Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

Arminux o tu vilnietė?
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 07 03, 13:13)

Gal gali pafotografuoti savo gėlytes, nes man kaip tik jų trūksta  ax.gif Norėčiau nusipirkti  rolleyes.gif

gerai pafotkinsiu ir pavakray parodysiu, gal ir daugiau kam patiks..... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 03, 13:23)
Arminux o tu vilnietė?

Neeeee, ta bėda ir yra, kad šiaulietė, ir pergyvenau, kad į jūsų meet'us nelabai galiu įsirašyti.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arminux: 03 liepos 2008 - 12:40
QUOTE(Arminux @ 2008 07 03, 13:40)
Neeeee, ta bėda ir yra, kad šiaulietė, ir pergyvenau, kad į jūsų meet'us nelabai galiu įsirašyti.......

mes tau iškvietimą padarysim, niekur nesidėsi - atvažiuosi lotuliukas.gif arba pačios pas tave nuvažiuosim lotuliukas.gif rinkis mažesnę blogybę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 03, 12:28)
man tai ne stampukai isdave, o tas ilgas prisistatymas cia geraja prasme  mirksiukas.gif

doh.gif velnias, taip maskavausi, o likau iskart visu susekta, blin lotuliukas.gif
Na zinosim, kita karta jokiu stampu, jokiu dideliu aprasymu lotuliukas.gif Arba nauju lobiu nerodysiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 13:55)
doh.gif  velnias, taip maskavausi, o likau iskart visu susekta, blin  lotuliukas.gif
Na zinosim, kita karta jokiu stampu, jokiu dideliu aprasymu  lotuliukas.gif Arba nauju lobiu nerodysiu  tongue.gif

nono.gif nesutinku. Lobius visada parodyk.
Atsakyti
Lauramama, jei savo tuos štampukus būtum anksčiau parodžius, tai gal būtų ir užsimiršę. O dabar kai dieną prieš tai apžiūrėjom ir išgyrėm, tai kažkaip jau neišėjo tau užsislėpt. tongue.gif Bet darbelis iš tikrųjų nuostabus. wub.gif
Tiesiog degu smalsumu sužinot kitų darbų autores. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

esu ištikima šios temos skaitytoja smile.gif , pradžioje aktyviau dalyvaudavau, po to užgriuvo vaikai, darbai, tik paskaityt spėdavau. Kai buvo pirmasis internetinis užsakymas, tai kažkaip pražiopsojau ir nespėjau sudalyvaut doh.gif , ale laimė, kad vyras kaip tik skrido kelioms dienoms į JAV ir parvežė man šio bei to bigsmile.gif thumbup.gif , ale dabar, kaip jau kažkas iš jūsų rašė, taipogi grąsina man užpakalį nuskrapint tongue.gif , kad nieko dar nepadariau, nors prieš tai net nesuprato, kas tai yra, ale sutarėm, kad sc parduotuvėje duoda kreditinę pardavėjai ir pasako, kad žmona neturi nieko, bet reikia visko lotuliukas.gif ..

Dabar atsirado daugiau laiko, todėl tikiuosi, kad sekančiose konkursuose ir aš bandysiu dalyvauti 4u.gif

Būsiu nekukli blush2.gif ir paprašysiu leidimo apžiūrėti jūsų konkursinius darbelius ax.gif

Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2008 07 03, 14:26)
Sveikos,
esu ištikima šios temos skaitytoja  smile.gif
Būsiu nekukli  blush2.gif  ir paprašysiu leidimo apžiūrėti jūsų konkursinius darbelius  ax.gif

Sveika, prisijungusi i musu gretas. Musu darbeliai Scrap8 blog'e sukelti, nueini ant nuorodos ir pasiziuri.
Rodykis savo lobi, kad galetumem ir tave ateity demaskuoti ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 13:30)
Sveika, prisijungusi i musu gretas. Musu darbeliai Scrap8 blog'e sukelti, nueini ant nuorodos ir pasiziuri.
Rodykis savo lobi, kad galetumem ir tave ateity demaskuoti  ph34r.gif

Maniau, kad balsavimas su paswordu, tai net nežiūrėjau į blogą doh.gif

Mano lobiai....
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2008 07 03, 13:36)

Čia taip bent thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2008 07 03, 14:36)
Maniau, kad balsavimas su paswordu, tai net nežiūrėjau į blogą  doh.gif

Mano lobiai....

Ir dar visos sako kad as manjake del SB prekinimosi verysad.gif .Taip kai cia pavadinti? Supratau, susimoket pries mane ir demaskavot ir del SB tyciojates ir pliurpa bei abzora vadinat angel_sadangel.gif Issikraustau...
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 13:42)
Ir dar visos sako kad as manjake del SB prekinimosi  verysad.gif .Taip kai cia pavadinti? Supratau, susimoket pries mane ir demaskavot ir del SB tyciojates ir pliurpa bei abzora vadinat  angel_sadangel.gif Issikraustau...

console.gif nesityčiojam dėl SB schmoll.gif Gi pirmą vietą paėmei tongue.gif
Atsakyti