Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 17:17)
Linutuk, lauk sveciu,ruosiuosi jau po turputi link taves judeti  4u.gif
laukiu mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2008 07 03, 17:20)
Visos, kurios norit papildyti šį albumą, kreipitės į mane - aš turiu slaptažodžius...
gerai, kai suruosiu parasysiu, bet nemanau kad greitai bus blink.gif
Atsakyti
Na štai, aš irgi jau išdalinau savo balus. 4u.gif

Lauramam, tai tu šiandien varai pas Linutuką? O kelintą valandą, nes ir aš žadėjau ją aplankyt. biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 03, 09:33)
Na štai, aš irgi jau išdalinau savo balus.  4u.gif

Lauramam, tai tu šiandien varai pas Linutuką? O kelintą valandą, nes ir aš žadėjau ją aplankyt.  biggrin.gif  doh.gif

gavau, tik prasau nepridekite kaip word'o attachment o tik kopijuok tiesiogiai i meil'a...bet pataisiau ir imeciau su kitu balsavimais 4u.gif

MB siandien is namu dirba doh.gif norejau skanuoti musu emblema, o jis sako kad nori paziuret ka as visa diena veikiu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
gavau, tik prasau nepridekite kaip word'o attachment o tik kopijuok tiesiogiai i meil'a...bet pataisiau ir imeciau su kitu balsavimais 4u.gif

Atsiprašau, čia mano smegeninė perkaito jau nuo svarstymo doh.gif

MB siandien is namu dirba doh.gif norejau skanuoti musu emblema, o jis sako kad nori paziuret ka as visa diena veikiu lotuliukas.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif REVIZIJA
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 03, 17:33)
Na štai, aš irgi jau išdalinau savo balus.  4u.gif

Lauramam, tai tu šiandien varai pas Linutuką? O kelintą valandą, nes ir aš žadėjau ją aplankyt.  biggrin.gif  doh.gif

Viskas islekiu pas viena mergicka o tada pas Linutuka, uz valandos busiu.
Turiu greit apsisukt, MB veza, nes reikia rytdienos kelionen ruostis (smutkes, depiliacijos ir pan) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 03, 17:19)
Na mes ir nesistengėm tyčia iššifruoti. smile.gif Tiesiog nori nenori kai kurias autores atpažįsti. Natūraliai, tsakant. smile.gif

Tai tada viskas aišku, tsakant lotuliukas.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 03, 17:36)
MB siandien is namu dirba doh.gif norejau skanuoti musu emblema, o jis sako kad nori paziuret ka as visa diena veikiu lotuliukas.gif  doh.gif

Na na, labai idomu kokia gi ten emblema? Ar ta kur SCRAP MANIJA tavo bloge? ar aš čia dar nepagaunu ko nors..... g.gif
Papildyta:
QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 17:42)
Viskas islekiu pas viena mergicka o tada pas Linutuka, uz valandos busiu.
Turiu greit apsisukt, MB veza, nes reikia rytdienos kelionen ruostis (smutkes, depiliacijos ir pan)  doh.gif

Geros kelionės, lauksim foto reportažo mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(relija @ 2008 07 03, 17:43)
Na na, labai idomu kokia gi ten emblema? Ar ta kur SCRAP MANIJA tavo bloge? ar aš čia dar nepagaunu ko nors..... g.gif

Nusprendžiau relijai padėti ir atknisau info.... wink.gif gaudyk:

Tiesa, turiu pasiūlymą bigsmile.gif Nusipirkau tokių didelių medalių rubon-u kurie turi užrašymą [/B]"ScrapAholic", ir....norėčiau skanuoti ir su kiekvienos temos pradžia įkelti lyg mūsų temos emblemą. Po emblema galima sudaryti tokį top 10 plepučių sąrašiuką kaip justess padarė. Lyg minėjom kad įstojom į Scrap-Aholikių Anonimų Klubą, tai labai tiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 03, 17:45)
Nusprendžiau relijai padėti ir atknisau info.... wink.gif gaudyk:

Oi, kokia gėda.... Gi pati mačiau šitą žinutę.... blush2.gif
Atsakyti
Man rodos, jau nuo perkaitymo lūžta ir SM, ir SM. blink.gif tai yra norėjau parašyt, ir SuperMama, ir ScrapManija. blink.gif Geras. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 03, 17:12)
Balsavimas: lygtai visos pasisake, tik Tosk laukiame, ane?  Vakare pristatysiu rezultatus tada.

Oi, kaip smagu, kiap smagu clap.gif clap.gif
Kaži kelintą?.... Bijau pražiopsoti... O kur bus? Čia ar tavo blog'e?

Na, ir jei jau aiškinuosi, tai tada viską iki galo. O ką irmulia reiškia SAK? ScrapAholic'ų klubas?

Ech...Žiūriu visos išsilakstė, tai ir aš tada einu paplaukiosiu geriau. Iki vakaro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 03 liepos 2008 - 17:35
Kad nebuciau stabdis, issiunciau savo baliukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 03, 17:34)
Na, ir jei jau aiškinuosi, tai tada viską iki galo. O ką irmulia reiškia SAK? ScrapAholic'ų klubas?

Jap drinks_cheers.gif

Niu kaip ten prabalsuoti ką? blush2.gif labai jau norisi (anąkart nebalsavau doh.gif tai gal šį kartą spėsiu bigsmile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 03 liepos 2008 - 17:46