Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 13:42)
Ir dar visos sako kad as manjake del SB prekinimosi  verysad.gif .Taip kai cia pavadinti? Supratau, susimoket pries mane ir demaskavot ir del SB tyciojates ir pliurpa bei abzora vadinat  angel_sadangel.gif Issikraustau...

nu aš į godišes nepretenduoju irnesakyk.gif, neišleidau nė cento biggrin.gif , čia vyras nupirko hihihi.gif irnesakyk.gif flirt.gif didis.gif , plius dar už viršsvorį turėjo susimokėt oro uoste lotuliukas.gif , ale parvežė man čekį įrodymui, kiek aš jam kainuoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LT saulele: 03 liepos 2008 - 13:45
LT Saulele, sveika prisijungus. Bet jau lobiai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2008 07 03, 14:36)
Maniau, kad balsavimas su paswordu, tai net nežiūrėjau į blogą  doh.gif

Mano lobiai....

Na ir lobį turi. Daugelis iš mūsų nei pusės tiek neturi pvz. aš.
Atsakyti
Lauramama, bet ir mintys pas tave... verysad.gif
Džiaugiuosi, kad tave turim. 4u.gif
Atsakyti
Taip, čia gera lauktuvė man buvo, gi geriau tai, nei kažkoks rūbelis, kuris dar gali ir netikti ax.gif Jis kaip vyras tai taip konkrečiai viską ir supirko, kiek albumuose lapų, tiek storų lapų pagrindams ir t.t., tai vat belieka tik užsiimt ir daryt.. Tik kažkaip dar baisu sugadint kažką, nors iš klaidų ir mokomės blush2.gif

Atsakyti
LTsauleleGeras ir rūpestingas tavo MB. Maniškis tiesiog bijotų be manęs ką nors ir pirkti. O jeig netiks?

Kaunietės noriu paklausti gal neseniai buvote PUSEPLIUS parduotuvėje? Ką gero ten jie turi iš SB. Žadu kurę dienukę lėkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 03 liepos 2008 - 14:05
LT saulele, sveika prisijungus...
Tavo MB tikras lobis, kad palaiko ir remia, o tai ką jis nupirko - tai jau turtas hihihi.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 03, 14:04)
Paniškis tiesiog bijotų be manęs ką nors ir pirkti. O jeig netiks?

žino, kad SM parduosiu - išsimainysiu, jei netiks smile.gif , kad ne viena tokia čia rolleyes.gif

Turbūt, kai ir dauguma čia, vis noriu išbandyt kažką: veltinį, dekupažą, lėles pagamint, skaras kokias paburbuliuot, muilą išvirt ir t.t., gi būna, kad prisiperki visko blush2.gif, o nepabandai kokį pusmetį, tik vis kaupi ir kaupi biggrin.gif , kaip koks žiurkėnas.. Tik kad vyras pats turi rimtą ydą tongue.gif - žvejybą, kam irgi siunčiasi ir iš kitų šalių ir t.t., tai ir mane supranta..

Patyrinėjau konkursinius darbelius wub.gif , įdomu, kad visi tokie skirtingi: skirtingai padaryti, aprašyti ax.gif , galvoju, kad balsuoti savotiškai nelengva, vienų patinka kompozicija, kiti techniniai dalykai, o kitas tarsi geriau pristato pačią asmenybę g.gif ..
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2008 07 03, 14:36)

ale jau kokie lobiai swoon.gif na tai dabar nepliurpus - marš darbuotis mirksiukas.gif labai lauksim tavo darbelių ax.gif sveika prisijungus bigsmile.gif
lauramama baik panikuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 14:42)
Ir dar visos sako kad as manjake del SB prekinimosi  verysad.gif .Taip kai cia pavadinti? Supratau, susimoket pries mane ir demaskavot ir del SB tyciojates ir pliurpa bei abzora vadinat  angel_sadangel.gif Issikraustau...

na jau,na jau,baikit cia su tokiom nuotaikom.Cia tik is pavydo abzora tave vadinam lotuliukas.gif
Reik eit dar karta darbais pasigrozet ir pabalsuot gal ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2008 07 03, 14:53)
Taip, čia  gera lauktuvė man buvo, gi geriau tai, nei kažkoks rūbelis, kuris dar gali ir netikti  ax.gif  Jis kaip vyras tai taip konkrečiai viską ir supirko, kiek albumuose lapų, tiek storų lapų pagrindams ir t.t., tai vat belieka tik užsiimt ir daryt.. Tik kažkaip dar baisu sugadint kažką, nors iš klaidų ir mokomės  blush2.gif

O jis kartais ne karininkas? Nes kazkaip labai vyriskai kariskai nusiteikes buvo matyt pirkdamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 14:52)
O jis kartais ne karininkas? Nes kazkaip labai vyriskai kariskai nusiteikes buvo matyt pirkdamas  g.gif

aha mirksiukas.gif
Atsakyti