Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

LT saulele, išties neblogą turtelį susikaupei thumbup.gif Aš išvis galima sakyt nieko neturiu... Kai pasakiau MB, kad kitos merginos iš užsienio siunčiasi SB priemones, tai sako, kad nesąmonė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 03, 15:38)
lauramama baik panikuoti  4u.gif

Nu gerai, jau grizau, negaliu be jusu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LT saulele @ 2008 07 03, 15:26)
Patyrinėjau konkursinius darbelius  wub.gif , įdomu, kad visi tokie skirtingi: skirtingai padaryti, aprašyti  ax.gif , galvoju, kad balsuoti savotiškai nelengva, vienų patinka kompozicija, kiti techniniai dalykai, o kitas tarsi geriau pristato pačią asmenybę  g.gif ..

As tai si karta balsavau labai kazkaip lengva dusia, kurie is pirmo zvilgsnio patiko (spalvos, pateikimas) uz tuos ir paskirsciau balus. Perziurejau visus darbus, susidriau penketuka, o po to su aprasymais dar karta perzvelgiau ir praktiskai sutapo pirmasis ispudis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 03 liepos 2008 - 14:59
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 03, 10:01)
Man taip kniedi kieno koks dabas ...
Ypač vienas  g.gif

Man atrodo, tas Vienas visiems rūpi. smile.gif Dar man atrodo, aš galiu atspėti, kieno jis.

QUOTE(LT saulele @ 2008 07 03, 14:36)
Mano lobiai[/url]....

LT saulele, kokį gerą vyrą turi. 3xtfu biggrin.gif Tokių lobių privežė... drinks_cheers.gif

QUOTE(kristi13 @ 2008 07 03, 15:04)
[Kaunietės noriu paklausti gal neseniai buvote PUSEPLIUS parduotuvėje? Ką gero ten jie turi iš SB. Žadu kurę dienukę lėkti.

Aš irgi to paties norėjau klaust doh.gif Rytoj vėl važiuoju į Kauną mini atostogoms (patiko). Mes gyvensim Donelaičio g. - tai visai šalia Pusėsplius, tik gaila, kad savaitgalį jie nedirba. Bet jei verta, ryt anksčiau į kauną atbildėčiau. bigsmile.gif

HELP help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 03 liepos 2008 - 15:01
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 03, 15:59)

Kas atsitiko?
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 03, 04:45)
Tos kurios prasosi patarimu ar kritikos, joms maziausiai jos reikia hihihi.gif

Ačiū už tai, kad mažiausiai ax.gif , bet visteik reikia, dar niekas negimė mokėdamas kaip sakoma mirksiukas.gif Ačiū.

QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 03, 07:48)
Tikram klubui reikalinga emblema  drinks_cheers.gif

Va čia, tai mintis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tai gal kitos konkurso užduoties tema - Scraperiu pliurpalių emblema???

QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 13:55)
doh.gif  velnias, taip maskavausi, o likau iskart visu susekta, blin  lotuliukas.gif
Na zinosim, kita karta jokiu stampu, jokiu dideliu aprasymu  lotuliukas.gif

O aš tai nei vienos nežinojau, o tiksliau nesistengiau visai išsiaiškinti. Man nesvarbu kieno darbas - svarbu ar man patinka.

LT saulele sveika atvykus mirksiukas.gif Man tai daug drąsos reikėjo čia prisijungti, o ir parodyti neturėjau ką... Na, o tu startavai fantastiškai - tai griebk popierius ir pradėk scrapinti. Patikėk kai pradėsi negalėsi sustoti thumbup.gif
Ir dar klausimas, gal TB planuoja dar kada į Jav? A? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 03 liepos 2008 - 15:08
Ačiū už priėmimą visoms 4u.gif

QUOTE(relija @ 2008 07 03, 15:05)
Ir dar klausimas, gal TB planuoja dar kada į Jav? A? lotuliukas.gif

Gaila, neplanuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2008 07 03, 16:11)
Gaila, neplanuoja  smile.gif

džiaukis, kad nevažiuoja, nes be konteinerio su sb prekėm neišsisuktų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 03, 15:59)
Rytoj vėl važiuoju į Kauną mini atostogoms (patiko). Mes gyvensim Donelaičio g. - tai visai šalia Pusėsplius, tik gaila, kad savaitgalį jie nedirba. Bet jei verta, ryt anksčiau į kauną atbildėčiau.  bigsmile.gif

HELP  help.gif

Kai buvau paskutinį kartą ten buvo popieriaus komplektukų, atskirai pagražinimų pirkti. Ir šiaip su pardavėja kalbėjom apie štampukus. Prašėm kad užsakytų, žadėjo pagalvoti. O ten pagrinde atvirukai ir dekupažo įvairios priemonės. Man aktualu ir dekupažo priemonės tad dėl to dar ir keliausiu.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 13:55)
doh.gif  velnias, taip maskavausi, o likau iskart visu susekta, blin  lotuliukas.gif
Na zinosim, kita karta jokiu stampu, jokiu dideliu aprasymu  lotuliukas.gif Arba nauju lobiu nerodysiu  tongue.gif
nu jo su maskiruotae pas tamstele silpnai lotuliukas.gif
QUOTE(LT saulele @ 2008 07 03, 14:36)
nu klausyk, su tokiais lobiais ir taip uzsislaptinus, negerai negerai, sveika prisijungus, ir pradek skrepinti ir plepeti mirksiukas.gif
QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 14:42)
Ir dar visos sako kad as manjake del SB prekinimosi  verysad.gif .Taip kai cia pavadinti? Supratau, susimoket pries mane ir demaskavot ir del SB tyciojates ir pliurpa bei abzora vadinat  angel_sadangel.gif Issikraustau...
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gaila, neplanuoja
gaila, tikrai gaila hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 03, 16:12)
džiaukis, kad nevažiuoja, nes be konteinerio su sb prekėm neišsisuktų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif va čia tai šventa tiesa lotuliukas.gif juk reiktų ne tik LT sauleles norus įvykdyti, bet ir visų scrapoholikių užsakymus partempti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Matau Justė22 prisijungusi. Gal neseniai buvai pusėplius parduotuvėlėje? kas gero tenais?
Atsakyti
merginos ar yra koks lengvas budas perkelti nuotraukas is vieno picasa albumo i kita g.gif
Atsakyti