Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

QUOTE(irmulia @ 2008 07 03, 18:45)
Jap  drinks_cheers.gif

Niu kaip ten prabalsuoti ką?  blush2.gif  labai jau norisi (anąkart nebalsavau  doh.gif  tai gal šį kartą spėsiu  bigsmile.gif )

nuskanuok 9 scrap8 bloge zinute, labiausiai patikusiam darbeliui 5, ir taip mazejimo tvarka, ir per kontaktus siusk mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 03 liepos 2008 - 18:28
Heeee.... kaip sudėtinga buvo karsta.gif prabalsuoti, kai tokia trumpa vertinimo balų skalė biggrin.gif

O man tokia idėja kilo , pvz. konkursinių balų rinkimas ilgesnį laiko tarpą pvz. 6 mėn. ir tada susumavus skelbti pusmečio nugalėtoją? čia pradinė mintis.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 07 03, 20:20)
O man tokia idėja kilo , pvz. konkursinių balų rinkimas ilgesnį laiko tarpą pvz. 6 mėn. ir tada susumavus skelbti pusmečio nugalėtoją? čia pradinė mintis....  ax.gif

Turi omenyje, kad vienas konkursas testusi 6 menesius? g.gif Ar aplamai visu konkursu rezultatus sumuoti ir po pusmecio ziureti, kas daugiausiai balsu surinko? g.gif jei sumuoti visu konkursu balsus per 6 menesius, tai gali gautis taip, kad viena sudalyvaus 1 karta, kita kokius 6 kartus ir nuo to gali priklausyti balsu skaicius... g.gif Nelygiaverte kova gaunasi... Bent jau mano manymu... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 03 liepos 2008 - 18:25
nea, čia bendrai per 6 mėn. visų konkursų įvykusių per šį laikotarpį balus susumuoti. Manau tai būtų kaip ir paskata daugiau dalyvauti mirksiukas.gif ir tai būtų kaip koks apvaikinukuojantis pusmečio rezultatų susumavimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 03 liepos 2008 - 18:33
irmulia..... koks mielas tigriukas wub.gif taip dviprasmiškai laižosi... biggrin.gif
normalūs vaikai svajoja turėti šuniuką arba kačiuką, o aš vaikystėj apie tokį tigriuką svajojau.....
Atsakyti
Žinai aš ir dabar mielai tokį augunčiau, wub.gif tik MB priešinasi lotuliukas.gif sutarėm kad ieškosim panašaus katino- meškėno (1 metų tokios veislės katinas sveria apie 14-15 kg) ir primena tigrą savo sprandu, viso kūno dydžiu bei uodegos forma wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 03 liepos 2008 - 18:52
O aš norėjau būti Bagira.....
Atsakyti
Lauramama gero tau poilsio vacation4.gif
Atsakyti
O tą žvėrį, kurį jau turite, kur dėsite? ax.gif Ar tėvams liks? Ui, kooooks.... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(relija @ 2008 07 03, 19:55)
O aš norėjau būti Bagira.....

Būti??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 07 03, 19:56)
Lauramama gero tau poilsio  vacation4.gif

Labai labai aciu. Buvau pas Linutuke - ok.gif mergike.Reikia eiti ruostis, o as niekaip rezultatu nesulaukiu. Visgi idomu is ko tiketis naujos temos bigsmile.gif
Atsakyti
Taip, Linutukė yra thumbup.gif Su ja lengva bendrauti ir virtualiai, ir realiai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 20:00)
Labai labai aciu. Buvau pas Linutuke -  ok.gif mergike.Reikia eiti ruostis, o as niekaip rezultatu nesulaukiu. Visgi idomu is ko tiketis naujos temos  bigsmile.gif
ir pati nieko busi mirksiukas.gif
tai kad scrap brangiausias namie ravizija daro lotuliukas.gif lotuliukas.gif , turi gi mergina parodyti kad ne vien prie kompo visa diena prasedi lotuliukas.gif

nu negaliu spandyti migtukais, mazoji jau pusvalandy zaulina kompu pazaisti, teks uzleisti vieta trumpam lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 03 liepos 2008 - 19:05