Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-V dalis

QUOTE(Birutėlė @ 2008 07 24, 13:15)
Kraują daro ir ten, bet man ji siūlė pasidayti Santariškėse, nes tada ji gauna ats. tiesiai į savo kompą ir greičiau apdoroja. O vaisiaus vandenų tyrimai tai, manau, tik Santariškėse.

Kažkaip labai patraukliai man atrodo galimybė tuos, kuriuos įmanoma tyrimus darytis ne santariškėse... O, sakyk, kiek laiko Sveikatos namuose reikia laukti eilės šiems tyrimams?
Atsakyti
Aš labai anksti užsiėmiau tvarkytis šituos reikalus, tai skambinau gerokai anksčiau nei reikėjo. Bandyk paskambinti ir paklausti. O kas liečia ten laukimą, tai laukiau 1.5 val., dar dvi moterys buvo prieš mane, nors atėjau tam laikui, kai buvau užsirašiusi. O kraujas Santariškėse labai greitai priduodamas. Susimoki, nuleidžia kraujuko, pasėdi tris minutes ir namo thumbup.gif
Atsakyti
Nu va, nusiraminau bent kiek laikinai; greitai ir maloniai pavyko susitarti su Sveikatos namais thumbup.gif Nepalyginsi su Santariškių susiraukusiom ir viskuo nepatenkintom registratorėm ir visom kitom sesutėm schmoll.gif Dabar belieka laukti tyrimukų dienos ir tikėtis, kad viskas bus gerai... 4u.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi thumbup.gif Sėkmės tau biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū dėkui 4u.gif biggrin.gif Pasipasakosiu po visko kaip sekės ir kokios išvados.
Atsakyti
As po pirmines genetiko konsultacijos Kaune - labai maloni konsultacija, paskyre kraujo tyrima, informavo apie kitus tyrimus, rizikas. Uztrukau gal 1 val, cia su talonelio atsiemimu ir kraujo pridavimu. Tiek, kad sprando rauksle mano gydytoja jau buvo pamatavusi, tai echoskopo genetikas neskyre.

Apsilankymas tikrai buvo malonus, be jokiu mokejimu. Idomu, kad kraujo tyrimu atsakymus pasakys apsilankymo metu, ne telefonu.

Tiesa, Kaune KMUK eiles irgi nemenkos, tam, kad pakliuciau siandien, registravausi birzelio pradzioje.
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif

As jau po tyrimu ax.gif Echoskopu viskas gerai, liko tik kraujo tyrimus trečiadieni sužinoti nestuke.gif
Laukiau pie 40min, nes prieš mane buvo 2 neštukės, leliukas sveikas thumbup.gif tik lyties man negalėjo pasakyti.. blush2.gif labai jau knietėjo sužinoti.. ax.gif Bet gal vėliau kur nors kas nors echoskopuodamas pasakys.. ax.gif
O krauja paėmė ir viskas, labai greitai mirksiukas.gif
Sėkmės visoms 4u.gif Jei dar kas rupi klauskite 4u.gif
O gal kas girdėje apie "Mamos ir vaiko" klinikos echoskopa..kažkur skaičiau, kad jie irgi trimati turi.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Poskis @ 2008 07 25, 10:40)
Labukas visoms 4u.gif

As jau po tyrimu  ax.gif  Echoskopu viskas gerai, liko tik kraujo tyrimus trečiadieni sužinoti  nestuke.gif
Laukiau pie 40min, nes prieš mane buvo 2 neštukės, leliukas sveikas  thumbup.gif tik lyties man negalėjo pasakyti.. blush2.gif labai jau knietėjo sužinoti.. ax.gif Bet gal vėliau kur nors kas nors echoskopuodamas pasakys.. ax.gif
O krauja paėmė ir viskas, labai greitai  mirksiukas.gif
Sėkmės visoms 4u.gif  Jei dar kas rupi klauskite 4u.gif
O gal kas girdėje apie "Mamos ir vaiko" klinikos echoskopa..kažkur skaičiau, kad jie irgi trimati turi.. ax.gif

