Arminux o tu vilnietė?
QUOTE(babyface @ 2008 07 03, 13:13)
Gal gali pafotografuoti savo gėlytes, nes man kaip tik jų trūksta Norėčiau nusipirkti
gerai pafotkinsiu ir pavakray parodysiu, gal ir daugiau kam patiks.....
Papildyta:
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 03, 13:23)
Arminux o tu vilnietė?
Neeeee, ta bėda ir yra, kad šiaulietė, ir pergyvenau, kad į jūsų meet'us nelabai galiu įsirašyti.......
QUOTE(Arminux @ 2008 07 03, 13:40)
Neeeee, ta bėda ir yra, kad šiaulietė, ir pergyvenau, kad į jūsų meet'us nelabai galiu įsirašyti.......
mes tau iškvietimą padarysim, niekur nesidėsi - atvažiuosi arba pačios pas tave nuvažiuosim rinkis mažesnę blogybę
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 03, 12:28)
man tai ne stampukai isdave, o tas ilgas prisistatymas cia geraja prasme
velnias, taip maskavausi, o likau iskart visu susekta, blin
Na zinosim, kita karta jokiu stampu, jokiu dideliu aprasymu Arba nauju lobiu nerodysiu
QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 13:55)
velnias, taip maskavausi, o likau iskart visu susekta, blin
Na zinosim, kita karta jokiu stampu, jokiu dideliu aprasymu Arba nauju lobiu nerodysiu
nesutinku. Lobius visada parodyk.
Lauramama, jei savo tuos štampukus būtum anksčiau parodžius, tai gal būtų ir užsimiršę. O dabar kai dieną prieš tai apžiūrėjom ir išgyrėm, tai kažkaip jau neišėjo tau užsislėpt. Bet darbelis iš tikrųjų nuostabus.
Tiesiog degu smalsumu sužinot kitų darbų autores.
Tiesiog degu smalsumu sužinot kitų darbų autores.
Sveikos,
esu ištikima šios temos skaitytoja , pradžioje aktyviau dalyvaudavau, po to užgriuvo vaikai, darbai, tik paskaityt spėdavau. Kai buvo pirmasis internetinis užsakymas, tai kažkaip pražiopsojau ir nespėjau sudalyvaut , ale laimė, kad vyras kaip tik skrido kelioms dienoms į JAV ir parvežė man šio bei to , ale dabar, kaip jau kažkas iš jūsų rašė, taipogi grąsina man užpakalį nuskrapint , kad nieko dar nepadariau, nors prieš tai net nesuprato, kas tai yra, ale sutarėm, kad sc parduotuvėje duoda kreditinę pardavėjai ir pasako, kad žmona neturi nieko, bet reikia visko ..
Dabar atsirado daugiau laiko, todėl tikiuosi, kad sekančiose konkursuose ir aš bandysiu dalyvauti
Būsiu nekukli ir paprašysiu leidimo apžiūrėti jūsų konkursinius darbelius
esu ištikima šios temos skaitytoja , pradžioje aktyviau dalyvaudavau, po to užgriuvo vaikai, darbai, tik paskaityt spėdavau. Kai buvo pirmasis internetinis užsakymas, tai kažkaip pražiopsojau ir nespėjau sudalyvaut , ale laimė, kad vyras kaip tik skrido kelioms dienoms į JAV ir parvežė man šio bei to , ale dabar, kaip jau kažkas iš jūsų rašė, taipogi grąsina man užpakalį nuskrapint , kad nieko dar nepadariau, nors prieš tai net nesuprato, kas tai yra, ale sutarėm, kad sc parduotuvėje duoda kreditinę pardavėjai ir pasako, kad žmona neturi nieko, bet reikia visko ..
Dabar atsirado daugiau laiko, todėl tikiuosi, kad sekančiose konkursuose ir aš bandysiu dalyvauti
QUOTE(LT saulele @ 2008 07 03, 14:26)
Sveikos,
esu ištikima šios temos skaitytoja
esu ištikima šios temos skaitytoja
Sveika, prisijungusi i musu gretas. Musu darbeliai Scrap8 blog'e sukelti, nueini ant nuorodos ir pasiziuri.
Rodykis savo lobi, kad galetumem ir tave ateity demaskuoti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 13:30)
Sveika, prisijungusi i musu gretas. Musu darbeliai Scrap8 blog'e sukelti, nueini ant nuorodos ir pasiziuri.
Maniau, kad balsavimas su paswordu, tai net nežiūrėjau į blogą
Mano lobiai....
QUOTE(LT saulele @ 2008 07 03, 14:36)
Ir dar visos sako kad as manjake del SB prekinimosi .Taip kai cia pavadinti? Supratau, susimoket pries mane ir demaskavot ir del SB tyciojates ir pliurpa bei abzora vadinat Issikraustau...
QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 13:42)
Ir dar visos sako kad as manjake del SB prekinimosi .Taip kai cia pavadinti? Supratau, susimoket pries mane ir demaskavot ir del SB tyciojates ir pliurpa bei abzora vadinat Issikraustau...
nesityčiojam dėl SB Gi pirmą vietą paėmei