QUOTE(koti @ 2008 09 16, 21:31)
Na as tai nenumezgu per 2dienas O kur laikas skalbimui ,lyginimui.Vien apdailai uztrunku visa diena Kad suknyte butu tikrai grazi man reikia kaip minimum savaites
Kuo krupsciau dirbi, tuo ilgiau uztrunki.... Jei dar gelyciu kokiu prinerti, prisiuti, jei dar ka pasiuvineti - taip tas laikas ir subega.... Savaite - dvi (bent jau as) uztrunku viska kol padarau
Sveikos mamytes
spalio pabaigoje planuojame krikstyti 2,5 metu berniuka. Pradejau sukti galva, ka cia su rubelais daryti...
Tokiu metu paprastai buna jau salta, ir baznycioje greiciausia turesime buti su paltais... Tai taip iseina, jog kriksto skraiste teks apgaubti ant striukytes... tai vaizdelis bus kaip klapciuko (buvau jau sugalvojus nerta arba megzta skraistele, bet kaip tokia ziuresisi ant striukes?... Ir is viso kokia skraiste gali ziuretis ant striukes???)
Gal galit kas duoti patarimu siuo klausimu...
Ir gal tarp musu auksarankiu mamyciu yra tokiu, kurios galetu mums ta skraistele realizuoti....
Labai lauksiu pasiulymu
spalio pabaigoje planuojame krikstyti 2,5 metu berniuka. Pradejau sukti galva, ka cia su rubelais daryti...
Tokiu metu paprastai buna jau salta, ir baznycioje greiciausia turesime buti su paltais... Tai taip iseina, jog kriksto skraiste teks apgaubti ant striukytes... tai vaizdelis bus kaip klapciuko (buvau jau sugalvojus nerta arba megzta skraistele, bet kaip tokia ziuresisi ant striukes?... Ir is viso kokia skraiste gali ziuretis ant striukes???)
Gal galit kas duoti patarimu siuo klausimu...
Ir gal tarp musu auksarankiu mamyciu yra tokiu, kurios galetu mums ta skraistele realizuoti....
Labai lauksiu pasiulymu
Norejau paklausti,gal kas turit pasiulymu,kaip aprengti 3 metu berniuka ? darom abieju vaiku krikstynas,kadangi dukrytei viena SM jau nuners suknyte,galvoju kas cia tiktu sunui...masciau apie nerta/megzta liemene,gal kuri turit pasiulymu ? parasykit i az,kiek laiko uztruktu ir kaina...mano sunui 3metai,bet ugio,kaip 5metu
dar modeliukas krikstynoms tik neturiu siuo metu kaspino po krutine iverti (ten kur skylutes matosi) ir manekene mano per maza jau
La Perla,labai grazu
La Perla super
La Perla suknyte
jjuurrggaa Labai grazu