Lauramama baik tu kompleksuoti del prekinimo manijos. Jei kada vel bus toks priepuolis, parasyk man, as savo sb deziu turiny parodysiu - isgysi is karto Ka tik kaimynka tik paklause ar dar lovos is kambario nesiruosiu isnesti, kad daugiau vietos tureciau
Prabalsuosiu vakare, lekiu maze pasiimti, valgyt reik kazka sumastyt, mb vel y zvejyba vaziuoja, Tad vakaras visas MANO
Tiesa... LT saulele sveika prisijungus ir nekantriai laukiam darbeliu
turi galvoje pačioje picasa kompe ar inete?
QUOTE(relija @ 2008 07 03, 16:53)
turi galvoje pačioje picasa kompe ar inete?
na pvz as noreciau is sio albumo perkelti nuotraukas i Skanuotų SB knygų ir žurnalų galerija
LT saulele , sveika prisijungusi (tiksliau įsijungusi) į SAK gretas
Oi, panos kiek pripliurpėt tik spėk skaityti o aš per tą laiką(vakar ir šiand) vieną darbelį atlikau (nescrapinį) bet tuo džiaugiuosi Rodos pagaliau turėsiu daugaiu laisvo laiko, nes jau nagai niežti kokią foto "scrapiškai aprengti" Kurį čia vakarą SB pleškinau iš visų pusių (kas tada galvoje sušvietė , matyt įsivaizdavau kaip atrodys tas puslapis su to vakaro mintimis )
Papildyta:
Tai reiktų šį albumą persikelti į savo kompą, o tada kelti į norimą galeriją, o tam reiktų turėti prisijungimo duomenis. Arba šio albumo autorių įtraukti į picasa favoritų sąrašą (dešinėje)
Oi, panos kiek pripliurpėt tik spėk skaityti o aš per tą laiką(vakar ir šiand) vieną darbelį atlikau (nescrapinį) bet tuo džiaugiuosi Rodos pagaliau turėsiu daugaiu laisvo laiko, nes jau nagai niežti kokią foto "scrapiškai aprengti" Kurį čia vakarą SB pleškinau iš visų pusių (kas tada galvoje sušvietė , matyt įsivaizdavau kaip atrodys tas puslapis su to vakaro mintimis )
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 03, 16:06)
Tai reiktų šį albumą persikelti į savo kompą, o tada kelti į norimą galeriją, o tam reiktų turėti prisijungimo duomenis. Arba šio albumo autorių įtraukti į picasa favoritų sąrašą (dešinėje)
LT saulele: sveika prisijungus, lauksim nauju darbeliu
Smagu kad patraukiam nauju nariu, o tai kai kurios dingsta--gal kas girdejo is Monique?
lauramama: nepalik tu musu cia...gi esi mano pavaduotoja-taisykliu rasytoja...nebus tokie linksmi namuciai be taves
Balsavimas: lygtai visos pasisake, tik Tosk laukiame, ane? Vakare pristatysiu rezultatus tada.
Smagu kad patraukiam nauju nariu, o tai kai kurios dingsta--gal kas girdejo is Monique?
lauramama: nepalik tu musu cia...gi esi mano pavaduotoja-taisykliu rasytoja...nebus tokie linksmi namuciai be taves
Balsavimas: lygtai visos pasisake, tik Tosk laukiame, ane? Vakare pristatysiu rezultatus tada.
QUOTE(irmulia @ 2008 07 03, 17:10)
ex taip tikejausi kad galimas ir kitoks varijantas, tada dar pagalvosiu, kada to laiko bus taip delioti
Jei albumai abu tavo tai taip, jei ne- tai negalima.
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 03, 17:12)
LT saulele: sveika prisijungus, lauksim nauju darbeliu
as gi jau grizau.Labas rytas
Kaip faina, rezultatus suzinosim jau siandien. Ramiai isvaziuosiu prie juros
Linutuk, lauk sveciu,ruosiuosi jau po turputi link taves judeti
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 03, 15:04)
Kaunietės noriu paklausti gal neseniai buvote PUSEPLIUS parduotuvėje? Ką gero ten jie turi iš SB. Žadu kurę dienukę lėkti.
Tai kad senokai buvau užsukusi tenai...bet šiandien draugė buvo, tai sakė, kad pasirinkimo apskritai nėra - ant dienų turi naujas prekes atvežti... Bet ir šiaip tai nelabai ten didelis SB pasirinkimas... dagiausiai komplektukai yra (lapai + pagražinimai, juostelės). O atskirai lapų tik plonų mačiau pirkti ir dizainas ma nekoks jų pasirodė... Na, bet čia gi skonio reikalas...
nu bet mano mazoji tai monstrukas, ta lipduku knygele kuria jai padriau, tai jau taip suvare, suplese ir sutepliojo
QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 16:02)
Kas atsitiko?
Laukiu žinių apie PUSĖPLIUS parduotuvę....
Tai gal kitos konkurso užduoties tema - Scraperiu pliurpalių emblema???
Čia visai ne mano idėja. Emblemą jau turi scrapuke. Aš tik pritariau, kad tikrai reikia.
O aš tai nei vienos nežinojau, o tiksliau nesistengiau visai išsiaiškinti. Man nesvarbu kieno darbas - svarbu ar man patinka.
Na mes ir nesistengėm tyčia iššifruoti. Tiesiog nori nenori kai kurias autores atpažįsti. Natūraliai, tsakant.
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 03, 17:12)
Balsavimas: lygtai visos pasisake, tik Tosk laukiame, ane?
Ir aš dar svarstau. Tuoj išsiųsiu. Nusprendžiau balsuoti už tuos darbelius, kurių idėją pati norėčiau pakartoti, tik su savo nuotraukom. Va kaip. Nes kitaip na niekaip negalėjau išsirinkti 5 geriausius.
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 03, 17:06)
Visos, kurios norit papildyti šį albumą, kreipitės į mane - aš turiu slaptažodžius...