Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

Aš iš karto supratau, kuris darbelis Lauramamos ax.gif

jos nauji stampukai ja isdave tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 03, 08:00)
jos nauji stampukai ja isdave  tongue.gif

Būtent. Jei nebūtų parodžiusi vokelių gal būtų sunkiau atsekti. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 07 03, 07:53)
Aš iš karto supratau, kuris darbelis Lauramamos  ax.gif Turiu paskyti, kad jis man  wub.gif Aišku, kiti tokie pat  wub.gif

g.gif kazin kaip as cia issidaviau?
O as iskart atspejau kuris yra Kristi13 darbelis isduoda ne kas kita, o sriftas, aisku kuris darbelis yra Remini supratau is karto.

P.S. o as dar siulau pagrindiniam puslapyje salia nuorodos i skanuota medziaga, padaryti nuoroda i nereikalingu lobynu ispardavima.
Atsakyti
prabalsavau karsta.gif
Scrapuke ačiū už gražius žodžius 4u.gif
mane tai visos iškart turbūt iššifravo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 08:04)
P.S. o as dar siulau pagrindiniam puslapyje salia nuorodos i skanuota medziaga, padaryti nuoroda i nereikalingu lobynu ispardavima.

O kur tas lobynas? bigsmile.gif

P.S. Scrap8, perskaičiau visus komentarus bloge - labai labai ačiū notworthy.gif
Atsakyti
Lauramama, o ar niekas dar neaišku dėl mūsų siuntinių? Savaitgaly atvažiuoja giminės iš užsienio, tai turbūt visą savaitgaly net neprisėsiu prie kompo. Nenoriu būti stabdžiu, jeigu kažkas išaiškės ir reikės susimokėti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 07 03, 08:06)
mane tai visos iškart turbūt iššifravo  blush2.gif

Buvo tikrai "sunku" tai padaryt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 07 03, 08:01)
Būtent. Jei nebūtų parodžiusi vokelių gal būtų sunkiau atsekti.  tongue.gif

Na pasimokiau, neatsiskleisiu taip iskart kita karta lotuliukas.gif O as del to konkurso net sapnavau kaip siunciu Scrap8 savo darbeli, o paskelbus darbelius, savojo nesurandu, tuo paciu gaunu elektronini Scrap8 laiska, kad is jos mano darbeli kazkas pavoge, mat mes siuntem pastu, o ne mail'ais, net prabudau doh.gif
Atsakyti
labanakt 4u.gif o jus SB himnus kūrkit;
off-topic: žiūriu dabar tokį dokumentinį apie dabartinį Černobilį -aplinkinę uždraustą gyventojam vietą. Palikta viskas žmonių: namai, mokyklos, knygos, lėlės...šmėklų miestas likęs...dabar gyvūnų valdomas blink.gif
Papildyta:
QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 00:09)
Na pasimokiau, neatsiskleisiu taip iskart kita karta  lotuliukas.gif O as del to konkurso net sapnavau kaip siunciu Scrap8 savo darbeli, o paskelbus darbelius, savojo nesurandu, tuo paciu gaunu elektronini Scrap8 laiska, kad is jos mano darbeli kazkas pavoge, mat mes siuntem pastu, o ne mail'ais, net prabudau  doh.gif

scrap-absistencija lotuliukas.gif biggrin.gif ...rimtai čia jau susirgai kad net SB košmarai sapnuojasi. Kadangi truputy supavydėjau del stampuku, gali prisisapnuoti kad įsibroviau i tavo namus ir pavogiau visus lotuliukas.gif ...bet tai tik sapnas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 03 liepos 2008 - 07:14
QUOTE(aasta @ 2008 07 03, 08:07)
Lauramama, o ar niekas dar neaišku dėl mūsų siuntinių? Savaitgaly atvažiuoja giminės iš užsienio, tai turbūt visą savaitgaly net neprisėsiu prie kompo. Nenoriu būti stabdžiu, jeigu kažkas išaiškės ir reikės susimokėti.  smile.gif

Dalis siuntos jau pas ja laukia kitos dalies, susvers ir tada pasakys kainas. Nebusi stabdziu, as pati rytoj isvaziuoju ir grisiu tik pirmadieni mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif , vaje kiek ankstyvų apačioje tupi biggrin.gif

Visoms po braškę biggrin.gif
user posted image

QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 07:04)

Šito padaryti nebus įmanoma, todėl kad šis SM forumas ne pardavimų lenta mirksiukas.gif Kažką kita sugalvosim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 03, 08:12)
scrap-absistencija lotuliukas.gif  biggrin.gif ...rimtai čia jau susirgai kad net SB košmarai sapnuojasi

As ne tai kad susirgau, as jau beviltiska doh.gif
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2008 07 03, 08:13)
Labas rytas  bigsmile.gif , vaje kiek ankstyvų apačioje tupi  biggrin.gif
Visoms po braškę  biggrin.gif

Šito padaryti nebus įmanoma, todėl kad šis SM forumas ne pardavimų lenta  mirksiukas.gif  Kažką kita sugalvosim  mirksiukas.gif

Kaip skanu. Na ir gerai, nedarom turgaus.
Einu dirbti, visoms geros dienos
Atsakyti