Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai-V dalis

QUOTE(kistex @ 2008 07 23, 14:45)
Paskaičiavo žemą riziką (dauno 1:4385, edvarso <1:10000). klausiau apie Patau sindromą, bet nebeatsimenu ką atsakė  doh.gif , lygtai kai eisiu 21 savaitę(dabar buvau 12 sav) dar pasakys. Sakė gražus vaikas. vandenų tyrimo sakė tikrai nereikia. o ilgai gaunasi nes daug  nestuke.gif be išankstinės registracijos, susitarusios, nes kaip ten papulti kai eilės du mėnesiai. nuotraukytę davė, o kad galima kažkaip įrašyti tai nieko nežinau. dar klauskit jei ko neparašiau.

Kistex thumbup.gif sveikinu su gerais rezultatais, turbut ir paciai ramiau bus laukti susitikimo su savo stebukleliu 2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kistex @ 2008 07 23, 13:45)
Paskaičiavo žemą riziką (dauno 1:4385, edvarso <1:10000). klausiau apie Patau sindromą, bet nebeatsimenu ką atsakė  doh.gif , lygtai kai eisiu 21 savaitę(dabar buvau 12 sav) dar pasakys. Sakė gražus vaikas. vandenų tyrimo sakė tikrai nereikia. o ilgai gaunasi nes daug  nestuke.gif be išankstinės registracijos, susitarusios, nes kaip ten papulti kai eilės du mėnesiai. nuotraukytę davė, o kad galima kažkaip įrašyti tai nieko nežinau. dar klauskit jei ko neparašiau.

Niu tai saunu Kistex thumbup.gif sveikinimai sveikam leliukui ir jo mamai 4u.gif Sekmes augant 4u.gif
Gal gali parasyti kur ten eiti Santariskese. Ir ar tu registravaisi prie langelio ?? Ar tiesiai prie kabineto nuejai ?? Ar buvai registravusis, ar tiesiai su daktare susitarusi g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
o keliu savaiciu genetikai gali pamatyti lyti? ten is tu genetiniu krauju tyrimu nesimato?
Atsakyti
QUOTE(Poskis @ 2008 07 23, 17:48)
Niu tai saunu Kistex thumbup.gif sveikinimai sveikam leliukui ir jo mamai  4u.gif Sekmes augant  4u.gif
Gal gali parasyti kur ten eiti Santariskese. Ir ar tu registravaisi prie langelio ?? Ar tiesiai prie kabineto nuejai ?? Ar buvai registravusis, ar tiesiai su daktare susitarusi  g.gif  mirksiukas.gif

Reikia eiti į konsultacinę polikliniką, registratūroje prie 7 langelio užveda kortelę ir pasako kelintas tavo gyd kabinetas, t.y. kur eiti.
Iš kraujo leliuko lyties nenustato, nžn nuo kada gali pamatyti, bet man 11,5 sav gyd nesake kas ten, o mes ir net neklausem, tik ar sveikas ar ne rūpėjo.
Atsakyti
Sveikos būsimosios mamytės! 4u.gif Man taip pat būtinas genetinis vaisiaus tyrimas, bet apie tai nieko neišmanau verysad.gif Mums jau 10 savaičių su biškiu, reikia skubaus tyrimo, o, sako, eilės Santariškėse milžiniškos. Taigi gal galit ką patarti, gal kur daro mokamai ir kiek maždaug tai kainuoti gali? (na, kad ir tose pačiose Santariškėse)
Atsakyti
QUOTE(ArGin @ 2008 07 24, 08:06)
Sveikos būsimosios mamytės! 4u.gif  Man taip pat būtinas genetinis vaisiaus tyrimas, bet apie tai nieko neišmanau  verysad.gif  Mums jau 10 savaičių su biškiu, reikia skubaus tyrimo, o, sako, eilės Santariškėse milžiniškos. Taigi gal galit ką patarti, gal kur daro mokamai ir kiek maždaug tai kainuoti gali? (na, kad ir tose pačiose Santariškėse)

