QUOTE(sena pažįstama @ 2008 07 10, 11:42)
Kai matau, kad sunus stiklinem akim ziopso i kompa ir praejus valandai, prieinu, prisedu ir pradedu nuo to, kad ramiai klausiu-ar kas nutiko, suneli? Su draugais susibarei, mokykloj nepasiseke, ar skauda kas, ar ka, kad manes negirdi?
Is pradziu buna piktas bumbejimas-nieko man nera, viskas gerai ir t.t. Kadangi as ikyriai sedziu salia ir toliau visokias ligas vardyju( ), sunus neiskencia-nu gerai gerai, einam, padarysiu.
Is pradziu buna piktas bumbejimas-nieko man nera, viskas gerai ir t.t. Kadangi as ikyriai sedziu salia ir toliau visokias ligas vardyju( ), sunus neiskencia-nu gerai gerai, einam, padarysiu.
Tai va, tas jūsų padarymas per nustatyta laiką . Nė velnio jis nedaro, sėdite ir įkyriai zurziate ir netikiu, kad kaskart gražiuoju pradedate, šalia prisėdus "ratais varinėti" kalbas, kad pasiektumėte savo- kad jis padarytų kas prašoma. Todėl nereikia taip gražiai piešti- paparšau, pasakau ir daro.
Dėl kompiuterio manijos( ją turi mano sūnus) aš ir pati pradėjau gilintis į tuos žaidimus ir padedu jam kai kada juose,ir žinau kada kurioje žaidimo stadijoje gali sustoti, kurioje ne. Jei jau niekas nepadeda: nei gražios kalbos, nei prašymas paparsčiausiai atjungiu kompą, pasakau jei per tiek laiko neatsijungs ir nedarys ko reikia- kompo negaus nustatytą laiką.