Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

QUOTE(irmulia @ 2008 07 03, 23:44)
1.Štai radau ax.gif  ax.gif  ax.gif
2. Tiesiog buvo mintis surinkti visus rezultatus į vieną niekuo (nei prizais ar dar kuo) neįpareigojantį ir tiek  ax.gif na aišku, laidojam  šią mintį  biggrin.gif

1. As suprantu Lachese 4u.gif Vistik cia mes uzsiimam visos ranku darbo sb. O jai norisi suburti rately kompiuterisciu, kur jos dalintusi rastomis kompiuterinemis gerybemis. Tik tikiuosi, kad ir cia apsilankys ir pasirodys jei ka labai malonaus dusiai sukurtu, o gal ir digital sb sukurs 4u.gif

2. Man tai nera jokio skirtumo. Mane labiau veza mintis kad as turiu kazka kurti konkurseliui ir taip bandyti laimeti. Bet jei bus pritarta pasiulymui, bus ydomu suzinoti statistika.
Atsakyti
sugalvojau scrapa - "metamorfoze" bigsmile.gif

tai ar rimtai skelbi nauja tema? mirksiukas.gif ...ar pasuosi ir man perleisi si karta lotuliukas.gif
Atsakyti
Lauramama sveikinu laimejus konkursa 4u.gif Tik buk gerute... Nepabek atostogom nepaskelbus naujos temos bigsmile.gif

Tai tema metamorfoze... Vaje.... O ka tas zodis reiskia? Klausimas rimtas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 03 liepos 2008 - 20:37
Tai šaunu, juk tokiu būdu bus dar plačiau SM paskleistas SB virusas biggrin.gif
Atsakyti
Aš supratau irmulios pasiūlymą taip: kiekvieną mėnesį vyksta konkursas. Paskelbus šešto konkurso rezultatus, susumuojami kiekvieno dalyvavusio bent viename konkurse visuose konkursuose surinkta balų suma ax.gif

tai galima tai ir daryt: konkursa vedam kaip ir dabar kas menesini, su prizais ir menesio nugaletoja, o kas pusmeti galima sumuoti ir karunuoti pusmecio SB karaliene/-aholike.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 20:28)
JOOO... dietos yra gerai, jau du menesiai laikausi, niekaip as tu 15kg nuo nestumo neatsikratau.Tai dabar jau pas dietologe kreipiausi, kad kaip cerberis mane prispaustu ir...  doh.gif ne taip greit jie tirpsta.Tai va del ko nesirodziau fotkese pati, nes ivykusi metamorfoze nemenka su manimi  blink.gif OOOO... sugalvojau scrapa - "metamorfoze"  bigsmile.gif
Papildyta:
Nu nenoriu as ruostis tai kelionei, nu nekenciu as tu tasiu, lagaminu..taip gerai pliurpti  blush2.gif

pas mane irgi 15 kg kabo virsaus, bet vis tiek ikeliau savo stora uzpakali i SB ir tilpo tongue.gif biggrin.gif

o apie keliones tai net pagalvot nenoriu, tik siandien grizau is LT, o sianakt jau trauksim atostogaut, tai jau 4 lagaminus perkraciau, bet dar nebaigiau doh.gif brrrr, nemegstu sito darbo schmoll.gif
Atsakyti
ehei, sveikinu lauramama first.gif bis.gif ir visas prizininkes ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
patekau į penketuką clap.gif: yahoo.gif jetau... tikrai nesitikėjau blush2.gif
visų darbeliai tokie gražūs wub.gif
visas nuoširdžiausiai sveikinu bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remini: 03 liepos 2008 - 20:44
Visi Geri Dalykai yra 3= 3 vieta (33 balai)

kita syki kazka su vienetu reikes daryti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 07 03, 21:45)

kita syki kazka su vienetu reikes daryti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
gera mintis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 03, 21:28)
o gal ir vertima man tuuuulam pilieciui pasakysi  blink.gif

Nu metamorfoze tai jei taip lietuviskai, tai tarkim is drugelio pavirsti drambliu. Cia mano pavyzdis, busena po gimdymo lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikinu lauramama first.gif ir visas kitas sudalyvavusias.
Tai kada skelbsi nauja tema?
P.S. del blog'o uzstrigimo atidarant nuotraukas tai mano kalte. Matomai pamazinau bet nepakankamai--rezoliucija ikeltu darbeliu visvien dar per didele. Kita kart kitaip darysiu pazadu, o dabar per daug darbo pertaisyt. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Miglota @ 2008 07 03, 13:45)

kita syki kazka su vienetu reikes daryti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

garsiai LOL lotuliukas.gif rasydama tai...ta pati norejau tau palinketi biggrin.gif kaip pasakymas yra:"Buk atsargi ko nori, o tai gausi"
Atsakyti