Dabar Santariškėse dirba tik 1 daktarė Eglė Butkevičienė, kita daktarė atostogauja, tai nenuostabu, kad eiles milžiniškos.. verysad.gif Tu pasiskambink daktarei pačiai ir susitark, gal ji tave anksčiau priims mirksiukas.gif Parašyasiu tau i AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ArGin @ 2008 07 24, 13:06)
Sveikos būsimosios mamytės! 4u.gif  Man taip pat būtinas genetinis vaisiaus tyrimas, bet apie tai nieko neišmanau  verysad.gif  Mums jau 10 savaičių su biškiu, reikia skubaus tyrimo, o, sako, eilės Santariškėse milžiniškos. Taigi gal galit ką patarti, gal kur daro mokamai ir kiek maždaug tai kainuoti gali? (na, kad ir tose pačiose Santariškėse)

Gali Kaune bandyt, ten eiles daug mazesnes

As irgi dariausi genetinius tyrimus is kraujo ir buvo blogi - 1:50 del Dauno blink.gif , galvojau prazilsiu, grese man vaisiaus vandenu tyrimas, bet echoskopu patikslino nestumo laika, pakartojom kraujo tyrimus ir tikimybe isaugo iki 1:1000 ar kiek ten. Ir viskas vien del to, kad nezinojau paskutiniu menesiniu dienos, tuo paciu ir nestumo laiko. Tai daktaras isaiskino, kad baisiai svarbu yra tikslus nestumo laikas, ne kraujo tyrimas parodo hormonu tam tikru kieki, kuris net savaiciu begyje ziauriai svyruoja unsure.gif
Atsakyti
Mokamai daro tose paciose Santariskese. Nereikia tokiu eiliu laukti. Prieme tada, kada ir reikejo. Echo kainavo apie 120lt, jei nori papildomu del dauno sindromo – etc apie 360 lt.
Atsakyti
Va ką tik iš Santariškių aš... Nusivylus grižau... Paprastoj registratūroj pasakė, kad eilė iki spalio mėn., o VIP kabinete registruoja tik rugsėjui ir kainuoja apie 500Lt. Pinigai šiuo atveju nėra tokie ir svarbūs, bet tiek laukt nebegaliu verysad.gif Dėkui Poskis, bandysiu skambint pačiai daktarei ir tartis... Ačiū visoms už paguodžiančius žodžius 4u.gif
Atsakyti
Gyd. E. Butkevičienė dar dirba Sveikatos namuose, Povilaičio gatvėj. Ten eilės nėra didelės, be siuntimo už echoskopą sumokėjau 200 lt., kraujo tyrimus dariausi Santariškės.
Jau artėja pirmadienis, man darys tyrimą iš vaisiaus vandenų verysad.gif Darė dar vieną echo, nuteikė gudytoja kuo geriausiai, tikiuosi taip ir bus. Sake, dabar jau lelius atrodo kaip sveikas ir nėr prie ko kabintis. Va, ką gali poros savaičių skirtumas. Matyt, ant savo galvos taip anksti nuėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Birutėlė @ 2008 07 24, 13:00)
Gyd. E. Butkevičienė dar dirba Sveikatos namuose, Povilaičio gatvėj. Ten eilės nėra didelės, be siuntimo už echoskopą  sumokėjau 200 lt., kraujo tyrimus dariausi Santariškės.
Jau artėja pirmadienis, man darys tyrimą iš vaisiaus vandenų  verysad.gif Darė dar vieną echo, nuteikė gudytoja kuo geriausiai, tikiuosi taip ir bus. Sake, dabar jau lelius atrodo kaip sveikas ir nėr prie ko kabintis. Va, ką gali poros savaičių skirtumas. Matyt, ant savo galvos taip anksti nuėjau  mirksiukas.gif

O gal Sveikatos namuose gyd. Butkevičienė daryo visus genetinius tyrimus, ne tik echo?
Atsakyti
Kraują daro ir ten, bet man ji siūlė pasidayti Santariškėse, nes tada ji gauna ats. tiesiai į savo kompą ir greičiau apdoroja. O vaisiaus vandenų tyrimai tai, manau, tik Santariškėse.
Atsakyti