Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-V dalis

QUOTE(gelyte7 @ 2008 07 28, 14:16)
Sveikutes, norejau pasiteirauti labiau patyrusiu mamyciu tokiu klausimeliu. Man dare tyrimus genetikos centre santariskese 12 savaiciu, kraujo ir matavo sprando rauksle, viskas buvo gerai, tyrimai geri. Gydytoja sake ateiti paziureti dabar 20-22 savaite. Tai as dabar galvoju ka ten ziures, jei pirminiai tyrimai buvo geri. Nelabai pavyksta gauti vietos ten (registratores kazka sumaise ir manes neuzrase), tai gal galima nuveiti issamu echo pasidaryti echoskopijos center Žveryne, ar visgi bandyti prasimusti i santariskes  g.gif

Žiūrint dėl kokios priežasties ėjai pas genetikus: amžius, rizika dėl apsigimimų giminėje ar dėl smalsumo. Kiek žinau genet visada skiria po pirmo apsilankymo antrą vizitą, aš eičiau pas genetikus.
Atsakyti
QUOTE(gelyte7 @ 2008 07 28, 13:16)
Sveikutes, norejau pasiteirauti labiau patyrusiu mamyciu tokiu klausimeliu. Man dare tyrimus genetikos centre santariskese 12 savaiciu, kraujo ir matavo sprando rauksle, viskas buvo gerai, tyrimai geri. Gydytoja sake ateiti paziureti dabar 20-22 savaite. Tai as dabar galvoju ka ten ziures, jei pirminiai tyrimai buvo geri. Nelabai pavyksta gauti vietos ten (registratores kazka sumaise ir manes neuzrase), tai gal galima nuveiti issamu echo pasidaryti echoskopijos center Žveryne, ar visgi bandyti prasimusti i santariskes  g.gif

Gal tikrins, ar tinkamai susiformaves stuburo vamzdelis (trecioji genetine liga, nuo kurios tiria, pirmosios - Dauno, Edvardso sindromai).
Atsakyti
QUOTE(gelyte7 @ 2008 07 28, 13:16)

Gelyte7, o koks echoskopijos centras yra Žvėryne g.gif
Atsakyti
www.echoskopas.lt, kiek turiu informacijos tai ten geriausi echoskopai Vilniuje (aisku dar gerus santariskiu klinikos turi), ten taip pat dirba zmones is antakalnio kliniku ir santariskiu genetikos centro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gelyte7: 30 liepos 2008 - 10:24

Sveikutes 4u.gif

na va mes jau grizome is genetiku smile.gif matem savo leliuka kaip judino kojytes rankytes kaip vartesi ir viska nufilmavome thumbup.gif , gydytoja sake, kad pagal laika atitinka issivystymas ir sake kad nosytes kauliukas grazus gerai issivystes, o tai jau geras zenklas smile.gif ir belieka laukti kraujo tyrimo atsakymo iki antradienio, bet galvoju kad viskas bus gerai tik kad ramu butu tai norisi tureti patvirtinima. Ir dar mums pasake kad turesime dukryte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulkaa @ 2008 07 30, 16:07)
Sveikutes  4u.gif 

na va mes jau grizome is genetiku  smile.gif  matem savo leliuka kaip judino kojytes rankytes kaip vartesi ir viska nufilmavome  thumbup.gif  , gydytoja sake, kad pagal laika atitinka issivystymas ir sake kad nosytes kauliukas grazus gerai issivystes, o tai jau geras zenklas  smile.gif  ir belieka laukti kraujo tyrimo atsakymo iki antradienio, bet galvoju kad viskas bus gerai tik kad ramu butu tai norisi tureti patvirtinima. Ir dar mums pasake kad turesime dukryte  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nu neraliai wub.gif sveikinam ritulkaa drinks_cheers.gif

o as siandien pakartojau kraujo tyrima, pasirodo jokiu atsakymu ir nebuvo blink.gif tiesiog nepadare mano tyrimu ir viskas mastau.gif na tai poryt zinosiu kraujo atsakymus cool.gif
Atsakyti
Sveikinimai su dukryte wub.gif

O pas kuria genetike buvai, jei ne paslaptis?

QUOTE(ritulkaa @ 2008 07 30, 15:07)
Sveikutes  4u.gif 
Ir dar mums pasake kad turesime dukryte  thumbup.gif   thumbup.gif   thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Utopija: 30 liepos 2008 - 21:25
Aciukas mergytes 4u.gif

meskute gauruota linkiu geru kraujo tyrimo atsakymu smile.gif , o tai tau taip greit atsakymai bus nes turejo kartoti? nes man kazkodel tik antradieni g.gif nors ta pacia diena daremes ax.gif

Utopija as buvau pas Butkeviciene smile.gif

sekantis apsilankymas bus 26 - 28 savaite smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, norėjau pasidžiaugti kartu su jumis. Pirmadienį darė tyrimą iš vaisiaus vandenų, o vakar jau paskambino gydytoja ir pasakė, kad viskas gerai ir bent jau šitom baisiom ligom mano lelius neserga thumbup.gif Džiaugsmui nėra ribų, o už tą nervavimąsį kurį patyriau laukia ir prizas: kitą savaitę dar pasakys ir lytį thumbup.gif Nereiks pirkti geltonų drabužėlių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulkaa @ 2008 07 30, 15:07)
Sveikutes  4u.gif 

na va mes jau grizome is genetiku  smile.gif  matem savo leliuka kaip judino kojytes rankytes kaip vartesi ir viska nufilmavome  thumbup.gif  , gydytoja sake, kad pagal laika atitinka issivystymas ir sake kad nosytes kauliukas grazus gerai issivystes, o tai jau geras zenklas  smile.gif  ir belieka laukti kraujo tyrimo atsakymo iki antradienio, bet galvoju kad viskas bus gerai tik kad ramu butu tai norisi tureti patvirtinima. Ir dar mums pasake kad turesime dukryte  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ritulkaa 4u.gif su mergyte, papasakok kas ir kaip filmavo leliuką?
meškute gauruota, čia kas tokie neatsakingi, genetikai, santariškėse?
Birutele pagaliau gali džiaugtis nėštumu 4u.gif

Atsakyti
[quote=kistex,2008 07 31, 11:31]
ritulkaa 4u.gif su mergyte, papasakok kas ir kaip filmavo leliuką?

matai as buvau girdejusi kad galima atsinesti filmavimo kamera ir filmuoti viska ka rodo ekrane smile.gif tai, kai gydytoja vedesi prie echoskopo, mes paklausem ar galima bus filmuoti, pasake zinoma mirksiukas.gif tai va MB filmavo ir labai jaudinosi kad net rankos drebejo, bet svarbiausia dabar vakarais galime vis paziureti i musu stebukleli thumbup.gif

Birutėle thumbup.gif dziaugiames uz jus, isivaizduoju kiek teko pergyventi, na bet svarbiausia kad viskas gerai ir dabar ramiai galite augti 4u.gif
Atsakyti
ritulkaa, manau kad greitai del to, kad mano ginekologijos kabinetas bendradarbiauja su genetikos centru, pazyntys taip sakants rolleyes.gif

Birutele, na kaip dziaugiuosi, ne tas zodis clap.gif clap.gif clap.gif butinai pranesk, kokio leliuko laukiesi, jetau kaip smalsu wub.gif

kistex, as net nezinau i koki genetikos centra jie siunte mano krauja doh.gif na bet dabar lauksiu atsakymo, ryt skambinsiu jau ax.gif
Atsakyti