Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

QUOTE(Arminux @ 2008 07 03, 09:40)
Dabar jau tikrai gailiuosi, kad nedalyvavau doh.gif  doh.gif
Bet balsuoti tikriausiai galiu??? ax.gif

Padarysiu aš savo darbelį "asmenybė", ir parodysiu čia atskirai....... smile.gif
Jaučiu būtinybę prisistatyti..... 4u.gif

tikrai balsuot gali mirksiukas.gif aš praeitame konkursėlyje nedalyvavau, bet balsavau 4u.gif
tikrai labai būtų įdomu susipažinti, tad jei ką sumeitrausi - labai lauksim pasirodymo mirksiukas.gif
Atsakyti
Man taip kniedi kieno koks dabas ...
Ypač vienas g.gif

Dėl manęs, galit balsuot visos prijaučiančios scrapui irnesakyk.gif

Atsakyti
Dėl manęs irgi galit balsuot visos.
Arminux, jei padarysi darbelį būtinai pasirodyk. smile.gif
Atsakyti
VISOMS girdint ir matant pasižadu padaryti per savaitgalį ir pasirodyti......... smile.gif
Vat kokius pažadus rimtus duodu, čia aš rimtai, rimtų rimčiausiai....... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 07 03, 10:24)
VISOMS girdint ir matant pasižadu padaryti per savaitgalį ir pasirodyti......... smile.gif
Vat kokius pažadus rimtus duodu, čia aš rimtai, rimtų rimčiausiai....... rolleyes.gif

savaitgalį geriau ilsėkis ir leisk gerai laiką mirksiukas.gif mes palauksim 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės pleputės 4u.gif Na vat, ir aš jau prabalsavau...jau taip sunku buvo...bet tiesiog stengiausi pagal intuaciją...nes logiškai išmąstyt jau nebesigavo lotuliukas.gif

Dar klausimukas: o jums nestringa scrapmanijos blogas? Aš kai tik bandau pasididint nuotraukas, tai mano kompas ir pakimba unsure.gif Ir Exploreris nulūžta doh.gif Gal čia problema naršyklėje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 03 liepos 2008 - 10:09
QUOTE(justess22 @ 2008 07 03, 10:54)

Dar klausimukas: o jums nestringa scrapmanijos blogas? Aš kai tik bandau pasididint nuotraukas, tai namo kompas ir pakimba unsure.gif

Man irgi tas pats. Galvojau, kad čia mano kompas grybauja g.gif
Atsakyti
man tai tik viena nuotrauka pastringa visada g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 02, 23:24)
Va dar ką sugalvojau - gal kai atidarinėsim naujus namučius, ar būtų galima kaip pavyzdžius į temelę įdėti darbelius iš konkurso? ax.gif
thumbup.gif mintis, as uz
QUOTE(Miglota @ 2008 07 03, 00:10)
doh.gif  reikejo meeta po konkurso daryt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  istiesu tai man jau visiskai nebesvarbu ar liksiu atpazinta ar ne.. dabar idomu kieno kuris darbelis, norisi pasiziureti kas kaip tobuleja  smile.gif
aha, kaip sisipazysti su zmonemis, pasidaro sunku buti nesaliskai blush2.gif
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 03, 07:43)
Tiesa, turiu pasiūlymą bigsmile.gif Nusipirkau tokių didelių medalių rubon-u kurie turi užrašymą [/B]"ScrapAholic", ir....norėčiau skanuoti ir su kiekvienos temos pradžia įkelti lyg mūsų temos emblemą. Po emblema galima sudaryti tokį top 10 plepučių sąrašiuką kaip justess padarė. Lyg minėjom kad įstojom į Scrap-Aholikių Anonimų Klubą, tai labai tiks biggrin.gif
kokia faina ideja thumbup.gif
Nors visą vakarą užtruko, surašiau visom komentarus, bet jokiem šunim aš jūsų nepasiūsiu biggrin.gif  4u.gif
aciukas, jau paskaiciau ir noriu padekoti uz patarimus,
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 03, 07:48)
Tikram klubui reikalinga emblema  drinks_cheers.gif
Vėliau dar ir himną sukursim.   alc.gif
nu tai gali pradeti kurti himna, manau sugebetum mirksiukas.gif
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 03, 08:00)
jos nauji stampukai ja isdave  tongue.gif
man tai ne stampukai isdave, o tas ilgas prisistatymas cia geraja prasme mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 03 liepos 2008 - 11:35
kiek laiko užtruks šįkart balsavimas? g.gif taip norisi sužinoti, kas už darbelių slepiasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 03, 12:38)
kiek laiko užtruks šįkart balsavimas?  g.gif taip norisi sužinoti, kas už darbelių slepiasi  4u.gif
nu jo ir as nekantrauju, laaaabai smalsu suzinoti kas ir kur,
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 03, 01:45)
radau savoo klaidą padarytą. Turiu atsiprašyti babyface, nes maniau, kad plepučių sąrašą sudarė justess22. Tai sorry, o sugalvota tikrai smagiai.  mirksiukas.gif

Nieko tokio mirksiukas.gif Tikrai nepykstu 4u.gif
QUOTE(Arminux @ 2008 07 03, 10:20)
Aš vakar persitvarkiau, susidėjau savo turtą........ir pagalvojau, kad per daug visokių gėlyčių turiu. Norėjau pasiūlyti ir jums....Nesvarbu - keistis į ką ar parduoti.......... ax.gif

Gal gali pafotografuoti savo gėlytes, nes man kaip tik jų trūksta ax.gif Norėčiau nusipirkti rolleyes.gif
Atsakyti