Oba, kol rasiau apie metamorfozes, kazka praleidau.
Baikit,merginos bajerius. Gal perleidziam pirmaja vieta Relijai.Nu negrazu taip.
Moralas: as tikrai labai blogai pasijausiu - abzora, pliurpa ir dar antra karta laimiu.Negalima cia taip susireiksminti Reikia kitoms dziaugsmo perleisti.Vat!
Padeka: visoms labai aciu. Vakar vakare pamaciusi visu darbus, paturiau lengva soka ir supratau, kad kazkaip su savo darbu ne ten pakliuvau.Turiu omeny, kad nedariau SB apie save. O buvo taip:paskambino man vaiku aukletoja ir sako, padek, reikia grupe apipavidalinti, tai as iskart malonuma su darbu suderinau, sugalvojau leliukus ant sienos pakabinti, liko dar du stendai, taip kad tikiuosi kitiems konkursams kazka irgi islausiu, o tada jau kibsiu i savo seimos srapinima.
DAR KARTA VISOMS ACIU.
Trumpas mano komentaras: Leisiu sau pasisakyti kaip konkurso temos skelbeja ir nugaletoja . Labiausiai man patiko darbas -Visi geri dalykai yra 3. Vienas trukumas -trejeta buciau uzleisdus ant zalio popieriaus.
Darbas, kurio autores net neissivaizdavau ir buvo didziausia misle - why do I read?
Darbas, kurio autore iskart atspejau - Renata, beje labai tvarkingas ir grazus darbas, kuriam tikrai skyriau balu.
Darbas,kurio autore atspejau pagal atlikima - Kas as?. Tai labai geras dalykas, nes formuojasi savitas stilius.
Didiziausias netiketumas - darbas - jei nori susipazinti, susitikim. Labai geras debiutas, idomi ideja, o aprasymo stilius-superinis.
Daugiausiai pastangu ir kanciu ideta, mano manymu i darba - Auganti asmenybe. manau man dar toli iki tokio lygio, as negaliu atsidziaugti tuo ka turiu is spec SB priemoniu, tad kol ju galimybiu neisnaudosiu, manau siuvinejimas man ant SB liks kaip aukstasis pilotazas.
Darbas - Jurgita ir keletas jos pomegiu - pats santuriausias darbas. labai nuosirdus ir man malonu susipazinti.
Darbe - det magiske ord
dusje - idomiai pateikta, labai grazus vaikiukas ir kol kas nesuvokiu kaip tie varvekliukai pritvirtinti.
Darbelis Simboliškai Apie Mane - viskas butu idealu, jei ne pavadinimas.Kelis kartus grizau prie sito darbelio ir labai gailejau,kad taip issprestas pavadinimas, o visa kita - liuks. Beje, is pirmo zvilgsnio tiek as tiek mano MB perskaitem "simbo laiskai" ir tik perskaiciusi po darbeliu pavadinima, grizau pasitikslinti pavadinimo.
4 Gogolio aistros - pats tvarkingiausias darbelis. Tiesa pasakius tikrai nesitikejau kad kazkuri rysis scrapinti asmenybe.
Man regis jau visas aptariau, isskyrus save.
Savo darbui turiu labai daug priekaistu. Tikrai perdaug uzdelsiau ir jo atlikima nutempiau i termino pabaiga, pasimokiau. Siek tiek truksta paciai idejos israiskai, svaros darbe. Pasirinkau lengviausia kelia - taisyklinga kompozicija, paprastu formu panaudojima ir stampavima,nesitikejau laimeti.
Noriu del tos "pievos " scrap8 pasiteisinti: is pradziu bandziau taisyklingai nubanguoti, bet man nesiziurejo, pasikvieciau MB ir jis man savo kreivom architekto akim prastume tuos pabangavimus: sako daryk taip. Matai mes nupeze - architektai Viska mums rupi prastumti, sukirsti ir pan.,kad kuo durniau, Lachese mane supras.
