Įkraunama...
Įkraunama...

(Ne)iškilminga santuokos ceremonija

Mes irgi pasirinkome neiskilminga santuoka.Visu pirma del baisaus Vilniaus metrikacijos ,,interjero''.Nu nera man ten iskilmingumo....
Visu antra - jei viskas bus gerai,jau busim pabuvoje Jamaikoj, ten ir vyks pagrindine ceremonija(ant vandenyno kranto, romantiskai...) Taip kad nesinorejo dvigubu ceremoniju.
Zmones renkasi,kokios nori ceremonijos...
Kiek zinau, per neiskilminga nesakoma priesaika, netgi ziedais nesikeiciama, tik pasirasoma, liudininkai pasiraso ir viskas, atiduoda santuokos liudijima.Dar nezinau,kaip rengsiuos, bet jauciu paprastute suknele ax.gif Tai trunka tik 5min.Ale,sakot pabrango? Mes mokejom 20lt.,reiskias spejom 4u.gif
Visom sekmes linkiu,kad ir ka bepasirinktumete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodidele @ 2008 07 04, 11:26)
Mes irgi pasirinkome neiskilminga santuoka.Visu pirma del baisaus Vilniaus metrikacijos ,,interjero''.Nu nera man ten iskilmingumo....
Visu antra  - jei viskas bus gerai,jau busim pabuvoje Jamaikoj, ten ir vyks pagrindine ceremonija(ant vandenyno kranto, romantiskai...) Taip kad nesinorejo dvigubu ceremoniju.
Zmones renkasi,kokios nori ceremonijos...
Kiek zinau, per neiskilminga nesakoma priesaika, netgi ziedais nesikeiciama, tik pasirasoma, liudininkai pasiraso ir viskas, atiduoda santuokos liudijima.Dar nezinau,kaip rengsiuos, bet jauciu paprastute suknele ax.gif Tai trunka tik 5min.Ale,sakot pabrango? Mes mokejom 20lt.,reiskias spejom 4u.gif
Visom sekmes linkiu,kad ir ka bepasirinktumete 4u.gif

Pabrango nuo liepos 1d.Dabar ir neiškilminga,ir iškilminga kainuoja 70Lt.Mes tai beveik 100Lt sumokėjom biggrin.gif ,nes buvom padavę į Vilniaus miesto zaksą už 20Lt.Ale nepatiko data-gan ilgai laukt.Pasiūlė kreiptis į rajoninį,ten yra datų pasirinkimas didesnis.Kol prisiruošėm,tai ir pabrango.Pavėlavom tik vieną dieną ir sumokėjom 70Lt smile.gif
Atsakyti
As tekejau ketvirtadieni, tai buvo pries 2 m. ir galiu pasakyti,kad Kauno rotusej kabinetukas labai jaukus, jautesi sventiska nuotaika, moteris,kuri mus tuoke, tikrai skleide ypatinga iskilminga nuotaika, ceremonija uztruko apie 10 min., skaite zodzius, keitemes ziedais, viskas kaip priklauso smile.gif As vilkejau balta suknele, tik ne ilga,jaunikis kostiuma, su mumis buvo liudininkai ir draugai.Pasirinkom ketvirtadieni, nes vestuves darem tokias kuklias, po ceremonijos, vaziavo i gamta pasifotkinti ( fotografo nebuvo), o vakare buvom uzsake sale, kur ir sventem iki ryto biggrin.gif
Atsakyti
o mes rinkomes neiskilminga,nes ta pacia diena ir suneli krikstysim,o be to baznycioj tuoktis negalim,nes mano vyrui tai antra santuoka,bet as jau turiu nuotakos suknele,mums tai bus svente,na ir kas kad rinkomes neiskilminga,o ir bus penktadieni thumbup.gif
Atsakyti
g.gif ale kada tais ziedais galvoju keistis? nes mums irgi sake - atsineskit. kazkaip nejauku net dabar. aisku, viskas labai nuo darbuotoju poziurio priklauso - cia jis gali paskubinti arba neskubant sventiskai.. as busiu vis tik balta suknute. trumpa balto lino. vyras su lininiu kostiumu. nedideles prasmatnybes, bet kad kazkaip taip jauku ir miela. nelabai isivaizduoju kaip vilniaus santuoku rumuose apskritai iskilminga gali buti. nejauku gi ten. na, o kas tuokiasi baznycioje tai wub.gif tik MB toks nekrikstas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryžuota @ 2008 07 08, 10:08)
g.gif  ale kada tais ziedais galvoju keistis? nes mums irgi sake - atsineskit. kazkaip nejauku net dabar. aisku, viskas labai nuo darbuotoju poziurio priklauso - cia jis gali paskubinti arba neskubant sventiskai.. as busiu vis tik balta suknute. trumpa balto lino. vyras su lininiu kostiumu. nedideles prasmatnybes, bet kad kazkaip taip jauku ir miela. nelabai isivaizduoju kaip vilniaus santuoku rumuose apskritai iskilminga gali buti. nejauku gi ten. na, o kas tuokiasi baznycioje tai  wub.gif  tik MB toks nekrikstas  lotuliukas.gif

