Įkraunama...
Įkraunama...

Išvarysiu sūnų paauglį iš namų

NV, džiaugiuosi už tave.
Einat teisingu keliu.
Tikėk, kad pastangos visada duoda rezultatus. Visada. smile.gif

Man tik vienas neaiškumas kilo. Sakei, kad Jūs su vyru jau mėnuo kaip be vaikų, jie išvykę. Bet gi vasaros atostogos tik birzelio 21 d. prasidėjo? Tai kaip vaikas dar per mokslo metus išvykęs buvo?
Atsakyti
QUOTE(Vynė @ 2008 07 02, 13:51)
Pasakysiu dar ir daugiau nesikišiu.
Parašei pirmą kartą tik tai kad vaikas blogas, o jūs viską jam davėt. Kuo toliau tuo daugiau lenda jūsų klaidų, ir tik jūsų, o ne vaiko. Praktiškai visas gyvenimas vaiko vien jūsų klaidos. Ne tik, kad palikai sūnų, bet dukrą išsivežei kartu, tuo jam skaudžiai tada dar tikrai mažam, parodydama, kad dukra tau reikšmingesnė, visai nesvarbu čia telefonu dainuojamos lopšinės, sesei vietos buvo, jam ne. tėtis irgi kaip suprantu nedalyvauja auklėjime, tu mėgsti paspygaut, impulsyvi, na tai ko tu nori, kad vaikas augtų nuostabus. Nenorėk, taip nebus. Buvo blogas, nutarei atiduoti į vaikų namus, vėl impulsyvumas, bet jis jau liko vaiko širdį.
Nežinau ką patarti, tam reikia ne vienos dienos, tam reikia metų didelio darbo, tik kažin ar pajėgsi turint galvoje, kad bus mažiukas, taigi dėmesio truks sūnui , tiesiog fiziškai nepajėgsi.

drinks_cheers.gif Skaitau ir kraupstu; iš pradžių galvojau, kad čia bus tik išgalvota istorija. Pati auginu 15m. sūnų ir tikrai žinau, koks didelis jis begalvotų esąs, jam tikrai reikia mamos ir tėčio apkabinimo, pasakymo kaip jį myli. Ypač dabar, kai jis "budamas tremtyje" (nubaustas už neaišku ką) sužino, kad mama laukiasi. O pasiaiškinimai, kad mes neturime laiko, nes daug dirbame, kad vaikams nieko netrūktų yra tik eilinis tėvų atsikalbinėjimas, kad nereikėtų bendrauti su vaikais.
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2008 07 08, 15:17)
NV, džiaugiuosi už tave.
Einat teisingu keliu. 
Tikėk, kad pastangos visada duoda rezultatus.  Visada. smile.gif

Man tik vienas neaiškumas kilo.  Sakei, kad Jūs su vyru jau mėnuo kaip be vaikų, jie išvykę.  Bet gi vasaros atostogos tik birzelio 21 d. prasidėjo?  Tai kaip vaikas dar per mokslo metus išvykęs buvo?

Pas jį mokykloj pamokos nuo 13 d. baigėsi. Dar ėjo pataisų ir susitvarkė per 3 darbo dienas, iškart ir išvažiavo į kaimą. Na tai mažiau nei mėnesis gaunasi, neesmė, mums šis laikas jau labai ilgas atrodo ir buvimas vieniems jau leido atsigauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujas.vardas @ 2008 07 08, 14:31)
Pas jį mokykloj pamokos nuo 13 d. baigėsi. Dar ėjo pataisų ir susitvarkė per 3 darbo dienas, iškart ir išvažiavo į kaimą. Na tai mažiau nei mėnesis gaunasi,  neesmė, mums šis laikas jau labai ilgas atrodo ir buvimas vieniems jau leido atsigauti  smile.gif

NV, labai džiugu dėl tavęs ir Tavo sūnaus!!! smile.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujas.vardas @ 2008 07 08, 15:31)
Pas jį mokykloj pamokos nuo 13 d. baigėsi. Dar ėjo pataisų ir susitvarkė per 3 darbo dienas, iškart ir išvažiavo į kaimą. Na tai mažiau nei mėnesis gaunasi,  neesmė, mums šis laikas jau labai ilgas atrodo ir buvimas vieniems jau leido atsigauti  smile.gif

manyciau, kad tiesiog pervargote ir jautrumas padidejes. viskas susitvarkys. linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 07 07, 21:32)
Bet paauglys turi namus, į kuriuos grįžta ax.gif

bet ne visada nori grįžti, dažniau noris pabėgti doh.gif

QUOTE(Molė @ 2008 07 08, 09:29)
bet su 14-čiu elgiatės kaip su kokiu didžiausiu nusikaltėliu. 

reikia pripažinti, nors tai ir skaudu, kad nusikaltimui įvykdyti metų visiškai pakanka verysad.gif pilna daug jaunesnių nusikaltėlių, todėl dėkokit kam tik norit, kad tarp jų nėra jūsų vaiko
Atsakyti
QUOTE(Naujas.vardas @ 2008 07 08, 14:55)
Prieš du metus viena mokytoja padavė policijai pareiškimą ant jo neva dėl mokytojos sumušimo. O patį sūnų tą vakarą šoke radau. Kai išsiaiškinau situaciją su juo ir jo klasiokais (viską įrašiau kaip parodymus į diktofoną), tai pasirodo, kad ta mokytoja pati išprovokavo tokią sūnaus reakciją temdama jį už suspausto kaklo į direktoriaus kabinetą už tai, kad jis atsisakė (kaip mokytoja reikalavo) valyti jos batą prieš visus klasiokus, nes jis, išdykaudamas, netyčia ant jo užmynė ir ištepė. Sūnus, tempiamas už kaklo, nebeiškentė skausmo ir pradėjo rankomis ir kojomis bandyti išsivaduoti iš "pedagogės". Taip atsirado mėlynė mokytojai ant kojos su kuria ji lakstė po medicinos teismines ekspertizes . Aš surinkau medžiagą ir pati pradėjau savo bylą prieš tą mokytoją. Paruošdavau sūnų visoms apklausoms. Jam buvo tikrai sunku (psichologinis spaudimas mokykloje), bet jis matė, kad šeima siena stojo už jį. Bylą mes laimėjom.