Gerai, kas netingi, paskaitykit, o kas tingi, DAR KARTA ACIU!!!!
Beje, is manes jau priklauso
as irgi manau kad lauramama apie metamorfoze tik snekejo, tuomet ji net nezinojo kad laimejo...bet negi jau ji isdume atostogon?
Jei nepasirodys galbut ir tegul tai buna nauja tema?
---Galvojau apie tokias situacijas kaip si kart kur ta pati nugaletoja vis laimi konkursa (nenoriu atimti sloves nuo lauramamos), bet....galbut pakeiciam taisykles taip kad temos skelbeja (nu ta kuri jau laimejo konkursa) gali dalyvauti konkurse bet balsuoti uz ja ta kart ne. Taip suteiktume kitom dalyvem proga laimet ...nepykit, tik garsiai galvoju ir noriu kad visom butu linksmas bendravimas.
dar kart sveikinu lauramama
Papildyta:
lauramama: si kart priza gauni tu, bet manau gal nuo siol pakeiciam balsavima kad uz temos skelbeja nebalsuojam?kada sulauksim naujos temos?
---Galvojau apie tokias situacijas kaip si kart kur ta pati nugaletoja vis laimi konkursa (nenoriu atimti sloves nuo lauramamos), bet....galbut pakeiciam taisykles taip kad temos skelbeja (nu ta kuri jau laimejo konkursa) gali dalyvauti konkurse bet balsuoti uz ja ta kart ne. Taip suteiktume kitom dalyvem proga laimet ...nepykit, tik garsiai galvoju ir noriu kad visom butu linksmas bendravimas.
Papildyta:
lauramama: si kart priza gauni tu, bet manau gal nuo siol pakeiciam balsavima kad uz temos skelbeja nebalsuojam?kada sulauksim naujos temos?
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 03, 22:31)
as irgi manau kad lauramama apie metamorfoze tik snekejo, tuomet ji net nezinojo kad laimejo...bet negi jau ji isdume atostogon?
As dar nepabegau, bet jau man scrapinama sykna. mano MB tiesiog pasiutes, kol parasiau komentarus visoms, galvojau mane uzdusins.As dar nieko nesusikroviau
Isvirtau is koto, as tikrai nesitikejau laimeti ir maciau garantuota kita nugaletoja. Mano net foto labai prastos MB issityciojo kaip as sugebejau taip parstai jas pateikti, naturoj visai kitaip ta ruda atrodo.
Del temos. as negalvojau,kad laimejau ir pasakiau del savo storo uzpakalio replika. Bet... jei labai norit, as galiu tokia tema skelbti, man paciai bus issukis.Kol kas nezinau ka galeciau pateikti
Papildyta:
einu krautis, nes namie karo stovis, kol krausiuos gal ka ir sumastysiu, bet esu labai nsikalus, bijau i lankas, taip kad gal kantriausios sulauks.O gal pailsim savaitgali be SB minciu, nes mane abstinencija istiks, kai jus megausites SB fantazijom, o as turesiu prie juros bimbineti.
einu krautis, nes namie karo stovis, kol krausiuos gal ka ir sumastysiu, bet esu labai nsikalus, bijau i lankas, taip kad gal kantriausios sulauks.O gal pailsim savaitgali be SB minciu, nes mane abstinencija istiks, kai jus megausites SB fantazijom, o as turesiu prie juros bimbineti.