Poskis thumbup.gif sveikinu su gerom naujienom ir linkiu kad kraujo tyrimas taip pat patvirtintu kad viskas thumbup.gif , o kodel negalejo pasakyti lyties ar leliukas paslepes savo turtelius buvo ar gal dar mazai savaiteliu turite? Ir dar idomu ar genetikai patvirtino jau numatyta gimdymo data ar nurode kokia kita?
Atsakyti
QUOTE(ritulkaa @ 2008 07 25, 11:30)
Poskis  thumbup.gif  sveikinu su gerom naujienom ir linkiu kad kraujo tyrimas taip pat patvirtintu kad viskas  thumbup.gif  , o kodel negalejo pasakyti lyties ar leliukas paslepes savo turtelius buvo ar gal dar mazai savaiteliu turite? Ir dar idomu ar genetikai patvirtino jau numatyta gimdymo data ar nurode kokia kita?

Aciukas 4u.gif
Gydytoja sako, kad tiksliai dabar negali dar pasakyti.. unsure.gif nes dabar mergaitems nuo motinos estrogenu ( hormono) lytiniu organu pakitimai vyksta..ir gali pasirodyti, kad matosi kokia tai ataugele, na sumaisyti su berniuku.. doh.gif Sake, jei noriu tiksliai zinoti lyti reikia ateiti kokia 25 savaite smile.gif Man dabar 15-a savaitėlė ax.gif Echoskopu tiksliai patvirtino gimdymo data, sake, kad vaikelis išsivystes pagal laika, žodžiu viskas atitinka pagal tai kas giniaus paskaičiuota thumbup.gif
Atsakyti
na va, ir mes uzvakar buvom tirtis. Kazkaip rauksle matavo mano gine, pas abu maziukus po 1 mm. paeme krauja ir nusiunte i genetikos centra. Siandien skambinau paklausti del atsakymo, tai gine liepe ateiti pakartotinai treciadieni blink.gif atseit nesutere su genetikos centru del nestumo laiko, genetikai sako kad 10, o gine kad 11, ir del to reikia pakartoti g.gif kazkokia nesamone, juk kai dare tyrima uzvakar, man buvo 10 savaiciu ir keturios dienos. Tai ne vienas neklysta, o santykio ligoms man ir nepakomentavo schmoll.gif tai teks laukti neramiai visa savaite dry.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2008 07 25, 15:06)
na va, ir mes uzvakar buvom tirtis. Kazkaip rauksle matavo mano gine, pas abu maziukus po 1 mm. paeme krauja ir nusiunte i genetikos centra. Siandien skambinau paklausti del atsakymo, tai gine liepe ateiti pakartotinai treciadieni  blink.gif  atseit nesutere su genetikos centru del nestumo laiko, genetikai sako kad 10, o gine kad 11, ir del to reikia pakartoti  g.gif  kazkokia nesamone, juk kai dare tyrima uzvakar, man buvo 10 savaiciu ir keturios dienos. Tai ne vienas neklysta, o santykio ligoms man ir nepakomentavo  schmoll.gif tai teks laukti neramiai visa savaite  dry.gif

Nesijaudink, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, norejau pasiteirauti labiau patyrusiu mamyciu tokiu klausimeliu. Man dare tyrimus genetikos centre santariskese 12 savaiciu, kraujo ir matavo sprando rauksle, viskas buvo gerai, tyrimai geri. Gydytoja sake ateiti paziureti dabar 20-22 savaite. Tai as dabar galvoju ka ten ziures, jei pirminiai tyrimai buvo geri. Nelabai pavyksta gauti vietos ten (registratores kazka sumaise ir manes neuzrase), tai gal galima nuveiti issamu echo pasidaryti echoskopijos center Žveryne, ar visgi bandyti prasimusti i santariskes g.gif
Atsakyti