Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 03, 20:02)
nu negaliu spandyti migtukais, mazoji jau pusvalandy zaulina kompu pazaisti, teks uzleisti vieta trumpam  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kokia optimistė lotuliukas.gif

O man iš galvos dabar irmulios meškėnas neišeina. doh.gif Po balų paskirstymo tuščia galva, net nesuprantu, ką ten konkrečiai irmulia siūlo dėl pusmečio balsavimo. doh.gif lotuliukas.gif Rytoj tik suprasiu. lotuliukas.gif Va dabar toj tuščioj mano galvoj meškėnui gera. lotuliukas.gif Kokią nuotraukytę norėčiau pamatyt. Bet jis visgi ne naminis, ar neagresyvus?
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 03, 19:59)
Būti???  bigsmile.gif

Na, kai maža buvau... lotuliukas.gif Visiems mano draugams Mauglis patikdavo, o aš Bagira norėjau būti... Va taip...Pamirštam
Atsakyti
Būkit geros, atplėškit mane šiandien nuo kompo. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 03, 20:17)
Būkit geros, atplėškit mane šiandien nuo kompo.  blink.gif

Pamiršk, juk čia visos susirinkę LAUKIA.....om
O aš tai šiandien "plaukioju" visom prasmėm: tai kur rezultatai bus paskelbti? čia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 03 liepos 2008 - 19:31
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 03, 20:17)
Būkit geros, atplėškit mane šiandien nuo kompo.  blink.gif

Kaip gi mes tau padėsim biggrin.gif gal prašyk namiškių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 03, 19:10)
Kokia optimistė  lotuliukas.gif

O man iš galvos dabar irmulios meškėnas neišeina.  doh.gif  Po balų paskirstymo tuščia galva, net nesuprantu, ką ten konkrečiai irmulia siūlo dėl pusmečio balsavimo.  doh.gif  lotuliukas.gif  Rytoj tik suprasiu.  lotuliukas.gif  Va dabar toj tuščioj mano galvoj meškėnui gera.  lotuliukas.gif  Kokią nuotraukytę norėčiau pamatyt. Bet jis visgi ne naminis, ar neagresyvus?

Meškėno dar neturim verysad.gif o aš labai noriu doh.gif tai ieškom po truputį....

O avataras tai tiesiog mielas tigriukas iš neto platybių nužiūrėtas ir nučiuptas wub.gif Vieną kartą vos visų kačiukų nesupirkau iš kalvarijų savaitgalinio turgaus doh.gif doh.gif doh.gif gerai kad MB buvo šalia ir nutempė į šoną lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O dėl didžiojo balsavimo, tai tiesiog buvo toks pasiūlymas susumuoti tam tikro laikotarpio įvyusių konkursų balus ir skelbti pusmečio arba pvz. metų nugalėtoją ax.gif
Atsakyti
Turiu nekuklų prašymą blush2.gif blush2.gif blush2.gif Žodžiu, savaitgalį garbingas tetos jubiliejus, sugalvojau pati sukurpti atvirutę, vistiek aš amžinai už jas atsakinga doh.gif Nusipirkau visokio popieriaus (baltas ir dramblio kaulo spalvos, faktūra ant paviršiaus, ir keletą permatomų), keletą punch'ų (lapelius ir širdelę, iš jos galima pusėtiną gėlytę sukurpti) aukso spalvos lipdukų (nu, bus gražiau 70 auksine spalva) ir aukso spalvos markerį ir metalinę liniuotę, kad su žirklėm nekirpti ax.gif Gal galit kokių idėjų patarti, kad padaryti pakankamai solidų atviruką? blush2.gif
Atsakyti
lygtai nera daugiau balsuojanciu--o kiek balsu pririnkau is visu blink.gif
Taigi einu kelti rezultatus. Ar jus nieko pries kad parasysiu autores nick'a prie kiekvieno darbelio?

irmulia:
nepyk, bet man tavo pasiulimas visiskai nekimba. Virtualiam/interneto bendravime, menesis ir tai ilgas laikotarpis, o cia puse metu.... blink.gif blink.gif ax.gif (cia kaip laikantis dietos pasako kad gausiu rezultatus, ar priza, bet...reikes palaukti puse metu. Dingsta upas ir noras)...zmoniu interesai, pareigos, padetis keiciasi, ir tai prarandam kelias scrapukes. Be to merginos dasidejo prizu fondui pinigeliu, ir nors zinau kad ne del prizu dalyvaujam, visvien smagu tiketis kazka gauti paste ir galbut sis menesis dalyvei bus laimingas 4u.gif
--o del emblemos, tai jus jos niekur nematete dar--ji nera mano bloge. Cia tik naujai pirkti rub-onai su "Scrapahulic" uzrasu. Noriu skanuoti bet MB ofise kur skaneris forta laiko lotuliukas.gif
Atsakyti
Štai radau ax.gif ax.gif ax.gif

Tiesiog buvo mintis surinkti visus rezultatus į vieną niekuo (nei prizais ar dar kuo) neįpareigojantį ir tiek ax.gif na aišku, laidojam šią mintį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 03 liepos 2008 - 20:19
Aš supratau irmulios pasiūlymą taip: kiekvieną mėnesį vyksta konkursas. Paskelbus šešto konkurso rezultatus, susumuojami kiekvieno dalyvavusio bent viename konkurse visuose konkursuose surinkta balų suma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 03, 21:14)
blink.gif  blink.gif  ax.gif (cia kaip laikantis dietos pasako kad gausiu rezultatus, ar priza, bet...reikes palaukti puse metu. Dingsta upas ir noras)...

JOOO... dietos yra gerai, jau du menesiai laikausi, niekaip as tu 15kg nuo nestumo neatsikratau.Tai dabar jau pas dietologe kreipiausi, kad kaip cerberis mane prispaustu ir... doh.gif ne taip greit jie tirpsta.Tai va del ko nesirodziau fotkese pati, nes ivykusi metamorfoze nemenka su manimi blink.gif OOOO... sugalvojau scrapa - "metamorfoze" bigsmile.gif
Papildyta:
Nu nenoriu as ruostis tai kelionei, nu nekenciu as tu tasiu, lagaminu..taip gerai pliurpti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 21:25)
scrapa - "metamorfoze"  bigsmile.gif\
o gal ir vertima man tuuuulam pilieciui pasakysi blink.gif
Atsakyti