as nieko pries, galiu ir palaukti, ba vistiek tik paskutinia minute ka nors sumastau
gavau dar balsavimą iš vienos dalyvės...nieko nepakeičia, lauramama visvien nugaletoja tik tosk ir Miglota pasidalina 3 vietą, remini gauna ketvirta, o LINUTUKAS 5
Jei nori susipažinti-susitikim:)= 2 vieta (36 balai): autorė: (relija)
Vaiko Asmenybė= 1 vieta (44 balai): autorė: (lauramama)
4 Gogolio Aistros: autorė (Žirafos sesė)
Jurgita ir keletas jos pomėgių: autorė (Sanrita)
Why do I Read (Kodėl Aš Skaitau): autorė (aasta)
Auganti Asmenybė= 5 vieta (20 balų): autorė (LINUTUKAS)
Renata=4 vieta (28 balai): autorė (remini)
det magiske ord dusje=3 vieta (33 balai): autorė (tosk)
Simboliškai Apie Mane: autorė (justess)
Kas Aš?: autorė (kristi 13)
Visi Geri Dalykai yra 3= 3 vieta (33 balai): autorė (Miglota)
Jei nori susipažinti-susitikim:)= 2 vieta (36 balai): autorė: (relija)
Vaiko Asmenybė= 1 vieta (44 balai): autorė: (lauramama)
4 Gogolio Aistros: autorė (Žirafos sesė)
Jurgita ir keletas jos pomėgių: autorė (Sanrita)
Why do I Read (Kodėl Aš Skaitau): autorė (aasta)
Auganti Asmenybė= 5 vieta (20 balų): autorė (LINUTUKAS)
Renata=4 vieta (28 balai): autorė (remini)
det magiske ord dusje=3 vieta (33 balai): autorė (tosk)
Simboliškai Apie Mane: autorė (justess)
Kas Aš?: autorė (kristi 13)
Visi Geri Dalykai yra 3= 3 vieta (33 balai): autorė (Miglota)
lauramama pagarba
O dėl scrap8 pasiūlymo - aš, manau, kad tai puiki mintis, taip atsiranda daugiau šansų kitoms merginoms, plius nieks neuždraus daryti konkursinių darbelių, tik už juos nebalsuotų. Juk kiekviena nori būti pastebėta ir įvertinta....
Čia toks mažytis pasimaivymas Jei jau , kaip sakant, liaudis nusprendė, tai kodėl gi ne
O dėl scrap8 pasiūlymo - aš, manau, kad tai puiki mintis, taip atsiranda daugiau šansų kitoms merginoms, plius nieks neuždraus daryti konkursinių darbelių, tik už juos nebalsuotų. Juk kiekviena nori būti pastebėta ir įvertinta....
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 03, 22:13)
relija pasitobulinai savo avatara
Čia toks mažytis pasimaivymas Jei jau , kaip sakant, liaudis nusprendė, tai kodėl gi ne
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 03, 21:13)
o tai jau rimtai tema taip ir vadinsis , as maniau kad tik savo pasvarstymus lauramama parase
as jau ir nuotraukas issirinkau, tik reikia idejos dabar kaip jas pateikti.. bet jei ir nebus tokia tema, tai vis tiek ta puslapi darysiu
QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 21:30)
Labiausiai man patiko darbas -Visi geri dalykai yra 3. Vienas trukumas -trejeta buciau uzleisdus ant zalio popieriaus.
as sikart buvau laaaabai savim nepatenkinta, ideja puiki, o is darbo isejo s.. ir tas 3 maciau, kad per aukstai pakabintas, bet jau velu buvo taisyti, nes nuo brads skyles like.. dazniausiai jokiu juodrasciu pas mane nebuna ir viskas deliojasi ekspromto, delto pataisyt veliau labai sunku..dar galvojau juostele naudot toj vietoj, kad krasta pakelt, bet vyras liepe nedet ir pavadinimas nesideliojo, tada pasirinkau paprasciausia varianta - panaudot tuos isspaustus zodzius.. labai nemegstu darbo perdarunet PO TO tai jau tikriausiai taip ir liks.. anyway labai dziugu girdeti komplimenta is dukart laimetojos
QUOTE(Miglota @ 2008 07 03, 23:06)
anyway labai dziugu girdeti komplimenta is dukart laimetojos
O kmplimentą iš vienąkart antros vietos laimėtojos priimsi?
