Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

Labas rytas,
nuotaika tai tiesiog superinė. thumbup.gif kai pažiūriu į darbelius, net saldu pasidaro. na net nesitikėjau tokio grožio. todėl iš tikrų jų labai sunku balsuoti. Scrapuke, ir aš l.noriu, kad į šuns dienas išdėtum biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
vakar net nesugebėjau parašyti doh.gif jau taip visų darbeliai užbūrė wub.gif net kompas pakibo lotuliukas.gif visos didelės šaunuolės clap_1.gif
o vat mano darbelis labai jau paprastas verysad.gif na man dar mokytis ir mokytis iš jūsų ax.gif
šiandien jau ramia galva atidžiai viską perskaitysiu, apžiūrėsiu ir prabalsuosiu mirksiukas.gif na bet tikrai šį kart labai sunku rinktis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2008 07 03, 07:27)
Na ir tavo draugė pastabi. Tikrai sergam ir vaistų nuo šios ligos kaip ir nėra. lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Jo, aš jai pasiūliau būt personalo atrankos psichologe. Nors vistiek neprisipažinau, kad mes visos sergam. lotuliukas.gif Nes nenorėjau išgasdinti. Tegu tik užsikrečia mūsų virusu, o paskui jau bus per vėlu. hihihi.gif

Visą naktelę numigt negalėjau, svrasčiau, kaip paskirstyti prizines vietas. O gal tikrai padarom dar vieną nominaciją? blush2.gif Panašiai kaip scrap8 kalbėjo - tam, kas darydamas konkursinį daugiausia kraujo išliejo? bigsmile.gif Pavadintume, pvz., Simpatijos prizas arba Prizas už sudėtingiausią techniką?... blush2.gif
Atsakyti
Na komentarų jaučiu, kad visos laukiam, tad skrapuke po balsavimo visas išdėk į šuns dienas ir būsim labai patenkintos. lotuliukas.gif
Atsakyti
Scrapukė jau komentaruose po Asmenybės tema pakomentavo. Labai tau ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
SB yra nepagydoma liga...aš jau įsitikinus, bandau kovoti su tais apsipirkimais kaip -holikai kovoja su buteliu lotuliukas.gif Tos kurios sparčiai apsiprekina ir persisiunčia supraskit kad niekados, NIEKADOS nebus užtektinai

Tiesa, turiu pasiūlymą bigsmile.gif Nusipirkau tokių didelių medalių rubon-u kurie turi užrašymą [/B]"ScrapAholic", ir....norėčiau skanuoti ir su kiekvienos temos pradžia įkelti lyg mūsų temos emblemą. Po emblema galima sudaryti tokį top 10 plepučių sąrašiuką kaip justess padarė. Lyg minėjom kad įstojom į Scrap-Aholikių Anonimų Klubą, tai labai tiks biggrin.gif

Nors visą vakarą užtruko, surašiau visom komentarus, bet jokiem šunim aš jūsų nepasiūsiu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 03, 07:43)
[/color]

Tiesa, turiu pasiūlymą bigsmile.gif

Scrapuke, nuostabus pasiūlymas thumbup.gif
Atsakyti
Tikram klubui reikalinga emblema drinks_cheers.gif

Vėliau dar ir himną sukursim. alc.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 03 liepos 2008 - 06:49
Tiesa, turiu pasiūlymą bigsmile.gif Nusipirkau tokių didelių medalių rubon-u kurie turi užrašymą [/B]"ScrapAholic", ir....norėčiau skanuoti ir su kiekvienos temos pradžia įkelti lyg mūsų temos emblemą. Po emblema galima sudaryti tokį top 10 plepučių sąrašiuką kaip justess padarė. Lyg minėjom kad įstojom į Scrap-Aholikių Anonimų Klubą, tai labai tiks biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Nors visą vakarą užtruko, surašiau visom komentarus, bet jokiem šunim aš jūsų nepasiūsiu biggrin.gif  4u.gif

Jau siandien is pat ryto sedausi prie kompo ieskoti tavo komentaru,neradau, tad vel keliauju ieskoti. NOrs zinau,kad ne i tema padariau, labai idomu ir apie kitas paskaityti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 07 03, 07:49)
NOrs zinau,kad ne i tema padariau...

Tu, lauramamuk, taip nesakyk nono.gif Tavo darbelis vėl konkurencingas. thumb_yello.gif
Papildyta:
Tu, lauramamuk, taip nesakyk  nono.gif  Tavo darbelis vėl konkurencingas.  thumb_yello.gif

Beje, ir remini taip pat thumb_yello.gif

Na žodžiu, niekaip negaliu prabalsuot. ohmy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirafos sese: 03 liepos 2008 - 06:53
Vėliau dar ir himną sukursim. alc.gif

muzika, himnai ne mano talentas, bet drinks_cheers.gif , reiketu mum ir savo himno jei emblemą turėsim lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš iš karto supratau, kuris darbelis Lauramamos ax.gif Turiu paskyti, kad jis man wub.gif Aišku, kiti tokie pat wub.gif
Atsakyti