Labas rytas,
nuotaika tai tiesiog superinė. kai pažiūriu į darbelius, net saldu pasidaro. na net nesitikėjau tokio grožio. todėl iš tikrų jų labai sunku balsuoti. Scrapuke, ir aš l.noriu, kad į šuns dienas išdėtum
Labas rytas
vakar net nesugebėjau parašyti jau taip visų darbeliai užbūrė net kompas pakibo visos didelės šaunuolės
o vat mano darbelis labai jau paprastas na man dar mokytis ir mokytis iš jūsų
šiandien jau ramia galva atidžiai viską perskaitysiu, apžiūrėsiu ir prabalsuosiu na bet tikrai šį kart labai sunku rinktis
vakar net nesugebėjau parašyti jau taip visų darbeliai užbūrė net kompas pakibo visos didelės šaunuolės
o vat mano darbelis labai jau paprastas na man dar mokytis ir mokytis iš jūsų
šiandien jau ramia galva atidžiai viską perskaitysiu, apžiūrėsiu ir prabalsuosiu na bet tikrai šį kart labai sunku rinktis
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 03, 07:27)
Na ir tavo draugė pastabi. Tikrai sergam ir vaistų nuo šios ligos kaip ir nėra.
Jo, aš jai pasiūliau būt personalo atrankos psichologe. Nors vistiek neprisipažinau, kad mes visos sergam. Nes nenorėjau išgasdinti. Tegu tik užsikrečia mūsų virusu, o paskui jau bus per vėlu.
Visą naktelę numigt negalėjau, svrasčiau, kaip paskirstyti prizines vietas. O gal tikrai padarom dar vieną nominaciją? Panašiai kaip scrap8 kalbėjo - tam, kas darydamas konkursinį daugiausia kraujo išliejo? Pavadintume, pvz., Simpatijos prizas arba Prizas už sudėtingiausią techniką?...
Na komentarų jaučiu, kad visos laukiam, tad skrapuke po balsavimo visas išdėk į šuns dienas ir būsim labai patenkintos.
Scrapukė jau komentaruose po Asmenybės tema pakomentavo. Labai tau ačiū
SB yra nepagydoma liga...aš jau įsitikinus, bandau kovoti su tais apsipirkimais kaip -holikai kovoja su buteliu Tos kurios sparčiai apsiprekina ir persisiunčia supraskit kad niekados, NIEKADOS nebus užtektinai
Tiesa, turiu pasiūlymą Nusipirkau tokių didelių medalių rubon-u kurie turi užrašymą [/B]"ScrapAholic", ir....norėčiau skanuoti ir su kiekvienos temos pradžia įkelti lyg mūsų temos emblemą. Po emblema galima sudaryti tokį top 10 plepučių sąrašiuką kaip justess padarė. Lyg minėjom kad įstojom į Scrap-Aholikių Anonimų Klubą, tai labai tiks
Nors visą vakarą užtruko, surašiau visom komentarus, bet jokiem šunim aš jūsų nepasiūsiu
Tiesa, turiu pasiūlymą Nusipirkau tokių didelių medalių rubon-u kurie turi užrašymą [/B]"ScrapAholic", ir....norėčiau skanuoti ir su kiekvienos temos pradžia įkelti lyg mūsų temos emblemą. Po emblema galima sudaryti tokį top 10 plepučių sąrašiuką kaip justess padarė. Lyg minėjom kad įstojom į Scrap-Aholikių Anonimų Klubą, tai labai tiks
Nors visą vakarą užtruko, surašiau visom komentarus, bet jokiem šunim aš jūsų nepasiūsiu
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 03, 07:43)
Scrapuke, nuostabus pasiūlymas
Tikram klubui reikalinga emblema
Vėliau dar ir himną sukursim.
Vėliau dar ir himną sukursim.
Jau siandien is pat ryto sedausi prie kompo ieskoti tavo komentaru,neradau, tad vel keliauju ieskoti. NOrs zinau,kad ne i tema padariau, labai idomu ir apie kitas paskaityti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 07:49)
NOrs zinau,kad ne i tema padariau...
Tu, lauramamuk, taip nesakyk Tavo darbelis vėl konkurencingas.
Papildyta:
Tu, lauramamuk, taip nesakyk Tavo darbelis vėl konkurencingas.
Beje, ir remini taip pat
Na žodžiu, niekaip negaliu prabalsuot.
Vėliau dar ir himną sukursim. alc.gif
muzika, himnai ne mano talentas, bet , reiketu mum ir savo himno jei emblemą turėsim
Aš iš karto supratau, kuris darbelis Lauramamos Turiu paskyti, kad jis man Aišku, kiti tokie pat