Įkraunama...
Įkraunama...

Medinilės priežiūra

QUOTE(tropikal @ 2011 09 16, 13:35)
Sveikos,labai prasau padekit galzinot kaip sita gelyte vadinasi? gavau dovanu niekaip nerandu tokios tik panasios oman reikia tikslaus pavadinimonzn kaip prizeti ja.busiu dekinga.

cia nuoroda
http://public.fotki....m/100-5898.html

dracena marginata 4u.gif
Atsakyti
ooo thumbup.gif labai dekoju,dabar ieskosiu kaip tinkamai ja prizeti mirksiukas.gif
ji siuo metu mano ugio,labai gaila butu jei pradetu vysti schmoll.gif
dekoju dar karta
Atsakyti
Sveikutes, o gal galite pasakyti kaip isnaikinti tuos parazitus ant lapu? Butu didelis Aciu wink.gif

Papildyta:
Ar tikrai degtine? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Flavia @ 2011 10 27, 20:42)
Sveikutes, o gal galite pasakyti kaip isnaikinti tuos parazitus ant lapu? Butu didelis Aciu wink.gif
Papildyta:
Ar tikrai degtine?  rolleyes.gif

pasakoju: pralaimejau ta musi su parazitais,uzkniso,valiau ir valiau su ta degtine,koki puse bonkes per visus kartus isvaliau...nepadejo,nes nuo dideliu lapu tai jie gerai nusivalo,bet beda ta,kad tie parazitai labai megsta jaunus ugliukus,ten pavalau,iskart degtine nudegino,nukrito visi ugliukai ir dar uzkrete salia esancia gele:((( dabar ir ja turesiu ismest...ir dar...nupirko vyras nukainuota orchideja,zydincia,grazuole ir ....po kokios savaites ziuriu tie patys parazitai,juodai susinervino,izoliavau ir ja,tai reikia pirkti toki vaista,pavadinimas Neemazal,ir ten ji skiesti ir bandyti purksti tuos parazitus, http://www.vedrana.l...zal_10g_l_10ml/ va sitas,dar prisiminiau,kad kazkada turejau kita gele Defenbahija ,tai irgi tie velniai (voratinklines erkutes ) buvo uzpuole,tai nepadejo tie vaistai...o dabar dar nenusipirkau,...lyg Senukuose esu maciusi,sekmes gydantis smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,kaip gyvuoja jūsų medinilės?Maniškė peržiemojo ir sukrovė žiedelius.
user posted image
Atsakyti

Merginos padėkit man su šio augaliuku, parsinešiau iš mamos, reikia pagalbos jam juodai, nes lapai dziusta ir nezinau del ko. Tai persodinau į didesnį vazoną, prieš tai gerai palaisčiau ir viskas. Gal reikia pradėti purkšti ją, kad drėgmės lapai gautų?
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aš saviškei lapus purškiu vandeniu.Pamėginkit,gal atsigaus.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jungiuos ir as prie sios grazuoles auginimo. Kaip tik gavau mamyciu dienos proga, tikiuos man seksis ja auginti, nes zinau kad labai jau ji lepi g.gif
Atsakyti
Medinilės švieži, jau "naminiai" lapukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2016 02 29, 11:14)
Medinilės švieži, jau "naminiai" lapukai  smile.gif

bigsmile.gif žavinga...

p.s. gal kas turite idėjų, ar įmanoma atgaivinti medinilę, kuri tiesiog miršta,lapus meta..gal yra koks būdas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pav@saris @ 2016 02 29, 14:02)
bigsmile.gif žavinga...

ačiū 4u.gif
Perskaičiau visą temą bigsmile.gif , patarimų ne perdaugiausia.
Apie priežiūrą pasikartosim biggrin.gif
Pirkau iš serijos "Pigiau", laikau pagal rekomendacijas. Žiūrėsim kaip mums čia seksis. Pradžia nebloga, augalas auga. Pastebėjau, kad labai jautrūs lapai.
Kol kas patarti nieko negaliu, kaip pražys namų salygomis, tai tuomet.
Atsakyti
Šiemet vėl pražydo.
user posted image

Kažkodėl neįkelia didesnės foto blush-anim-cl.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emma: 22 rugpjūčio 2016 - 09:53