Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto drabužėlių modeliukai IIdalis

savo dukrytems neriau stai tokias sukneles ax.gif
http://i230.photobuc...1718laiptai.jpg[/img]
Atsakyti
na, tikros princesytes wub.gif Ir skrybelytes turbut irgi nertos? O po suknutem turbut pasijonis detas, kad tokios pustos suknutes, ar as klistu?
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2008 07 08, 13:58)
na, tikros princesytes  wub.gif  Ir skrybelytes turbut irgi nertos? O po suknutem turbut pasijonis detas, kad tokios pustos suknutes, ar as klistu?

Taip skrybelytes irgi nertos. bet jas nunere kita mamyte, nes as jau nebetilpau i laika, tik pasipuosiau jas pati. po suknelemis dejau tiulio tvirto pasijonius, o apacia sukneliu truputi supurskiau "Luga", ir islyginau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE((Ericka) @ 2008 07 08, 14:03)
Taip skrybelytes irgi nertos. bet jas nunere kita mamyte, nes as jau nebetilpau i laika, tik pasipuosiau jas pati. po suknelemis dejau tiulio tvirto pasijonius, o apacia sukneliu truputi supurskiau "Luga", ir islyginau.  ax.gif

Aisku smile.gif. Na, labai grazu. Ir nuotraukyte taip meniskai padaryta smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano sūnelio rūbeliai ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
norėjau paklausti ar būtina prie krikšto rūbelių kepurė? mano mažosios tokie gražūs plaukučiai nesinori jų slėpti
Atsakyti
QUOTE(daiva.k @ 2008 07 09, 08:29)
norėjau paklausti ar būtina prie krikšto rūbelių kepurė? mano mažosios tokie gražūs plaukučiai nesinori jų slėpti

Man atrodo nebutina, galima gi ir koki kaspineli grazu arsiaip koki saguti, nebutina slepti grozio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva.k @ 2008 07 09, 08:29)

žinoma, kad ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar pvz noreciau kepurytes,bet nera pas mus visai jokio pasirinkimo doh.gif
Atsakyti
man labai labai grazu nerti krikstynu rubeliai ,jei kada turesiu dukryte butinai noresiu papuosti tokiais groziais,mergytes atrodo tikros princeses
Atsakyti
Sveikos,

oi kiek gražių drabužukių ir nuostabių modeliukų pamačiau wub.gif
Krikštijam ir mes savo 3-etę mergaičiukę, sakykit ar būtinai reikalinga skraistė, nes kiek žiūrėjau vienos su skraistėm, kitos be unsure.gif Pasimetus esu, nieko orginalaus prie suknės tinkančio nerandu, tai iš vis nenoriu jokios dėt, kažin ar nieko kunigas nesakys g.gif
Atsakyti
dėl skraistės pasakysiu kiek žinau aš pati, ji yra pagrindinis krikšto rūbas, ji yra reiklainga vienu momentu atrodo kaip vandenį pila vaikiukui ant galvos smile.gif , ir viskas, jei neturi pats rūbo dažnai kunigėliai turi savo, vis tiek tuo momentu yra dedama balta skraistė ,
Atsakyti