Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 03, 08:12)
off-topic: žiūriu dabar tokį dokumentinį apie dabartinį Černobilį

Daugelis mano klasiokų tėvų buvo išsiųsti ten likviduoti avarijos padarinius. sad.gif Labai savo sveikatą sugadino. sad.gif

QUOTE(irmulia @ 2008 07 03, 08:13)
Visoms po braškę  biggrin.gif

Ačiū! Irmulia, tu mus visad skaniai pamaitini. lotuliukas.gif

QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 08:15)
Na ir gerai, nedarom turgaus.

Darom. Gal sumest šmutkes į bendrą albumą Photobuckete? Ten kur Miglotos ir Linutuko darbeliai guli? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 07 03, 08:13)
Šito padaryti nebus įmanoma, todėl kad šis SM forumas ne pardavimų lenta  mirksiukas.gif  Kažką kita sugalvosim  mirksiukas.gif

bet juk dekupažo temoj yra "keičiamės ir parduodam servetėles" g.gif negi mes negalim irgi taip parašyti "keičiamės ir parduodam sb turtą" ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 03, 08:34)
bet juk dekupažo temoj yra "keičiamės ir parduodam servetėles"  g.gif negi mes negalim irgi taip parašyti "keičiamės ir parduodam sb turtą" ? ax.gif

Nu tai as vat apie tai ir norejau pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 03, 07:34)
bet juk dekupažo temoj yra "keičiamės ir parduodam servetėles"  g.gif negi mes negalim irgi taip parašyti "keičiamės ir parduodam sb turtą" ? ax.gif

Keistis mainytis galima, parduoti nelabai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 07 03, 08:50)
Keistis mainytis galima,  parduoti nelabai  mirksiukas.gif

na mes irgi galim keistis 4u.gif jau visos tiek prisirinkusios, kad darysim mainų turgų ax.gif
Atsakyti
Pavyzdžiui popieriaus
Atsakyti
Dėl SB priemonių mainų viskas ok thumbup.gif , tad, kas galite, sukurkite albumą mirksiukas.gif tokį bus galima įdėti į pradinį psl. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš vakar persitvarkiau, susidėjau savo turtą........ir pagalvojau, kad per daug visokių gėlyčių turiu. Norėjau pasiūlyti ir jums....Nesvarbu - keistis į ką ar parduoti.......... ax.gif
Labai pritarčiau tai idėjai smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arminux: 03 liepos 2008 - 08:20
Gerai, kai jūs turite kuo keistis smile.gif Aš tai laukiu siuntinukų. Tada jau kaip nors. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 07 03, 09:23)
Gerai, kai jūs turite kuo keistis  smile.gif Aš tai laukiu siuntinukų. Tada jau kaip nors.  rolleyes.gif

mes palauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai l. puiku. biggrin.gif
Atsakyti
Ką tik peržiūrėjau visų darbelius,
Nu tobulėjimas toks pat greitas, kaip ir čia plepėjimas, Labai visi patiko, jau pasijuto ir priemonių "TURĖJIMAS". Ir pasiuvinėjimas........Labai šilti, gržūs, orginalūs, ir SKIRTINGI.... smile.gif . Reiškia tas SCRAP virusas puola visus, kas tik pabando blink.gif
Dabar jau tikrai gailiuosi, kad nedalyvavau doh.gif doh.gif
Bet balsuoti tikriausiai galiu??? ax.gif

Padarysiu aš savo darbelį "asmenybė", ir parodysiu čia atskirai....... smile.gif
Jaučiu būtinybę prisistatyti..... 4u.gif
Atsakyti