tai jau pasakys kada tais žiedais keistis-nepergyvenk mirksiukas.gif
Atsakyti
na ka, as jau profe situo klausimu biggrin.gif is tikruju ta neiskilminga santuoka pakankamai komiska (ne turiniu, aisku, o forma) . vis tik ne iki galo aisku kas ir kaip. buvo mergaiciu su pustom suknelem ir veliumeliais, buvau as su linine trumpa suknelyte, buvo moteryciu su kelnem ir svarkeliu - vienzo, rengiasi kaip kas ismano. buvo zm su palydom, buvo tik su liudininkais. viskas vyksta mazuteliame skurdziame kabinetuke (vilniuje cia taip), pasiraso jaunieji, liudininkai. sako - jei svesit, grazios sventes. apie ziedus niekas ne zodzio - tik MB issitrauke ziedukus savo iniciatyva, graziai pasnekejo, apsikeitem, buciniai ir kt.. bet cia jau jaunikio iniciatyva, nedrasesni gali ir be ziedu likti.. uztrunka apie 3 minutes maximum pacios "iskilmes".

tai va. viskas vyksta taip. gal kam tos info prireiks..

nepaisant visko labai grazi svente.
Atsakyti
QUOTE(Dryžuota @ 2008 07 14, 13:04)
na ka, as jau profe situo klausimu  biggrin.gif  is tikruju ta neiskilminga santuoka pakankamai komiska (ne turiniu, aisku, o forma) . vis tik ne iki galo aisku kas ir kaip. buvo mergaiciu su pustom suknelem ir veliumeliais, buvau as su linine trumpa suknelyte, buvo moteryciu su kelnem ir svarkeliu - vienzo, rengiasi kaip kas ismano. buvo zm su palydom, buvo tik su liudininkais. viskas vyksta mazuteliame skurdziame kabinetuke (vilniuje cia taip), pasiraso jaunieji, liudininkai. sako - jei svesit, grazios sventes. apie ziedus niekas ne zodzio - tik MB issitrauke ziedukus savo iniciatyva, graziai pasnekejo, apsikeitem, buciniai ir kt.. bet cia jau jaunikio iniciatyva, nedrasesni gali ir be ziedu likti.. uztrunka apie 3 minutes maximum pacios "iskilmes".
tai va. viskas vyksta taip. gal kam tos info prireiks..

Sveikinu tokia grazia proga! 4u.gif

Man asmeniskai, visai grazu neiskilmiga santuoka (oi, kaip nemegstu "spektakliu") - paprasta ir miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryžuota @ 2008 07 14, 13:04)

Sveikinu sukūrus šeimą 4u.gif Tikrai ne ceremonijos iškilmingumas lemia šeimyninę laimę mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ka, už, poros savaitelių ir aš turėsiu neiškilmingą santuoką 4u.gif Busiu su balta iki kelių suknute, o būsimas vyras su juodu kostiumu (tikriausiai normaliai atrodysim hihihi.gif ). Beja, pasidarysiu paprasta nedidelę puokštytę. Nueisim dviese, be jokių draugų ir liudininkų biggrin.gif O siaip mes darysimes vestuvinę fotosesiją prisiminimui biggrin.gif Baliaus nebus, nebent "ant staigiųjų" ką nors sugalvotume biggrin.gif Beja, mums sakė būtinai atsinešti žiedus, tai gal sakau reiks apsikeisti g.gif
Atsakyti
Man ir jau nebedaug liko.Kadangi mano neiškilminga santuoka galvojau eit su vakarine suknute.Ale taip gavosim,kad nusipirkau vestuvinę doh.gif .Biški gal keistai jausiuos,nes su mumis bus liudininkai ir svečiai prie zakso lauks.Tai kažkaip nejauku bus,jei kiti tuoksis neiškilminga santuoka paprastai apsirengę ir be svitos,o aš su vestuvine ir dar su palyda.Net nežinau dabar kaip ir galvot g.gif .Žiedus irgi turim,nes liepė atsinešt
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 07 15, 13:49)
Man ir jau nebedaug liko.Kadangi mano neiškilminga santuoka galvojau eit su vakarine suknute.Ale taip gavosim,kad nusipirkau vestuvinę doh.gif .Biški gal keistai jausiuos,nes su mumis bus liudininkai ir svečiai prie zakso lauks.Tai kažkaip nejauku bus,jei kiti tuoksis neiškilminga santuoka paprastai apsirengę ir be svitos,o aš su vestuvine ir dar su palyda.Net nežinau dabar kaip ir galvot g.gif .Žiedus irgi turim,nes liepė atsinešt

Na ir kam sukti galvą, ką pagalvos kiti. tai jūsų šventė ir svarbu, kad jums būtų gera. Linkiu geros šventės ir puikaus gyvenimo 4u.gif
Atsakyti