Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 21:46)
Nu metamorfoze tai jei taip lietuviskai, tai tarkim is drugelio pavirsti drambliu. Cia mano pavyzdis, busena po gimdymo  lotuliukas.gif
nu man tada sakes lotuliukas.gif , nezinau nei kareiskia nei kaip reiktu padaryti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 03 liepos 2008 - 20:51
swoon.gif swoon.gif swoon.gif

Aš sakau eisiu pasikapstysiu lysvėje, kol rezultatai, o grįžus swoon.gif swoon.gif swoon.gif Nu čia tai geras....
Aš biški be žodžių..............
Atsakyti
Sveikinimai visoms nugalėtojoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 07 04, 00:15)
Visi Geri Dalykai yra 3= 3 vieta (33 balai) 

kita syki kazka su vienetu reikes daryti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(lauramama @ 2008 07 04, 00:16)
Nu metamorfoze tai jei taip lietuviskai, tai tarkim is drugelio pavirsti drambliu. Cia mano pavyzdis, busena po gimdymo  lotuliukas.gif

Aaaa... Manau yveikciau sita tema biggrin.gif Tiksliau jau sukos galvoje viena tokia metamorfoze, jau sia savaite dairiausi ko reiketu tai minciai biggrin.gif Tik galvojau, kad palengva tai sukursiu, nes mano sumanymui ziauriai reiks scanerio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 03, 21:49)
Aš sakau eisiu pasikapstysiu lysvėje, kol rezultatai, o grįžus  swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif Nu čia tai geras....
Aš biški be žodžių..............

vertėjo paprakaituoti? mirksiukas.gif gerai, kad palaukėm mirksiukas.gif
dabar dar laukiam visų nesudalyvavusiųjų pasirodymo 4u.gif
Atsakyti
Nuoširdžiausi sveikinimai nugalėtojai bis.gif notworthy.gif yahoo.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ploja.gif
Atsakyti
labai idomi tema thumbup.gif turesiu visas atostogas laiko planuoti darbeli, o grizus reikes ant smugio daryt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 03 liepos 2008 - 21:02
QUOTE(Miglota @ 2008 07 03, 21:45)
Visi Geri Dalykai yra 3= 3 vieta (33 balai) 
kita syki kazka su vienetu reikes daryti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(remini @ 2008 07 03, 21:51)
vertėjo paprakaituoti?  mirksiukas.gif gerai, kad palaukėm  mirksiukas.gif
dabar dar laukiam visų nesudalyvavusiųjų pasirodymo  4u.gif

Tai jau taip...
lauramama remini Tosk Miglota assa.gif birthday.gif bis.gif bis.gif
Žirafos sese Sanrita aasta LINUTUK justess22 kristi 13 clap.gif clap.gif clap.gif

Labai ačiū visosm, kurios pamanė, kad mano darbas vertas balų, sveikinu visas prizininkes ir visas dalyvavusias scraperes. Man buvo didelis džiaugsmas daryti, dalyvauti, o jau prizinė vieta - swoon.gif
Ir vėl, dar kartą - ačiū scrap8

Nu jau jėgų dabar keik pajutau yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
Didžiausi sveikinimai nugalėtojoms 4u.gif

Relija, justess nu tikrai negalvojau kad tai jūsų darbeliai.
Tik todėl kad neseniai prisijungėt, o darbai kaip senbuvių.
Relija, ar galiu idėją pasiskolint blush2.gif prižadu niekur nerodyt, tik namiškiams mirksiukas.gif
Tavo dabelis mane labai wub.gif
Atsakyti
Sveikos, nugalėtojos smile.gif sveikinu visas dalyvavusias wub.gif

aš vis pradedu kažką gyvai dėlioti, bet .... kažko trūksta, tad nutariau atidaryti digi sb temą , ji labiausiai tiko į kompiuterio sritį, kviečiu apsilankyti ten.
Kai padarysiu bent vieną tikrą sb , tada pasirodysiu pas jus, man patinka gyvi darbeliai, kitokie jie, bet kažko nesidaro, nors ir priemonių turiu pradžiai per akis.
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 07 03, 22:02)
labai idomi tema  thumbup.gif turesiu visas atostogas laiko planuoti darbeli, o grizus reikes ant smugio daryt  bigsmile.gif
o tai jau rimtai tema taip ir vadinsis g.gif , as maniau kad tik savo pasvarstymus lauramama parase ax.gif

relija pasitobulinai savo avatara thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 03 liepos 2008 - 21:19
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 03, 22:06)
Relija, justess nu tikrai negalvojau kad tai jūsų darbeliai.
Tik todėl kad neseniai prisijungėt, o darbai kaip senbuvių.
Relija, ar galiu idėją pasiskolint  blush2.gif prižadu niekur nerodyt, tik namiškiams  mirksiukas.gif
Tavo dabelis mane labai  wub.gif

Tu dar klausi irnesakyk.gif Žinoma gali, vistiek vienodo nepadarysi. Kiekvienas žmogus, darydamas bet kokį darbelį, įdeda dalį savęs, taip kad PIRMYN, man bus žiauriai įdomu pamatyti kaip tau pavyks atskleisti save drinks_cheers.gif Be to, kad aš planuoju daryti antrą variantą, jau neskubėdama, o po to dar knygutę - prisistatymą mirksiukas.gif
Atsakyti