Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

Na merginos, stebinate mane visom prasmės. lotuliukas.gif Tiek daug darbelių ir, svarbiausia, labai jau sunku patikėti, kad juos darė dar nepatyrusios scrapininkės. blink.gif Atrodo kaip profesionalių darbai. wub.gif Man pirmame konkurse buvo visiškai lengva paskirstyti pirmas 3 vietas, tik dėl 4 ir 5 vietų abejojau. O šį kartą aš visiškai sutrikusi. Taip patinka visi darbeliai, VISI. blink.gif wub.gif Aš tiesiog negaliu nė vieno nuskriausti... Šį kartą man labai sunku balsuoti!!!

Va dar ką sugalvojau - gal kai atidarinėsim naujus namučius, ar būtų galima kaip pavyzdžius į temelę įdėti darbelius iš konkurso? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 02, 23:24)
Va dar ką sugalvojau - gal kai atidarinėsim naujus namučius, ar būtų galima kaip pavyzdžius į temelę įdėti darbelius iš konkurso? ax.gif

Puiki mintis clap.gif clap.gif clap.gif

O aš noriu paprašyti, kai jau bus galima scrap8 ( tu gi kiap mūsų scrapamotė (čia iš krikštamotės taip gavosi lotuliukas.gif )) prašau padaryk mano darbo pilną analizę. Aš jau pati kitom akim pažvelgus - pasimokiau pati iš savęs bei iš kitų konkursančių, tačiau man labai svarbu išgirsi tavo bei kitų scraperių nuomones. Na, tai čia į ateitį, o dabar dar kartą: SUPER DARBAI clap.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 02 liepos 2008 - 22:39
clap_1.gif notworthy.gif good.gif ploja.gif aciuks.gif

truksta zodziu tai reiskiuosi kitaip biggrin.gif fantastika, sitoks grozis, visos saunuoles, kad dirbot, smagu.. sitiek ideju, sitiek minciu.. labai visom aciu, kad dalyvavot, kad stengiates, mokotes ir mokot 4u.gif

sikart bandysiu balsuoti neperskaiciusi aprasymu ir as smile.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 02, 21:51)
o as tai dabar bandau spelioti katras darbelis kieno  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , 4 dar niekaip neissifravau lens.gif  , kitos merginos jau esate susektos  ax.gif

doh.gif reikejo meeta po konkurso daryt lotuliukas.gif lotuliukas.gif istiesu tai man jau visiskai nebesvarbu ar liksiu atpazinta ar ne.. dabar idomu kieno kuris darbelis, norisi pasiziureti kas kaip tobuleja smile.gif
Atsakyti
Tai darykim meetą po konkurso!!!! Būtų labai smagu su visomis susipažinti. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir aš labai prašau scrap8 - po konkurso ir mane išdėk į šuns dienas. biggrin.gif Tai yra ir aš prašau tavo analizės, kas blogai padaryta mano darbelyje. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 07 01, 20:20)
Jei nėra prieštaraujančių, tai gal pirmam poste galima bent SB keletą nuotraukėlių įkelt (kaip manai, irmulia mirksiukas.gif ) Na, kad būtų aišku, apie ką mes čia šnekam ir kuo nepagydomai susirgom blush2.gif

Jau sukrauta pioneer.gif

Merginos, ką tik peržiūrėjau konkursinius darbelius Scrap8 bloge: jūsų visų visų konkursiniai darbai tokie nuostabūs blink.gif wub.gif ir pažanga scrap'e (mano nuomone, kaip iš stebėtojo pozicijos) labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 02 liepos 2008 - 23:37
Na, mane kankina nemiga, tai vaikštinėjus po šią ir kitas temas ir...radau savoo klaidą padarytą. Turiu atsiprašyti babyface, nes maniau, kad plepučių sąrašą sudarė justess22. Tai sorry, o sugalvota tikrai smagiai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 03, 00:45)
Na, mane kankina nemiga, tai vaikštinėjus po šią ir kitas temas ir...radau savoo klaidą padarytą. Turiu atsiprašyti babyface, nes maniau, kad plepučių sąrašą sudarė justess22. Tai sorry, o sugalvota tikrai smagiai.  mirksiukas.gif

g.gif kazkaip ir as nenoriu miegoti
Atsakyti
Aš irgi nemiegu. blush2.gif Nors ėjau prieš valandą, bet draugė Skype mane prigavo. Aš jai apie konkursą papasakojau, darbelius parodžiau. Ji kai pamatė Scrap8 darbus, tai iš karto pasikeitė: "Jaučiu, tuoj ir mane užkrėsi". lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
aš noriu paprašyti, kai jau bus galima scrap8 ( tu gi kiap mūsų scrapamotė (čia iš krikštamotės taip gavosi lotuliukas.gif )) prašau padaryk mano darbo pilną analizę. Aš jau pati kitom akim pažvelgus - pasimokiau pati iš savęs bei iš kitų konkursančių, tačiau man labai svarbu išgirsi tavo bei kitų scraperių nuomones.

Ir aš labai prašau scrap8 - po konkurso ir mane išdėk į šuns dienas. biggrin.gif Tai yra ir aš prašau tavo analizės, kas blogai padaryta mano darbelyje. Ačiū 4u.gif

Tos kurios prasosi patarimu ar kritikos, joms maziausiai jos reikia hihihi.gif
tu gi kiap mūsų scrapamotė

lotuliukas.gif labai grieztai skamba tas zodis biggrin.gif Einu dabar rasyt švelnią kritiką kad nepavirsčiau i -pamotę.
Ji kai pamatė Scrap8 darbus, tai iš karto pasikeitė: "Jaučiu, tuoj ir mane užkrėsi". lotuliukas.gif thumbup.gif

Wow! koks komplimentas

aciuks.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Šviečiasi man, kad mums scrapabstinencija... hihihi.gif Sėdim čia iki išnaktų, o po to dar ir iš pat ryto vėl čia sėdim. lotuliukas.gif

Tos kurios prasosi patarimu ar kritikos, joms maziausiai jos reikia  hihihi.gif

Tikrai? blink.gif Uf, palengvėjo... blush2.gif Mane taip apakino kitų asmenybių grožis....
karsta.gif wub.gif

Wow! koks komplimentas  aciuks.gif

Malonu, bet tai ne tik komplimentas. Nuo fakto niekur nepasislėpsi. hihihi.gif Draugė rašo: "Man labai patiko Face artist" darbelis". Aš rašau: "O taip, bet jis konkurse nedalyvauja." Draugė: "KODĖL???" Aš: "Nes tai profės darbas". Draugė: "Tai matosi iš karto".

Bet kai kalba užėjo apie priemonių parsisiuntimą iš JAV, draugė taip atsargiai manęs paklausė: "Sakyk, o ar čia ne liga?" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Greit mus demaskavo. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafos sese @ 2008 07 03, 07:22)
Bet kai kalba užėjo apie priemonių parsisiuntimą iš JAV, draugė taip atsargiai manęs paklausė: "Sakyk, o ar čia ne liga?"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Greit mus demaskavo.  lotuliukas.gif

Na ir tavo draugė pastabi. Tikrai sergam ir vaistų nuo šios ligos kaip ir nėra. lotuliukas.gif
Atsakyti