Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto drabužėlių modeliukai IIdalis

QUOTE(Naktibalda @ 2008 07 11, 00:58)
dėl skraistės pasakysiu kiek žinau aš pati, ji yra pagrindinis krikšto rūbas, ji yra reiklainga vienu momentu atrodo kaip vandenį pila vaikiukui ant galvos  smile.gif , ir viskas, jei neturi pats rūbo dažnai kunigėliai turi savo, vis tiek tuo momentu yra dedama balta skraistė ,

Na taip, mano dukra pries 9 metus krikstijom, tai neturejom skraistes ir kunigas savo pridejo krikstijant - cia kaip simbolis ir tiek... Kiti savo turi, tai kunigui nereikia galvos sukti ir duoti, kiti nori kaip simboli pasilikti prisiminimui kartu su zvake ir kitais rekvizitais... Cia dar ir nuo baznycios priklauso ir nuo kunigo kuris krikstija (geriausias kur zadate krikstyti ir pasiklauskit, nebus jokiu nesusipratimu) ax.gif
Atsakyti
Pacituosiu Multti krik6to rubeliu temoje paskelpta zinute:

Krikštas (gr. βαπτιζω – „panardinimas,panirimas po vandeniu“) – apvalymo vandeniu apeigos, kurios atliekamos daugelyje religijų, tarp jų ir krikščionybėje. Judaizme šios apeigos vadinamos Tevilah.

Katalikybėje krikštas yra vienas iš septynių sakramentų ir simbolizuoja nuodėmių atleidimą ir susiliejimą su Kristumi – šiomis apeigomis priimant krikščioniškąjį tikėjimą. Paprastai tai įvyksta pirmaisiais žmogaus gyvenimo metais. Krikšto metu duodamas vardas. Kadangi dažniausiai žmogus dar nesąmoningas arba mažai ką supranta, jam apsikrikštyti padeda paskirti krikštatėviai. Krikšto sakramentą teigia kunigas arba vienuolis.

Krikšto metu atliekami ritualai ir naudojami daiktai turi simbolinę reikšmę. Krikšto ženklai:

Vanduo (nuplauna nuodėmę ir teikia gyvybę).
Aliejus (sustiprina).
Baltas krikšto drabužis, skraistė (tyrumas).
Žvakė (Kristaus šviesa).
Krikštas - pirmas iš septynių sakramentų, kurį priima kiekvienas krikščionis tam, kad atsikratytų gimtosios nuodėmės.
Atsakyti
kazkaipmegaitems taigalima visokiu prigalvoti tu rubeliu, o berniukam sunkus atvejis.
as pati tai parrsisiunciau baltas linines kelnytes ir baltus lino marskinukus berniukui. Uzdesiu skraiste ir bus liuks smile.gif tik dar nepasirenku is ko cia man ta skraiste padarysti
Atsakyti
drabuzeliai tai drabuzeliais, bet pasakykit kur rasti baltus batukus ar basutes unsure.gif nu niekur nerandu doh.gif labai brangiu nesinori nes vistiek praktiskai vienam kartui
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 07 12, 00:40)
drabuzeliai tai drabuzeliais, bet pasakykit kur rasti baltus batukus ar basutes unsure.gif nu niekur nerandu doh.gif labai brangiu nesinori nes vistiek praktiskai vienam kartui

Manau daugumai mamu cia tikra misle lotuliukas.gif
Atsakyti
pasiuvau savo krikšto dukrytei pasipuošti per mano mažulio krikštynas ax.gif , bet tokią idėją galima pritaikyti ir krikšto rūbams, keičiant spalvas ir modeliuką ir t.t fantazija beveik neribojama thumbup.gif
suknytė
user posted image
priekaklis
user posted image
Atsakyti
user posted image
o as toki pakabuti savo mergaitei padariau per brolio krikstynas pasipuosti
Atsakyti
Na super grožiai wub.gif , šaunuolės, kurios taip sugeba puošti savo vaikučius thumbup.gif
Atsakyti
gal kas gali parat kur rasti nusipirkt berniukui baltus ar bent jau smelio spalvos bateliu,vakar apsukau daug parduotuviu,bet ten tik mergaitem tera g.gif nupirkau tamsiai melynus,bet man nepatinka.o mazasis nenorejo net islipt is ju lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes pirkom baltas basutes berniukui Kaune bazėse, pasirinkimas tikrai menkas, bet džiaugėmės kad nors kažką radom smile.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kodel kai kurie rubeliai berniukams zydri? Juk mergaitems turi buti su sia spalva g.gif
Atsakyti
QUOTE(mistikaa @ 2008 07 15, 13:40)
Nesuprantu, kodel kai kurie rubeliai berniukams zydri? Juk mergaitems turi buti su sia spalva g.gif

kas kaip nori tas taip puošia, kadangi išvengti tokių pastebėjimų, savo zuikiui dariau su aukso papuošimais tongue.gif , o šitoj vietoj pasisakysiu taip , mergaitei tai žydra gražu, o vat berniukui tai man sakykit kaip norit nesižiūri rožinė spalva mirksiukas.gif nors tu ką, ypač maniškis toks mažutis, smulkus ir dabar kartais pasako kokia graži mergytė tai jei apvaryčiau dar rožine spalva tai doh.gif
Atsakyti