Na merginos, stebinate mane visom prasmės. Tiek daug darbelių ir, svarbiausia, labai jau sunku patikėti, kad juos darė dar nepatyrusios scrapininkės. Atrodo kaip profesionalių darbai. Man pirmame konkurse buvo visiškai lengva paskirstyti pirmas 3 vietas, tik dėl 4 ir 5 vietų abejojau. O šį kartą aš visiškai sutrikusi. Taip patinka visi darbeliai, VISI. Aš tiesiog negaliu nė vieno nuskriausti... Šį kartą man labai sunku balsuoti!!!
Va dar ką sugalvojau - gal kai atidarinėsim naujus namučius, ar būtų galima kaip pavyzdžius į temelę įdėti darbelius iš konkurso?
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 02, 23:24)
Va dar ką sugalvojau - gal kai atidarinėsim naujus namučius, ar būtų galima kaip pavyzdžius į temelę įdėti darbelius iš konkurso?
Puiki mintis
O aš noriu paprašyti, kai jau bus galima scrap8 ( tu gi kiap mūsų scrapamotė (čia iš krikštamotės taip gavosi )) prašau padaryk mano darbo pilną analizę. Aš jau pati kitom akim pažvelgus - pasimokiau pati iš savęs bei iš kitų konkursančių, tačiau man labai svarbu išgirsi tavo bei kitų scraperių nuomones. Na, tai čia į ateitį, o dabar dar kartą: SUPER DARBAI
truksta zodziu tai reiskiuosi kitaip fantastika, sitoks grozis, visos saunuoles, kad dirbot, smagu.. sitiek ideju, sitiek minciu.. labai visom aciu, kad dalyvavot, kad stengiates, mokotes ir mokot
sikart bandysiu balsuoti neperskaiciusi aprasymu ir as
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 02, 21:51)
o as tai dabar bandau spelioti katras darbelis kieno , 4 dar niekaip neissifravau , kitos merginos jau esate susektos
reikejo meeta po konkurso daryt istiesu tai man jau visiskai nebesvarbu ar liksiu atpazinta ar ne.. dabar idomu kieno kuris darbelis, norisi pasiziureti kas kaip tobuleja
Tai darykim meetą po konkurso!!!! Būtų labai smagu su visomis susipažinti.
Ir aš labai prašau scrap8 - po konkurso ir mane išdėk į šuns dienas. Tai yra ir aš prašau tavo analizės, kas blogai padaryta mano darbelyje. Ačiū
QUOTE(justess22 @ 2008 07 01, 20:20)
Jei nėra prieštaraujančių, tai gal pirmam poste galima bent SB keletą nuotraukėlių įkelt (kaip manai, irmulia ) Na, kad būtų aišku, apie ką mes čia šnekam ir kuo nepagydomai susirgom
Jau sukrauta
Merginos, ką tik peržiūrėjau konkursinius darbelius Scrap8 bloge: jūsų visų visų konkursiniai darbai tokie nuostabūs ir pažanga scrap'e (mano nuomone, kaip iš stebėtojo pozicijos) labai
Na, mane kankina nemiga, tai vaikštinėjus po šią ir kitas temas ir...radau savoo klaidą padarytą. Turiu atsiprašyti babyface, nes maniau, kad plepučių sąrašą sudarė justess22. Tai sorry, o sugalvota tikrai smagiai.
QUOTE(relija @ 2008 07 03, 00:45)
Na, mane kankina nemiga, tai vaikštinėjus po šią ir kitas temas ir...radau savoo klaidą padarytą. Turiu atsiprašyti babyface, nes maniau, kad plepučių sąrašą sudarė justess22. Tai sorry, o sugalvota tikrai smagiai.
kazkaip ir as nenoriu miegoti
Aš irgi nemiegu. Nors ėjau prieš valandą, bet draugė Skype mane prigavo. Aš jai apie konkursą papasakojau, darbelius parodžiau. Ji kai pamatė Scrap8 darbus, tai iš karto pasikeitė: "Jaučiu, tuoj ir mane užkrėsi".
aš noriu paprašyti, kai jau bus galima scrap8 ( tu gi kiap mūsų scrapamotė (čia iš krikštamotės taip gavosi lotuliukas.gif )) prašau padaryk mano darbo pilną analizę. Aš jau pati kitom akim pažvelgus - pasimokiau pati iš savęs bei iš kitų konkursančių, tačiau man labai svarbu išgirsi tavo bei kitų scraperių nuomones.
Ir aš labai prašau scrap8 - po konkurso ir mane išdėk į šuns dienas. biggrin.gif Tai yra ir aš prašau tavo analizės, kas blogai padaryta mano darbelyje. Ačiū 4u.gif
Tos kurios prasosi patarimu ar kritikos, joms maziausiai jos reikia
tu gi kiap mūsų scrapamotė
labai grieztai skamba tas zodis Einu dabar rasyt švelnią kritiką kad nepavirsčiau i -pamotę.
Ji kai pamatė Scrap8 darbus, tai iš karto pasikeitė: "Jaučiu, tuoj ir mane užkrėsi". lotuliukas.gif thumbup.gif
Wow! koks komplimentas
Labas rytas
Šviečiasi man, kad mums scrapabstinencija... Sėdim čia iki išnaktų, o po to dar ir iš pat ryto vėl čia sėdim.
Tikrai? Uf, palengvėjo... Mane taip apakino kitų asmenybių grožis....
Malonu, bet tai ne tik komplimentas. Nuo fakto niekur nepasislėpsi. Draugė rašo: "Man labai patiko Face artist" darbelis". Aš rašau: "O taip, bet jis konkurse nedalyvauja." Draugė: "KODĖL???" Aš: "Nes tai profės darbas". Draugė: "Tai matosi iš karto".
Bet kai kalba užėjo apie priemonių parsisiuntimą iš JAV, draugė taip atsargiai manęs paklausė: "Sakyk, o ar čia ne liga?" Greit mus demaskavo.
Šviečiasi man, kad mums scrapabstinencija... Sėdim čia iki išnaktų, o po to dar ir iš pat ryto vėl čia sėdim.
Tos kurios prasosi patarimu ar kritikos, joms maziausiai jos reikia
Tikrai? Uf, palengvėjo... Mane taip apakino kitų asmenybių grožis....
Wow! koks komplimentas
Malonu, bet tai ne tik komplimentas. Nuo fakto niekur nepasislėpsi. Draugė rašo: "Man labai patiko Face artist" darbelis". Aš rašau: "O taip, bet jis konkurse nedalyvauja." Draugė: "KODĖL???" Aš: "Nes tai profės darbas". Draugė: "Tai matosi iš karto".
Bet kai kalba užėjo apie priemonių parsisiuntimą iš JAV, draugė taip atsargiai manęs paklausė: "Sakyk, o ar čia ne liga?" Greit mus demaskavo.
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 03, 07:22)
Na ir tavo draugė pastabi. Tikrai sergam ir vaistų nuo šios ligos kaip ir nėra.