Aš irgi jau pabalsavau.... Kaip gera, kad spėjau padaryti darbelį...
Apakau, koks grožis merginos šaunuolės tik prabalsuosiu rytoj nes dar net ne namie o noriu viską gerai apžiurėti
Ir per tas nemigas ir skubėjimus pamiršau parašyti justess22 didžiulį ačiū ir krūvą pagyrimų už 9 temą. Puiki mintis įdėti pirmame lape foto su darbais. O jau tas plepučių sąrašas Manau, tik ką įvedei dar dvi naujas tradicijas. Šaunuolė. Čia tau
O lauramama sveikinu su vieta. Ir visai tu ne pirmoji pleputė, o patarėja, gelbėtoja, prekinimosi gydė ir dar daug kas
O lauramama sveikinu su vieta. Ir visai tu ne pirmoji pleputė, o patarėja, gelbėtoja, prekinimosi gydė ir dar daug kas
grožis darbeliu tai lieku nustebus su kiekvienu konkursu.
Niekaip negaliu apsispresti tarp dvieju darbeliu: abu lygiai patinka bet del kitu priezaščių. Galbut pamiegosiu, pagalvosiu.
Niekaip negaliu apsispresti tarp dvieju darbeliu: abu lygiai patinka bet del kitu priezaščių. Galbut pamiegosiu, pagalvosiu.
as panasiai kaip ir Scrap8 negaliu tarp dvieju darbeliu apsispresti , jau padariau pertraukele, bet nepadejo, tai dabar nezinau ar miegoti ir rytojbalsuoti, ar bandyti siandien apsispresti
nulaaaabai sunku sprendima priimti
nulaaaabai sunku sprendima priimti
Prsipažinsiu, jau apsisprendžiau ir prabalsavau.
Mano pirmos vietos laimėtojai po konkurso oficialus prisipažinimas ir prašymas idėjos kopijos
Tikrai tikrai labai gražūs darbai.
Buvau išėjus valandai pakvėpuot į mišką, kad batareikas perkraut ..
Bet nepadėjo, savo darbu esu begalo nusivylus
Mano pirmos vietos laimėtojai po konkurso oficialus prisipažinimas ir prašymas idėjos kopijos
Bet nepadėjo, savo darbu esu begalo nusivylus verysad.gif
aukščiau kelk galva , man sis tavo darbelis graziausias is tavo darytu, ir net mano megiamiausias spalvas panaudojai
o as tai dabar bandau spelioti katras darbelis kieno , 4 dar niekaip neissifravau , kitos merginos jau esate susektos
apsisprendziau .... balsuosiu rytoj sviezia galva
apsisprendziau .... balsuosiu rytoj sviezia galva
QUOTE(Sanrita @ 2008 07 02, 22:34)
As irgi labai nusivylusi savo darbo. Todel ir tyliu ausis suglaudusi. Zinau tik triju darbu autorius. Kazkaip uzsimaskavusios, bet nelabai as ir stengiausi gilintis kieno kuris, jau prabalsavau, man kazkaip buvo visai lengva paskirstyti.
As prabalsuosiu rytoj Jei ir rytoj svies taip kaip sviecia makaulej dabar, reiskias mano dusia bus rami
Darbu grozis bet pasuoju balsavime,kol pati nepadarysiu darbo - jokiu balsavimu uz kitus. bet labai jau idomu katra pirma vieta paims.Saunuoles-darbstuoles
QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 07 02, 23:06)
Darbu grozis bet pasuoju balsavime,kol pati nepadarysiu darbo - jokiu balsavimu uz kitus. bet labai jau idomu katra pirma vieta paims.Saunuoles-darbstuoles
nu baig tu, taigi kas cia tokio, balsuok o be to nesigink, esi darius (vis dar neatsekiau daug plepu neturiu kada)