Nežinau ar taip galima daryti, bet pasakysiu. Aš tau atidaviau 5 balus. Tavo darbas mane iškart užkabino dėl daug priežaščių (apie jas galėsiu papasakoti susitikus ), bet pažiūrėjus į tavo nuotrauką ir su padidinimo stiklu perskaičius kas tau patinka.... Užsimaniau su tavim susipažinti
Va taip, taip kad iki pasimatymo
QUOTE(relija @ 2008 07 03, 22:46)
lauramama pagarba
Aciu
As irgi sutinku . As jau si karta maniau,kad uz temos skelbeja nepriklauso balsuoti.
Greitai susimeciau smutkes, ne tas galvoj, jauciu, kad kazko pasigesiu nuvaziavusi, rytdienai pasilikau visokius higienos reikmenis ir apava.Nekenciu ant smugio viska daryti, o tases krautis,kai cia vyksta tokiu dalyku
Tai kaip del temos, juk galim tartis.tosk ir Miglotai tinka, kiek supratau,ka manot kitos?Ar dar man leisit pagalvot, gal jura ikveps naujoms idejoms
O aš buvau išėjus pravėdint galvelę iki IKI ir iki Linutuko. Beje, Miglota, aš tik neseniai gavau tavo popierių - marš pasiaiškinti per AŽ, kodėl jo daugiau negu pirkau? Bet jis natūroj dar gražesnis. Kadangi savaitgalį būsiu toli nuo jūsų ir nuo savo SB, tai gal šiąnakt prieš kelionę ką pascrapinsiu su nauju popierium?....
Beje, Metamorfozė - tema skamba keistai ir neįtikėtinai, bet pagalvojus, būtų įdomu save išbandyti. Aš jau net sugalvojau, kokias nuotraukas naudočiau. Tik neįsivaizduoju, kaip pateikčiau. Na bet jeigu sugalvosit kitą temą, valio Suprantu, kad čia juokais išėjo. Bet patiko.
Linutuk, metamorfozė reiškia pasikeitimas, virsmas iš vienos būsenos į kitą, iš vienos formos į kitą ir pan.
Niu ką.... LAURAMAMA, SVEIKINU TAVE DAR KARTELĮ!!!! Gaila, nėra gėlių smailo, vietoj jo
TU ĮRODEI, KAD AR BE PRIEMONIŲ, AR SU SPEC. PRIEMONĖM - BET TU VALDAI.
Taip pat noriu pasveikinti ir savo favoritę - reliją. Tavo darbelis man patiko iš pirmo žvilgsnio - toks tikras scrap mano skonio. Visą parą neišėjo iš galvos. Tikrai maniau, kad tu laimėsi. Todėl pritariu Scrap8 pasiūlymui pakeisti nuostatą dėl konkurso nugalėtojos vertinimo - lai ir kitoms atsiranda galimybę pasimėgauti pelnytais laurais. O ne tik laurai Laurai. Nors neginčiju, kad ji verta.
relija, kai parodei savo kvietimus, supratau, kad esi talentinga. bet po šio pirmo SB blyno, ir dar daryto paskubomis, tikiu, kad esi talentinga visame kame. Visose srityse, kurios tik tave sudomins, tu kursi grožį.
Merginos, nepykit, kad taip rašau. Tiesiog nuoširdžiai išsakau savo nuomonę.
Dėl Miglotos trejetų Na bet aš to ir tikėjausi. Tosk irgi mane sužavėjo (ir mano drauges irgi, kurios, deja, neturi teisės balsuoti).
Sanritos darbelis man patiko irgi. Nežinau, kuo, bet traukė akį žiūrėt ir žiūrėt. Na bet reikėjo kažką aukot, nes balų turėjau tik 5, o dalyvių 10....
Apie visus kitus tą patį galiu pasakyt, ką jau ir sakiau, patiko labai, nesikartosiu. Ir taip daug pripliurpiau.
Man nebuvo sunku ryžtis, nes tai - mano protėvis. Šitas darbelis patiko mano šeimai ir užims garbingą vietą SB šeimos albume. Gaila, kad jums Gogolis nepatiko. Na bet aš suprantu, mane pačią sužavėjo ir apakino kiti darbeliai. O maniškis toks rimtas, liūdnas gal net...
