Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 9 tema

QUOTE(babyface @ 2008 07 02, 11:25)
O kam reikia siusti savo balsavima? smile.gif Lauramama'i i az?  smile.gif As jau susirasiau uz ka balsuoju  thumbup.gif Bet darbeliai tai super  thumbup.gif

siuskit man, ar meil'u ar per "Kontaktai"
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 07 02, 20:38)
siuskit man, ar meil'u ar per "Kontaktai"

OK, tuoj atsiusiu tau i az smile.gif
Tiesiog pagal taisykles tai buvo parasyta: "Įvertinimus siunčiame konkurso temos skelbėjai elektroniniu paštu". Tai ir pagalvojau, kad kadangi lauramama yra temos skelbeja, kad jai ir reikia siusti rezultatus smile.gif Manau reiktu ta punkta pataisyti wink.gif
Atsakyti
O tikrai, kam siųsti balsavimus?
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 02, 19:56)
O tikrai, kam siųsti balsavimus?
apakai ar ka zuvele lotuliukas.gif lotuliukas.gif scrap8 siunciam per kontaktus (bloge) arba e-male mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 02 liepos 2008 - 19:03
Merginos, nesiuntinėkite Scrap8 per až , jei ji parašė, kad siųsti meilu blush2.gif Jei parašyta meilu, tai siųskite meilu, nes kai susiunčia informaciją per visus įmanomas galus, tai labai apsunkina jos tvarkymą. O jei visa informacija siunčiama paštu, tai bent jau žinai, kad nereikia nervuotis ir bandyti prisiminti, kur dar kas nors galėjo ką nors parašyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eMAr: 02 liepos 2008 - 19:02
Jau supratau
Atsakyti
...be komentaru...darbai tiesiog super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ...balsuoti bus sunku..jus merginos saul=nuoles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O man vienas darbas taip patiko.... Dabar tikrai lauksiu konkurso pabaigos, kad galėčiau sužinoti, kurios gi jis yra mirksiukas.gif

Klausykit, o aš tiesiog "prarijau "visus tekstus ir fotkes, ir jau noriu balsuoti. Ar galiu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 07 02, 19:18)
O man vienas darbas taip patiko.... Dabar tikrai lauksiu konkurso pabaigos, kad galėčiau sužinoti, kurios gi jis yra mirksiukas.gif

Klausykit, o aš tiesiog "prarijau "visus tekstus ir fotkes, ir jau noriu balsuoti. Ar galiu? biggrin.gif

neparašyta, kad negalima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 07 02, 21:01)
Merginos, nesiuntinėkite Scrap8 per až , jei ji parašė, kad siųsti meilu blush2.gif Jei parašyta meilu, tai siųskite meilu, nes kai susiunčia informaciją per visus įmanomas galus, tai labai apsunkina jos tvarkymą. O jei visa informacija siunčiama paštu, tai bent jau žinai, kad nereikia nervuotis ir bandyti prisiminti, kur dar kas nors galėjo ką nors parašyti.

O as jai jau issiunciau i az? blush2.gif Ups blush2.gif Tikiuosi nieko tokio blush2.gif Kita karteli jau zinosiu, kad nesiusti i az smile.gif
Scrap8, kad nesimaisyti su az balsavimais, as tau atsiunciau pakartotinius balsavimus (tuos pacius kaip ir i az) per kontaktus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 02 liepos 2008 - 19:38
Nu darbelių gražumas thumbup.gif
Turime stipriai tobulėjančių scraperių g.gif
Vienas patiko labai labai. Keturi patiko labai. Visi kiti labai mieli ...
Du iš jų žinau kieno blush2.gif

Einu dar pasidairysiu g.gif
Atsakyti
As jau pabalsavau...labai labai norejau:)..2 darbai labai patiko..sunku nuspresti buvo kuris vertas 5 kuris 4. Visi darbai super...visos kaip sutarusios ne tik scrapino bet ir siuvo:)
Atsakyti