Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

Aš irgi jau pabalsavau.... Kaip gera, kad spėjau padaryti darbelį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 02 liepos 2008 - 20:05
Apakau, koks grožis doh.gif merginos šaunuolės thumbup.gif tik prabalsuosiu rytoj nes dar net ne namie o noriu viską gerai apžiurėti ohmy.gif
Atsakyti
Ir per tas nemigas ir skubėjimus pamiršau parašyti justess22 didžiulį ačiū ir krūvą pagyrimų už 9 temą. Puiki mintis įdėti pirmame lape foto su darbais. O jau tas plepučių sąrašas lotuliukas.gif Manau, tik ką įvedei dar dvi naujas tradicijas. Šaunuolė. Čia tau 4u.gif
O lauramama sveikinu su first.gif vieta. Ir visai tu ne pirmoji pleputė, o patarėja, gelbėtoja, prekinimosi gydė ir dar daug kas mirksiukas.gif
Atsakyti
grožis darbeliu tai lieku nustebus su kiekvienu konkursu. wub.gif
Niekaip negaliu apsispresti tarp dvieju darbeliu: abu lygiai patinka bet del kitu priezaščių. Galbut pamiegosiu, pagalvosiu.
Atsakyti
as panasiai kaip ir Scrap8 negaliu tarp dvieju darbeliu apsispresti doh.gif , jau padariau pertraukele, bet nepadejo, tai dabar nezinau ar miegoti ir rytojbalsuoti, ar bandyti siandien apsispresti blink.gif
nulaaaabai sunku sprendima priimti ax.gif
Atsakyti
Prsipažinsiu, jau apsisprendžiau ir prabalsavau.
Mano pirmos vietos laimėtojai po konkurso oficialus prisipažinimas ir prašymas idėjos kopijos wub.gif

Tikrai tikrai labai gražūs darbai.
Buvau išėjus valandai pakvėpuot į mišką, kad batareikas perkraut ..
Bet nepadėjo, savo darbu esu begalo nusivylus verysad.gif

Atsakyti
Bet nepadėjo, savo darbu esu begalo nusivylus verysad.gif

aukščiau kelk galva didis.gif , man sis tavo darbelis graziausias is tavo darytu, ir net mano megiamiausias spalvas panaudojai smile.gif
Atsakyti
o as tai dabar bandau spelioti katras darbelis kieno lotuliukas.gif lotuliukas.gif , 4 dar niekaip neissifravau lens.gif , kitos merginos jau esate susektos ax.gif

apsisprendziau .... balsuosiu rytoj sviezia galva blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 02, 22:34)
Tikrai tikrai labai gražūs darbai.
Buvau išėjus valandai pakvėpuot į mišką, kad batareikas perkraut ..
Bet nepadėjo, savo darbu esu begalo nusivylus  verysad.gif

As irgi labai nusivylusi savo darbo. Todel ir tyliu ausis suglaudusi. Zinau tik triju darbu autorius. Kazkaip uzsimaskavusios, bet nelabai as ir stengiausi gilintis kieno kuris, jau prabalsavau, man kazkaip buvo visai lengva paskirstyti.
Atsakyti
As prabalsuosiu rytoj 4u.gif Jei ir rytoj svies taip kaip sviecia makaulej dabar, reiskias mano dusia bus rami tongue.gif
Atsakyti
Darbu grozis bigsmile.gif bet pasuoju balsavime,kol pati nepadarysiu darbo - jokiu balsavimu uz kitus. bet labai jau idomu katra pirma vieta paims.Saunuoles-darbstuoles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 07 02, 23:06)
Darbu grozis bigsmile.gif bet pasuoju balsavime,kol pati nepadarysiu darbo - jokiu balsavimu uz kitus. bet labai jau idomu katra pirma vieta paims.Saunuoles-darbstuoles 4u.gif
nu baig tu, taigi kas cia tokio, balsuok mirksiukas.gif o be to nesigink, esi darius mirksiukas.gif (vis dar neatsekiau blush2.gif daug plepu neturiu kada)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 02 liepos 2008 - 22:22