LT saulele, išties neblogą turtelį susikaupei Aš išvis galima sakyt nieko neturiu... Kai pasakiau MB, kad kitos merginos iš užsienio siunčiasi SB priemones, tai sako, kad nesąmonė
QUOTE(remini @ 2008 07 03, 15:38)
Nu gerai, jau grizau, negaliu be jusu
Papildyta:
QUOTE(LT saulele @ 2008 07 03, 15:26)
Patyrinėjau konkursinius darbelius , įdomu, kad visi tokie skirtingi: skirtingai padaryti, aprašyti , galvoju, kad balsuoti savotiškai nelengva, vienų patinka kompozicija, kiti techniniai dalykai, o kitas tarsi geriau pristato pačią asmenybę ..
As tai si karta balsavau labai kazkaip lengva dusia, kurie is pirmo zvilgsnio patiko (spalvos, pateikimas) uz tuos ir paskirsciau balus. Perziurejau visus darbus, susidriau penketuka, o po to su aprasymais dar karta perzvelgiau ir praktiskai sutapo pirmasis ispudis.
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 03, 10:01)
Man taip kniedi kieno koks dabas ...
Ypač vienas
Ypač vienas
Man atrodo, tas Vienas visiems rūpi. Dar man atrodo, aš galiu atspėti, kieno jis.
QUOTE(LT saulele @ 2008 07 03, 14:36)
Mano lobiai[/url]....
LT saulele, kokį gerą vyrą turi. 3xtfu Tokių lobių privežė...
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 03, 15:04)
[Kaunietės noriu paklausti gal neseniai buvote PUSEPLIUS parduotuvėje? Ką gero ten jie turi iš SB. Žadu kurę dienukę lėkti.
Aš irgi to paties norėjau klaust Rytoj vėl važiuoju į Kauną mini atostogoms (patiko). Mes gyvensim Donelaičio g. - tai visai šalia Pusėsplius, tik gaila, kad savaitgalį jie nedirba. Bet jei verta, ryt anksčiau į kauną atbildėčiau.
HELP
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 03, 04:45)
Tos kurios prasosi patarimu ar kritikos, joms maziausiai jos reikia
Ačiū už tai, kad mažiausiai , bet visteik reikia, dar niekas negimė mokėdamas kaip sakoma Ačiū.
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 03, 07:48)
Tikram klubui reikalinga emblema
Va čia, tai mintis Tai gal kitos konkurso užduoties tema - Scraperiu pliurpalių emblema???
QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 13:55)
velnias, taip maskavausi, o likau iskart visu susekta, blin
Na zinosim, kita karta jokiu stampu, jokiu dideliu aprasymu
Na zinosim, kita karta jokiu stampu, jokiu dideliu aprasymu
O aš tai nei vienos nežinojau, o tiksliau nesistengiau visai išsiaiškinti. Man nesvarbu kieno darbas - svarbu ar man patinka.
LT saulele sveika atvykus Man tai daug drąsos reikėjo čia prisijungti, o ir parodyti neturėjau ką... Na, o tu startavai fantastiškai - tai griebk popierius ir pradėk scrapinti. Patikėk kai pradėsi negalėsi sustoti
Ir dar klausimas, gal TB planuoja dar kada į Jav? A?
Ačiū už priėmimą visoms
Gaila, neplanuoja
QUOTE(relija @ 2008 07 03, 15:05)
Ir dar klausimas, gal TB planuoja dar kada į Jav? A?
Gaila, neplanuoja
QUOTE(LT saulele @ 2008 07 03, 16:11)
Gaila, neplanuoja
džiaukis, kad nevažiuoja, nes be konteinerio su sb prekėm neišsisuktų
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 03, 15:59)
Rytoj vėl važiuoju į Kauną mini atostogoms (patiko). Mes gyvensim Donelaičio g. - tai visai šalia Pusėsplius, tik gaila, kad savaitgalį jie nedirba. Bet jei verta, ryt anksčiau į kauną atbildėčiau.
HELP
HELP
Kai buvau paskutinį kartą ten buvo popieriaus komplektukų, atskirai pagražinimų pirkti. Ir šiaip su pardavėja kalbėjom apie štampukus. Prašėm kad užsakytų, žadėjo pagalvoti. O ten pagrinde atvirukai ir dekupažo įvairios priemonės. Man aktualu ir dekupažo priemonės tad dėl to dar ir keliausiu.
QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 13:55)
velnias, taip maskavausi, o likau iskart visu susekta, blin
Na zinosim, kita karta jokiu stampu, jokiu dideliu aprasymu Arba nauju lobiu nerodysiu
nu jo su maskiruotae pas tamstele silpnai Na zinosim, kita karta jokiu stampu, jokiu dideliu aprasymu Arba nauju lobiu nerodysiu
QUOTE(LT saulele @ 2008 07 03, 14:36)
nu klausyk, su tokiais lobiais ir taip uzsislaptinus, negerai negerai, sveika prisijungus, ir pradek skrepinti ir plepeti QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 14:42)
Ir dar visos sako kad as manjake del SB prekinimosi .Taip kai cia pavadinti? Supratau, susimoket pries mane ir demaskavot ir del SB tyciojates ir pliurpa bei abzora vadinat Issikraustau...
Gaila, neplanuoja
gaila, tikrai gaila
QUOTE(remini @ 2008 07 03, 16:12)
džiaukis, kad nevažiuoja, nes be konteinerio su sb prekėm neišsisuktų
va čia tai šventa tiesa juk reiktų ne tik LT sauleles norus įvykdyti, bet ir visų scrapoholikių užsakymus partempti
Matau Justė22 prisijungusi. Gal neseniai buvai pusėplius parduotuvėlėje? kas gero tenais?
merginos ar yra koks lengvas budas perkelti nuotraukas is vieno picasa albumo i kita