QUOTE(Mariposa @ 2008 07 08, 21:54)
O kas kitaip su kitais vaikais? Ir kas konkreciai nesirisa? Rieduciais turbut nevazinejat?
Man budavo paauglystej baisiausia, kad as nepazistu savo tevu, kad jie niekad neissiduoda, neatsipalaiduoja nuo gyvenimo, jei supyksta tai tik isterikos forma, ne diskutuoja, o rekia, ne pykstasi kaip zmones o tyli, ne apsikabina, o telika ziuri. Ir visada vienai draugei pavydedavau jos mamos, nes ji tokia buvo.... nuosirdi, be kaukes, pasakodavo mums prie arbatos ir apie baimes, sielvarta, meile, skyrybas savo. Koki ispudi tai dare man paauglei...
kaip pagalvojau sunku atrinkt žodžius rašant kas kitaip su kitais vaikais. tiesiog aš nežinau ar tie kiti vaikai, kuriuos aš sutikau grįžo sutartu laiku pas tėvus, kol būna su mumis aš vidad paklausiu ar tėvai žino kur jie yra (pvz sūnau gimtadieniai ir .t.t.), kiti vaikai kažkodėl nepuola su manim ginčytis ir įtikinėti, kad balta yra juoda, kitų vaikų mokytojai man neskambiba ir neklausia ar dar lankys jie mokyklą.... matyt tos visos smulkmenos ir nuodija gyvenimą kartu
nesakau, kad esu tobulas žmogus, ir neklystu, mano vaikams tas yra pasakyta, kai reikia daryti sprendimus leidžiu rinktis ir vaikams, nezyziu ištisai, turiu pripoažinti, kad esu ūmaus būdo, bet tikrai ne kokias isterikė, nors po pastarųjų įvykių namuose daraus paranojiška. persidirbus savęs nepavadinčiau, tiesiog kartais noriu, viena pabūt.
tikrai negaliu tvirtint kad mano vaikas blogas, jis yra tikrai
, tą žino, tik užsispyręs tapti padugne. jam tūkstančius kartų sakiua, užsispirkt tapt kuo tik nori, tuo ir tapsi. kažkaip būčiau ramesnė, kad jo idealiai būtų ne iš duobių, o bent truputėlį virš žemės
P. S. važinėju riedučiais, lb smagu tik jau senokai tai bedariau, kompanijos nebeturiu
QUOTE(joviliukste @ 2008 07 08, 22:06)
o kas konkreciai jum nesirisa? anksciau paminejot , kad "pankas", gal jum toks jo stiliaus ir gyvenimo budas nepriimtinas?
tai kad nežinau, kas konkrečiai. rodos viskas vyksta normaliai, gyvenam, kalbam, apsibarams, susitaikom(su visiais privalomais atributais) ir staiga lyg perkūnas iš giedro dangaus kokia kvailystė, kuri sukrečia
atrodo žemė iš po kojų slysta,. o va tada ir imi knisti, kas ne taip, kas nutiko, kur, kada ...
QUOTE(Mariposa @ 2008 07 08, 22:11)
Joreta, su pankais viskas gerai
Dauguma isauga protingi zmones, o dar is Plunges
Bet tai jautri rusis, uztai ir tevams reikia daug kantrybes. Kuo domisi Jusu sunus? Ar zinot apie ka su draugais kalba?
kad jautri tai sutinku
, domisi muzika, subkultūromis ir valkatų gyvenimo būdu (labai atsiprašau jei ką nors įžeidžiau, bet į vatą vynioti nemoku ir nežinau kaip pavadinti žmones, kurie per gyvenimą eina tiesiogine prasme: dirba porą dienų, savaitę - paskui algą suvalgo klajoja ir vėl ieškos kokio uždarbio ir t. t.) poklabių su draugais nesiklausau, o prie manęs kalba ką ir įprastai kalba paaugliai
QUOTE(Lane @ 2008 07 09, 09:21)
Suauge zmones yra totalus kiaules (kurie nesupranta kodel ju vaikai TOKIE
). Pinigai yra, tas anas supirkta, ko dar is musu nori, atsıkabink
aš kiaulė ( iš avataro matyt), bet babkių maišo neturiu ir jomis nesidrabstau, papirkt nieko nesu bsndžius, nes ne mano stilius.