Pati isprovokavo... Nu jo, kas kur, kaltas lieka mokytojas drinks_cheers.gif
Isdykaudamas-kodel pateisinat savo vaiko toki elgesi per pamokas? g.gif
Tempiamas uz kaklo-tai cia jau taip vadinasi rankos ant sprando uzdejimas? O kaip ji kitaip nuvesti? Uz rankutes paemus? Tikiu, kad vaikas priesinosi, muistesi, dauzesi. Melynes liko ne ant vaiko, o mokytojos kuno. Jei as buciau ta mokytoja-bylos jus nelaimetumet.
Atsakyti
Jei mokytoja mano vaiką už sprando kažkur temptų-ji mokykloj nedirbtų.Ne tarybiniai laikai dabar,yra kitų poveikio priemonių.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2008 07 08, 17:56)
Pati isprovokavo... Nu jo, kas kur, kaltas lieka mokytojas drinks_cheers.gif
Isdykaudamas-kodel pateisinat savo vaiko toki elgesi per pamokas? g.gif
Tempiamas uz kaklo-tai cia jau taip vadinasi rankos ant sprando uzdejimas? O kaip ji kitaip nuvesti? Uz rankutes paemus? Tikiu, kad vaikas priesinosi, muistesi, dauzesi. Melynes liko ne ant vaiko, o mokytojos kuno. Jei as buciau ta mokytoja-bylos jus nelaimetumet.

Na jau mano vaiko mokykloje ne vienas vaikas uz sprando pas direktoriu neves. Tam esu AS. Vaikas yra tevu, o ne mokyklos. Mano manymu mokytoja per daug isijaute i vaidmeni. O isprovokuoti galima...
Man patinka Naujas vardas uz ambicinguma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 07 08, 17:05)
Man patinka Naujas vardas uz ambicinguma. 4u.gif

tada reikia pripažinti ir savo sūnaus ambicijas mirksiukas.gif genai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dileta @ 2008 07 08, 18:01)
Jei mokytoja mano vaiką už sprando kažkur temptų-ji mokykloj nedirbtų.Ne tarybiniai laikai dabar,yra kitų poveikio priemonių.

Pavyzdziui, kokiu?
Kada paskutini syki buvot mokykloj? Pamokoj? Kodel ivairus chuliganiukai, su kuriais nepajegus susitvarkyti tevai, TRUKDO MANO SUNUI mokytis? Kuo nusikalto MANO SUNUS, kad papuole i tokia klase, kur mokosi chuliganiukas?
Mano sunaus klasej turejom toki viena 'frukta" doh.gif Tevai nesusitvarke, psichologai buvo nepajegus, mokytoju nei gero, nei blogo zodzio negirdejo, direktorius buvo neautoritetas. O chuliagniukas siautejo tikra to zodzio prasme:tiek mano sunus grizdavo plytgaliu pramusta galva, tiek kitu vaikai buvo suspardyti, sudauzyti. Kai jis siautejo sitaip net PER PAMOKAS, mes, tevai, net patenkinti buvom, kad koks fizinio lavinimo mokytojas vyriskai papurtydavo ji. Aisku, tada chuliganiukas dramblio asarom skundesi tevam, kaip ji mokytojai skriaaaaauuudzia. Tevai, akis isdege, ne nukentejusiu vaiku atsiprasineti ejo, o teisybes ieskoti ir mokytoja lauk varyti gun_bandana.gif Tai viena laime, kad tas pamokas stebejo vaiku tevai keli, mate, kas darosi, o mokyklos valdzia pasitikejo ne vaiku parodymais, o suaugusiu. thumbup.gif Siaip ar taip-isgrudom ta vaiki is mokyklos i internata ir nejauciam jokio sazines grauzimo drinks_cheers.gif
O ar mokytojas geras pedagogas-reiktu klausti ne vieno vaiko, o daugumos. 4u.gif Mokytojas-toks pats zmogus. Tik turi dirbti su 30 vaiku vienu metu. O juk tevai su vienu nesusitvarko...
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2008 07 08, 18:05)
Na jau mano vaiko mokykloje ne vienas vaikas uz sprando pas direktoriu neves. Tam esu AS. Vaikas yra tevu, o ne mokyklos. Mano manymu mokytoja per daug isijaute i vaidmeni. O isprovokuoti galima...

Leisdami vaika i mokykla pasirasome sutarti kasmet. Jei esu nepatenkinta mokyklos darbu-keiciu mokykla, prievartos juk nera mokytis ten, kur "skriaudzia" vaika.
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2008 07 08, 18:08)
tada reikia pripažinti ir savo sūnaus ambicijas  mirksiukas.gif genai  4u.gif

o kas sake, kad nepripazista blink.gif
ne genai, o auklejimas ax.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 08 liepos 2008 - 17:41