Pasirodom ir mes
ACIU jjuurrggaa
*panteRa* Ladai grazu
Skraistė
Man labai patinka plonai nerta, plonais siuliukais super .
Kur jus uzsakot tokius grozius,jau ne viena maciau ,kaip sakau Is Juozo Statkeviciaus kolekcijos
Kur jus uzsakot tokius grozius,jau ne viena maciau ,kaip sakau Is Juozo Statkeviciaus kolekcijos
QUOTE(Demi @ 2008 07 31, 13:33)
juk čia mano pačios darbas
Sveikos, mamytės
Ką galėtumėt patarti krikštynoms mažam berniukui (3-4men). Mergytėms tiek visokio grožio daug, o berniukams kažkaip sunkiau... Gal galit ką nors pasiūlyti?
Ką galėtumėt patarti krikštynoms mažam berniukui (3-4men). Mergytėms tiek visokio grožio daug, o berniukams kažkaip sunkiau... Gal galit ką nors pasiūlyti?
QUOTE(Ievuzele @ 2008 08 03, 19:19)
Sveikos, mamytės
sveikute kai kudikelis toks maziukas, manau, labai patogu ir dailu suknele-vokelis
va parinkau tau nuotraukyciu, paprasta ilga suknele, apacioje susiuta puosti gali kaip fantazija leidzia.
pasirodom ir mes po savo sventes kostiumelis is vertbaudet tik svarko tai net neuzsidejom nes buvo ziaaaurei karsta, bet ir taip mano meskiukas atrode labai sauniai
QUOTE(Naktibalda @ 2008 07 27, 17:00)
nu pasaka tikras angeliukas
Mano sūnelis