Man labai gražūs rankų darbo, o ypač siūti, drabužėliai, domiuosi jais, bet sakykit mielosios, kurios užsiiminėjat tuo: čia visi drabužėliai tinkantys vasarą, o mes žadam krikštyt rugsėjo pabaigoje, tai vaikas su tokiais jau tikrai gali sušalt. Gal kas siūnate turit kokių idėjų? Labai gražus Naktibaldos siūtas drabužėlis ir ta ilga skraistė
QUOTE(klastune @ 2008 08 11, 12:45)
Man labai gražūs rankų darbo, o ypač siūti, drabužėliai, domiuosi jais, bet sakykit mielosios, kurios užsiiminėjat tuo: čia visi drabužėliai tinkantys vasarą, o mes žadam krikštyt rugsėjo pabaigoje, tai vaikas su tokiais jau tikrai gali sušalt. Gal kas siūnate turit kokių idėjų? Labai gražus Naktibaldos siūtas drabužėlis ir ta ilga skraistė
ačiū , fainai kad patiko mano rūbelis , kodėl sakot kad rugsėjį jau būtų šalta , juk rūbas ilgomis rankovėmis juk dar ne žiema , o be to galima dėti pašiltinimą jei galvojat kad sušaltų, nekalbant apie švarkelį arba skraistę šiltesnę , manau variantų lobynas neišenkantis
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 12, 15:55)
ačiū , fainai kad patiko mano rūbelis , kodėl sakot kad rugsėjį jau būtų šalta , juk rūbas ilgomis rankovėmis juk dar ne žiema , o be to galima dėti pašiltinimą jei galvojat kad sušaltų, nekalbant apie švarkelį arba skraistę šiltesnę , manau variantų lobynas neišenkantis
Visiškai sutinku su Naktibalda Aš tai turbūt siūlyčiau šiltesnę skraistę, nes siuvau rūbelius su medvilniniu pašiltinimu vienam pipiriukui kalėdom, tai bažnyčioje jam nereikėjo jokio megztuko, paltuko ar švarkelio . O čia dar tik rugsėjo mėnuo, juk neturėtų būti labai šaltai. O jei ką , tai geriau pavilti šiltesnę maikutę ilgom rankovytėm ir nepamiršti šiltesnės skraistės
QUOTE(Naktibalda @ 2008 08 12, 15:55)
QUOTE(jjuurrggaa @ 2008 08 12, 16:01)
Visiškai sutinku su Naktibalda Aš tai turbūt siūlyčiau šiltesnę skraistę, nes siuvau rūbelius su medvilniniu pašiltinimu vienam pipiriukui kalėdom, tai bažnyčioje jam nereikėjo jokio megztuko, paltuko ar švarkelio . O čia dar tik rugsėjo mėnuo, juk neturėtų būti labai šaltai. O jei ką , tai geriau pavilti šiltesnę maikutę ilgom rankovytėm ir nepamiršti šiltesnės skraistės
Ačiū merginos už paaiškinimus
na stai mano suneniukas savo sventes diena, kaip ir zadejau
QUOTE(dovyda @ 2008 08 14, 10:25)
nu grozis nerealus labai grazu
QUOTE(dovyda @ 2008 08 14, 09:25)
vajeeee , kokio gražumo skraistė
QUOTE(jjuurrggaa @ 2008 07 03, 15:13)
Sveikos, mamytės, įkeliu dar porą mano kurtų ir siūtų modeliukų, kad būtų kur akytes paganyti
Sveikos mamytes nugis apakau nuo grozio kokios jus auksarankes zaviuosi visomis
Ziema zadu ir savaja pipire krikstyti ir vat uzsukau pas jus ,tik vat dauguma suknuciu pas jus vasarines,o ka daryt zieminukams krikstukams? Gal kokiu ideju turit?
jjuurrggaa nu sitas darbelis,tai superinis pirmam lape ir taip mums su drauge ir didziaja dukra krito i aki,kad negaliu atsiziureti saunuole-rankas turi geras.
QUOTE(*zuikulis* @ 2008 08 14, 11:49)
nu grozis nerealus labai grazu
aciu mergaites tai jums visoms davusioms ideju ACIU
Papildyta:
QUOTE(jjuurrggaa @ 2008 08 14, 13:49)
vajeeee , kokio gražumo skraistė
QUOTE(dovyda @ 2008 08 14, 22:42)
žinok super, labai gražiai išvystei idėją 10 ballų
labai daili mergyte ir suknyte