Lauramama, sveikinu ir aš tave, gal dar spėsi mano sveikinimus priimt......
Pamačiau ir jau žinojau kad tau ji bus pirma - garantuotai........
Nors aš balsavau labiau jausmų užvaldyta, tiesiog spontaniškai, nes nagrinėti technikų ir kompozicijų nesinorėjo.......
Pirmą vietą skyriau tam žmogui, apie kurį čia mažai kalbama -
Why do I Read (Kodėl Aš Skaitau): autorė (aasta)
Man jos darbelis labai labai ptiko.....tiesiog pasijuto ji man tikra asmenybė....Vat taip.......
Ir dar.. žadėjau parodyti kokių turiu gėlyčių, ir smulkmenyčių.....Jų turiu daugiau nei man jų reikia......
Bet šiandiena nuo pietų jau 5 tabletes išgėriau nuo danties skausmo, patikėkit, kankinuosi visą popietę........Rytoj leksiu pas dantistę........
Ir gal rytoj jas paruošiu, kad galėtumėt pamatyt......
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 03, 23:28)
relija, kai parodei savo kvietimus, supratau, kad esi talentinga. bet po šio pirmo SB blyno, ir dar daryto paskubomis, tikiu, kad esi talentinga visame kame. Visose srityse, kurios tik tave sudomins, tu kursi grožį.
Merginos, nepykit, kad taip rašau. Tiesiog nuoširdžiai išsakau savo nuomonę.
Merginos, nepykit, kad taip rašau. Tiesiog nuoširdžiai išsakau savo nuomonę.
Patikėk, man akyse ašaros susikaupė...... Man visada širdis dainuoja, kai kitiems tokius žodžius sakau, bet jau kai man taip....jau iki ašarų....
Ačiū.
Patikėk, tokie nuoširdūs žodžiai daro stebuklus žmogaus širdyje, kuris juos girdi....Ir nesvarbu kiek kartų - svarbu, kad iš pačių gelmių.....
O dabar apie tavo darbą. Kai pamačiau, pamaniau. Arba mergina nesuprato temos, arba aš nesupratau, arba yra trečia, idomesnė versija....
Tokį protėvį turėti...joooo....Turtas
QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 23:42)
Zirafos sese: apakus del tavo rysiu. Tai kodel savo darbelyje to rysio neatskleidei?
Nepagalvojau apie tai. Va tik po konkurso draugė tokią mintį pakišo, kad reikėjo darbelyje kaip nors įdomiai susieti savo asmenybę su juo. Savo asmenybę išreikšti per jį kaip nors. Tada visai kitaip darbelis prabiltų.
Papildyta:
QUOTE(relija @ 2008 07 03, 23:47)
O dabar apie tavo darbą. Kai pamačiau, pamaniau. Arba mergina nesuprato temos, arba aš nesupratau, arba yra trečia, idomesnė versija....
Kita vertus, jeigu jis man būtų tik rašytojas - juk buvo temoje parašyta:
O galbūt atsiras tokių, kurios savo darbuose pateiks savo idealų, meilės objektų ar gyvenimo guru portretus?
Juk buvo galima atskleisti ne tik savo arba savo vaiko asmenybę, bet ir bet kokio kito žmogaus, kurio asmenybė tau patinka.
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 03, 23:49)
Nepagalvojau apie tai. Va tik po konkurso draugė tokią mintį pakišo, kad reikėjo darbelyje kaip nors įdomiai susieti savo asmenybę su juo. Savo asmenybę išreikšti per jį kaip nors. Tada visai kitaip darbelis prabiltų.
Tikrai, darbas ir man pasirodė nelabai į temą. .........nesupratau, kodėl GOGOLIS.
Bet kad tu turi tokį ryšį.............niekas net pagalvot negalėjo.........
Dabar man pasidarė labai įdomi net ir tavo asmenybė........Pirmas jausmas - Labai paslaptinga esi.........
Papildyta:
merginos, perverčiau savo darbelius ir radau apie save senai senai darytą mini DIGITAL SB.
Taigi pasirodysiu ir aš........mažutis prisitatymas........
QUOTE(Arminux @ 2008 07 03, 23:46)
Pirmą vietą skyriau tam žmogui, apie kurį čia mažai kalbama -
Man jos darbelis labai labai ptiko.....tiesiog pasijuto ji man tikra asmenybė....Vat taip.......
man irgi Astos darbelis labai užkliuvo ir patiko. Tik skyriau jam mažiau balų negu tu. Na bet ilgai svarsčiau, kiek būtent ji verta (nors nežinojau, kas toji Irvingo gerbėja). Tik gėlytės tos nieko nereiškia. T.y. nieko nesimbolizuoja, tiesiog papuošimas.
QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 23:42)
Aga, manau...As tuomet einu ramia sazine miegoti, nes jei atsikels MB ir pamatys mane prie kompo bus man.Kai tik grisiu, tema bus paskelbta!
Gero poilsio ir sėkmės bendraujant su mūza
Na, tai kaip supratau pakomentuoti ne tik galima, bet ir būtina
Miglota Tu buvai mano favoritė
Kaip ir rašiau, priežaščių atrodo daug yra dėl ko, bet iš kitos pusės, tik priartėjus prie tavo darbo kažką pajutau... Dar vėliau, viską peržiūrėjus ir perskaičius, - svarsčiau, kaip ką paskirstyti, bet pirmą vietą žinojau iškart. Va, tiesiog. Man tavo darbas pasirodė labai labai kažkoks....
Toliau jau paskaičius ir pasigilinus įvertinau
lauramama. Iš tų dalykų, kuriuos vertinu žmonėse, vienas yra - visuomeniškumas. T.y. kada žmogus sugeba ir nori ne tik apie save galvoti, bet moka ir kitus žmones matyti. Puiku. Pagarba.
Dušas....Vanduo....
Tą mergaitę įsimylėjau, kai tik mama Tosk apie ją papasakojo. Aš vandens mergaitė esu nuo gimimo , taip kad
O ir pateikta puikiai. Argi kasnors suabejojo iš pirmo žvilgsnio, kad kalba eina apie vandenį??? Nemanau.
aasta - super. Koloritas - fantastiškas, labai tokį mėgstu. Apskritai viskas puikiai ten pas tave. O jei dabar tau kila mintis, tai kodėl tik 2?. atsakymas paprastas. Tik peržvelgus Why do I read? užkabino, bet paskaičius ir peržvelgus kitus darbus...teko pergalvoti...
Puiki, paprasta, aiški mintis. Neperkrautas, kruopštus darbas. Ir viskas tuo pasakyta.LINUTUK
Žirafos sesė, Sanrita, remini, justess22, kristi 13,
Kaip ir visada yra sakoma, gaila, bet galėjau balsuoti tik už penkias.
Visi darbai superiniai
Darom meetą
ar kas pastebejot kad dar buvo vienas balsavimas ir truputy pakeite rezultatus?
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 04, 00:24)
ar kas pastebejot kad dar buvo vienas balsavimas ir truputy pakeite rezultatus?
Taip. Tosk su Miglota dalinasi trejetais. Linutukas triumfuoja, nes vėl pateko į penketuką, kaip ir pirmam konkurse.
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 03, 23:56)
Papildyta:
Kita vertus, jeigu jis man būtų tik rašytojas - juk buvo temoje parašyta: Juk buvo galima atskleisti ne tik savo arba savo vaiko asmenybę, bet ir bet kokio kito žmogaus, kurio asmenybė tau patinka.
Papildyta:
Kita vertus, jeigu jis man būtų tik rašytojas - juk buvo temoje parašyta: Juk buvo galima atskleisti ne tik savo arba savo vaiko asmenybę, bet ir bet kokio kito žmogaus, kurio asmenybė tau patinka.
Tikiuosi tu neįsižeidei?...
Kaip ir sakiau, įtariau, kad yra paslėpta mintis... Matyt, man ji buvo paslėpta per giliai.... Darbas suręstas tvirtai, tik man nebuvo "perskaitomas" taip, kaip tu norėjai parodyti...
Va.
relija, aš neįsižeidžiau aš išvis nieko kito ir nesitikėjau, tik paskui Scrap8 parašė, kad neturi prie ko prikibt, tai šiek tiek padrąsino, ir tiek. galim baigti šitą temą, aš o.k.
aš tau pavydžiu, kad gali paplaukiot, kada tik įsigeisi.
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 04, 00:46)
relija, aš neįsižeidžiau aš išvis nieko kito ir nesitikėjau, tik paskui Scrap8 parašė, kad neturi prie ko prikibt, tai šiek tiek padrąsino, ir tiek. galim baigti šitą temą, aš o.k.
tada viskas gerai
O dėl paplaukiojimo, tai taip. čia buvo viena iš mano svajonių.... Dabar dešimt kartų į dieną bėgu.... Man vanduo laaaaaabai patinka
Aš po avataru kai perskaičiau kažkada, pagalvojau, kad ta sodyba dar tebėra svajonėse... Pasirodo, tavo svajonė išsipildė.