Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-V dalis

meskute lauksim rytoj is taves geru najienu wub.gif
Atsakyti
siandien paskambinau, tai pasake kad atsakymai bus kita ketvirtadieni, tai geriausia skambinti penktadieni is ryto doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2008 08 01, 14:02)
siandien paskambinau, tai pasake kad atsakymai bus kita ketvirtadieni, tai geriausia skambinti penktadieni is ryto  doh.gif  lotuliukas.gif

Na netruks ta savaitele prabegti, pamatysi 4u.gif
Atsakyti

sveikutes,
na as su nekokiom naujienom, vakar paskambinau i santariskes ir pasake kad kraujo tyrimas parode, kad dauno sindromui 1:130 verysad.gif , nors gydytoja pasake kad jos nuomone turetu buti viskas gerai, bet ji privalo pagal tokius skaiciukus pasiulyti vaisiaus vandenu tyrima. O del kitu dvieju tyrimu skaiciuku nepasake, bet pasake kad geri. Tai va dabar kaip ir neramu, nors kai ziurejo echoskopu, tai pirmiausia pabreze kad leliuko nosytes kauliukas gerai issivystes, tai reiskia kad dauno sindromo neturetu buti, nes kai buna dauno sindromas pas leliuka buna blogai issivystes nosytes kauliukas arba visai neisivystes g.gif Todel sirdyje jauciu kad viskas turi buti gerai, bet del ramybes eisim darytis vaisiaus vandenu tyrima 18 diena, o tada dar dvi savaites lauksim atsakymo.
Kas daretes vandenu tyrima, parasykite kaip ten viskas vyksta ar jums ekrane rodo kaip ta procedura atrodo? Nes mano sesuo gyvena vokietijoje tai ji sake kad ji viska mate ekrane, tai buvo labai baisu, nes leliukas labai sureagavo ir labai spurdeti pradejo, tai jai buvo baisu kad jo neuzgautu su ta adata...
Atsakyti
Man darė praeitą pirmadienį, greita procedūra ir tiek. Aš tai niekur nežiūrėjau, nors norint, man atrodo, galima matyti echo ekraną. Paskui, kai jau prisileido vandenuko į švirkštą, gydytoja parodė, kad leliukas ramiai sau plaukioja biggrin.gif ir net nesuregavo. Nežinau, kodėl, bet man jau trečiadienį paskambino gydytoja ir pranešė, kad viskas gerai, taip kad laukti teko tik dvi paras. Šiandien po piet skambinsiu turėtų dar pasakyti lytį, nes praeitą savaitę dar buvo neištirtos lyties chromosomos. Gal jau greit žinosiu ką turėsiu thumbup.gif
Žinau, ritulkaa, kad dabar jau lengva kalbėti, bet stenkis nusiraminti ir nesinervuoti. Tikrai manau, kad viskas bus gerai. Mano tikimybė buvo 1:50 ir viskas gerai pasirodo, augam toliau ramiai nestuke.gif Pranešk, kaip seksis
Atsakyti
ritulkaa, man kazkaip atrodo kad viskas bus gerai, butinai papasakok kaip sekesi 4u.gif

Birutele, labai lauksim naujienu po pietu bigsmile.gif

na o as laukiu penktadienio su atsakymais... user posted image
Atsakyti
Tik ką skambinau gydytojai - pirksim melsvus rūbelius - bus berniukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Birutėlė @ 2008 08 06, 15:11)
Tik ką skambinau gydytojai - pirksim melsvus rūbelius - bus berniukas  thumbup.gif

Valiooo!!! clap.gif clap.gif clap.gif na kaip faina wub.gif as noreciau berniuko ir mergytes.... blush2.gif
Atsakyti
O jus tuos tyrimus pacios inicijuojate ar gydytoja nusiuncia?

Atsakyti
iki 35 metu pacios savo noru darosi, o nuo 35 metu siuncia gydytojas ax.gif
Atsakyti
Aš irgi džiaugiuosi, kad berniukas, bet labiausiai džiaugiuosi ir džiaugsiuosi, kad sveikas clap.gif clap.gif Lauksim meskute tavo naujienų, būtinai pranešk
Atsakyti
rutulkaa, laikykis, nosies kauliuko tyrimas tikrai ramina, bet vistiek padarysi viską kas priklauso ir turėsi 100% atsakymą. Man po kraujo tyrimo davė atsakymą dėl dauno ir edvarso sindromų, o koks yra tas trečias sindromas? Gal Patau? aš dėl jo paklausiau bet man pasakė kad jis labai retas ir dar kažką ko neprisimenu doh.gif
Atsakyti