatinka ta dirbtina aplinka, nors visos fotostudijos turi gyva galybe tu rekvizitu. Bet man buitiniai vaizdeliai mielesni ax.gif Savaitgaly po mano fotosesijos gamtoj, yra visai neblogu nuotraukyciu. Patersiu dar cia su viena mazes nuotrauka (pazadu kada nors sb padaryti lotuliukas.gif )
user posted image
Atsakyti
Tosk, labai gera nuotraukytė wub.gif Tokia visa natūrali natūrali, atrodo, kad net pajutau megztuko medžiagos faktūrą.... blink.gif blush2.gif

P.S. Justess, kokie gražūs nauji namučiai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas! Rodausi ka ant smugio sumeistravau bendradarbiams bernams studiju baigimo proga.Jokiu cia menu, bet reikejo kazkaip apipavidalinti kvietimu i kartodroma vokus. Tai,kad neatrodyciau vien tik plepanti, imetu nors tiek
user posted image

Atsakyti
Labas rytas, ar pailsėjai? L.gražūs vokai, tokie neperkrauti, subtilūs. O kaip padarei tas raides? Atspausdinai?
Atsakyti
[quote=Eglu,2008 07 01, 21:05]
[quote=remini,2008 07 01, 19:54]
aš tai darau fotopigiau.lt, tai ten išvis po 49 cnt thumbup.gif ir kokybė gera mirksiukas.gif
o kur atsiimti reikia fotkes?
[/quote]
Eurokose mirksiukas.gif bet kaip supratau, ten jie naikina, tai dabar bus tik su pristatymu į namus. O pristatymas berods 6 ar 9 litai, bet užtat 10 nuotraukų nemokamai padaro, o jei užsisakai daugiau nei už 40 lt, tai nemokamai atveš ax.gif na aš kai pas juo užsakinėju, tai panašiai ir būna, tik klausimas ar į mano "kaimą" veš doh.gif lotuliukas.gif
Labas rytas visoms 4u.gif
labai laukiu kada gi galima bus jau pamatyti konkursinius darbelius ax.gif
Atsakyti