Beje, Metamorfozė - tema skamba keistai ir neįtikėtinai, bet pagalvojus, būtų įdomu save išbandyti. Aš jau net sugalvojau, kokias nuotraukas naudočiau. Tik neįsivaizduoju, kaip pateikčiau. Na bet jeigu sugalvosit kitą temą, valio Suprantu, kad čia juokais išėjo. Bet patiko.
Linutuk, metamorfozė reiškia pasikeitimas, virsmas iš vienos būsenos į kitą, iš vienos formos į kitą ir pan.
Niu ką.... LAURAMAMA, SVEIKINU TAVE DAR KARTELĮ!!!! Gaila, nėra gėlių smailo, vietoj jo
TU ĮRODEI, KAD AR BE PRIEMONIŲ, AR SU SPEC. PRIEMONĖM - BET TU VALDAI.
Taip pat noriu pasveikinti ir savo favoritę - reliją. Tavo darbelis man patiko iš pirmo žvilgsnio - toks tikras scrap mano skonio. Visą parą neišėjo iš galvos. Tikrai maniau, kad tu laimėsi. Todėl pritariu Scrap8 pasiūlymui pakeisti nuostatą dėl konkurso nugalėtojos vertinimo - lai ir kitoms atsiranda galimybę pasimėgauti pelnytais laurais. O ne tik laurai Laurai. Nors neginčiju, kad ji verta.
relija, kai parodei savo kvietimus, supratau, kad esi talentinga. bet po šio pirmo SB blyno, ir dar daryto paskubomis, tikiu, kad esi talentinga visame kame. Visose srityse, kurios tik tave sudomins, tu kursi grožį.
Merginos, nepykit, kad taip rašau. Tiesiog nuoširdžiai išsakau savo nuomonę.
Dėl Miglotos trejetų Na bet aš to ir tikėjausi. Tosk irgi mane sužavėjo (ir mano drauges irgi, kurios, deja, neturi teisės balsuoti).
Sanritos darbelis man patiko irgi. Nežinau, kuo, bet traukė akį žiūrėt ir žiūrėt. Na bet reikėjo kažką aukot, nes balų turėjau tik 5, o dalyvių 10....
Apie visus kitus tą patį galiu pasakyt, ką jau ir sakiau, patiko labai, nesikartosiu. Ir taip daug pripliurpiau.
QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 22:30)
Tiesa pasakius tikrai nesitikejau kad kazkuri rysis scrapinti asmenybe.
Man nebuvo sunku ryžtis, nes tai - mano protėvis. Šitas darbelis patiko mano šeimai ir užims garbingą vietą SB šeimos albume. Gaila, kad jums Gogolis nepatiko. Na bet aš suprantu, mane pačią sužavėjo ir apakino kiti darbeliai. O maniškis toks rimtas, liūdnas gal net...
QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 23:23)
Tai kaip del temos, juk galim tartis.tosk ir Miglotai tinka, kiek supratau,ka manot kitos?Ar dar man leisit pagalvot, gal jura ikveps naujoms idejoms
O aš manau, kad geriau tu prie jūros leisk gamtai tave paveikti..... Juk dabar vasara....žalia....taip gera..... Pabandyk pasigauti mūzą prie jūros... Ką manai?
QUOTE(relija @ 2008 07 03, 23:35)
O aš manau, kad geriau tu prie jūros leisk gamtai tave paveikti..... Juk dabar vasara....žalia....taip gera..... Pabandyk pasigauti mūzą prie jūros... Ką manai?
Aga, manau...As tuomet einu ramia sazine miegoti, nes jei atsikels MB ir pamatys mane prie kompo bus man.Kai tik grisiu, tema bus paskelbta!
Zirafos sese: apakus del tavo rysiu. Tai kodel savo darbelyje to rysio neatskleidei?
Labankt visoms, gero ilgojo savaitgalio