QUOTE(Leticija @ 2008 07 21, 14:44)
O jus nebijot eiti pas genetikus? Ta prasme, kad pakeisti nieko jau vis tiek negalima, o zinoti, kad kazkas blogai ir nervuotis visa likusi nestuma , manau, kad irgi ne i gera.
As uzsiregistarvus kitai savaitei, bet nezinau ar eisiu.
Mano nuomone blogiau yra nezinoti, kad pagimdysi nesveika vaika ir nuo to bus visiems tik sunkiau, as turiu pavyzdziu kas augina tokius vaikus.. Nesupranta tas, kas nera su tuo susidures..
O pakeisti visada galima ir geriau pakeisti, nei po to visa gyvenima kankintis ir vaikui ir tai seimai.
Paskutiniais metais labai smarkiai padaugejo dauno sindromo, nes moterys nesitiria, o ir tos moterys dazniausiai narkomanes..
Cia yra tik mano nuomone, as jos niekam neprikisu
Kiekvienas elgiasi kaip jam atrodo teisinga
Papildyta:
QUOTE(ritulkaa @ 2008 07 22, 08:37)
Birutele tikek kad viskas yra gerai ir tikrai bus gerai
net neabejok SEKMES
Poskis tau irgi sekmes ketvirtadieni
butinai parasyk kaip sekesi ir kokius tyrimus dare ir kiek laiko visa tai uztrunka, nes as einu kita savaite ir nezinau kuriam laikui is darbo atsiprasyti
o kiek jums savaiteliu?
Man 14 savaiciu
tai sake, kad kita savaite buciau jau kaip ir pavelavusi..o si dar tinka. Nezinau ar man ta krauja darys..reikia siuntima gauti, o mano ginius neparaso, bet as jam rytoj pasiskambinsiu ir gal parasys
O echoskopa tai tikrai darysiu bet kokiu atveju
Butinai parasysiu grizusi is Santariskiu ketvirtadieni
Tiesa, gal kas gali pasakyti kur ten tiksliai eiti ?? Per centrini iejima ar kur kitur ??